Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Sveikos mamos, o pasiūlytumėte padaryti, kad pereinamas kambarys vaikui būtų jaukus..... gal kokia pertvara? gal kas gali pasidalinti patirtimi? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(skorpyte @ 2011 03 21, 13:31)
Sveikos mamos, o pasiūlytumėte padaryti, kad pereinamas kambarys vaikui būtų jaukus..... gal kokia pertvara? gal kas gali pasidalinti patirtimi? ax.gif

galite atidalinti erdvę lentynomis pvz.
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 03 21, 07:56)
gaila, kad lovytę jau nusipirkot, aš buvau prisigalvojusi kuo daugiau išnaudoti aukštį

Pas mus, jaučiu, toks pats kambariukas g.gif Apie dviaukštę lovą net nesvajoju, nes maniškis nenuorama kaip alpinistas visur eina, tai ta lova visą ramų miegą iš manęs atimtų doh.gif lotuliukas.gif Taip ir matau bandantį iš to antro aukšto ant lempos užšokti arba per stalą į lovą įsiropšti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2011 03 21, 14:03)
Pas mus, jaučiu, toks pats kambariukas  g.gif Apie dviaukštę lovą net nesvajoju, nes maniškis nenuorama kaip alpinistas visur eina, tai ta lova visą ramų miegą iš manęs atimtų  doh.gif  lotuliukas.gif Taip ir matau bandantį iš to antro aukšto ant lempos užšokti arba per stalą į lovą įsiropšti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na turbūt berniukai ir turi būti tokie smile.gif aš dar džiaugiuosi kad maniškis dar ne taip senai vaikščiot pradėjo, bet jau matau skirtumą su dukryte lyginant biggrin.gif

na kadangi jau lovą turit ir į aukštą iškeis nenorit tai siūlau statyti lovą palei kurią nors sieną, o rašomąjį stalą prie lango, nes juk labai svarbu, kad būtų tinkama šviesa rašant ir skaitant. o paskui jau visaip kai panaudoti sienas ant jų tvirtinant lentynas visokias smile.gif ir dar į kampą kaip nors spintą įsprausčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
vis skaitau ką rašot ir žiūriu paveikslėlius smile.gif
*ABC*, papaišiau primityviai, bet aš gal už tokius nepavojingus standartus ax.gif
Tik pirmam pvz. stalo gylis ne 70 cm, o 60, atitinkamai komoda - ne 50, o 40 cm.
čia
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2011 03 20, 22:34)
Kambariukas pailgas, siaurutis. Toje trumpesnėje sienoje langas, priešais langą durys. Jeigu lovą statyčiau prie lango, tai gaunasi nuo sienos iki sienos. Statant išilgai, lova irgi beveik pusę kambario užima, bet tada dar spinta ir rašomas stalas telpa. Aišku, įmanoma viską sukišti, bet gi norisi, kad ir gražu būtų (bent jau patogu)  biggrin.gif
Sužvejojau interneto platybėse planelį, tai mūsų kambariukas toks pats.
user posted image
L formos kambariuke baldelius turbūt dar sunkiau išdėlioti?  g.gif

Vienoj puseje stovejo vaikiska lovyte ir zaislu deze, priesais stovejo per visa siena komodos. Kai vaikas uzaugs planuose buvo statyti tokia lovyte dviaukste, kur apacioj stalas ir spinta. Priesais tokios kampuose spintutes o per viduri tokios komodeles kur virsus minkstas.Suprantu kad tikriausiai neaisku nieko kaip cia parasiau, pabandysiu kada planeli jei reiks pabraizyt. Bet kokiu atveju man atrodo tokiose plotose be tu aukstu lovyciu 3 in 1 (lova, spinta,stalas) sunkoka apsieisit, nes pvz. mano tikslas buvo palikti kuo daugiau grindu erdves.Jeigu statyti jum ta nupirkta lova prie lango isilgai o kur durys daryti spintute ( nelabai didele bet vistiek gaunasi) ir stala. Sone galima pastatyti komodele zaislams pvz. su minkstu virsum.Kad butu neauksta, ne labai gili, arba vietoj komodos kaip buna spintutes su tokiom dezem kur issitraukia. Durys standartinio plocio? Ir i kuria puse atsidaro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata_Bo: 21 kovo 2011 - 14:58
QUOTE(konfetee @ 2011 03 21, 14:44)
papaišiau primityviai

Ačiukas 4u.gif Lova dabar taip ir stovi. Man tas antrasis variantas toks neblogas visai, gal reikės pabandyti sustatyti. Dar vis kažkaip norisi sukeisti lovą su spinta vietomis ir spinta vietoj lovos tam kampe pastatyti, bet galvoju, kad kokį sprindį lango uždengtų ir tada tamsu būtų g.gif

Memeliete, maniškis, tai nuolat "skraido" ir jokie gražūs prašymai, draudimai, barimai nepadeda doh.gif Turbūt reikia sesę organizuotis, kad pajausčiau, ką reiškia ramus vaikas biggrin.gif Čia ne į temą buvo biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 03 21, 14:52)
Durys standartinio plocio? Ir i kuria puse atsidaro?

Maždaug aišku biggrin.gif Durys standartinės atsidaro į tos sienos pusę, prie kurios jos ir yra (gerai čia paaiškinau doh.gif ). Na, mano galvoj irgi tas variantas yra kaip konfetee papiešė, tik vis galvoju, gal mergaitės kažką tokio įsirenginėjo, įdomūs jų sprendimai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir as bandau pagelbet , tik ismatavimai ten beabejo ne atitinka, o kur spinta tai turejau uomenu ta kuri kampu eina. Nesupykyt, cia mano pirmas piesimo bandymas blush2.gif
Bandymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata_Bo: 21 kovo 2011 - 15:26
Ziuriu, pas vienas uzuolaidos, pas kitas romanetes. Ka rinktis? Kas jaukiau, patogiau, praktiskiau?
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 03 21, 15:22)
Ir as bandau pagelbet , tik ismatavimai ten beabejo ne atitinka, o kur spinta tai turejau uomenu ta kuri kampu eina. Nesupykyt, cia mano pirmas piesimo bandymas  blush2.gif
Bandymas

Nėra čia ko pykti mirksiukas.gif Aš visoms dėkinga už geras idėjas 4u.gif

Fedoska, aš už romanetes 4u.gif Užuolaidas gal lengviau išplauti, negu romanetes, bet man gražiau ir patogiau thumbup.gif
Atsakyti
mes iš vis be užuolaidų vaikų kambary smile.gif

man gražiau ir jaukiau užuolaidos.

romanetes turiu virtuvės zonoj tai niekaip neprisiruošiu jų nuimt plovimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2011 03 20, 22:34)
Kambariukas pailgas, siaurutis. Toje trumpesnėje sienoje langas, priešais langą durys. Jeigu lovą statyčiau prie lango, tai gaunasi nuo sienos iki sienos. Statant išilgai, lova irgi beveik pusę kambario užima, bet tada dar spinta ir rašomas stalas telpa. Aišku, įmanoma viską sukišti, bet gi norisi, kad ir gražu būtų (bent jau patogu)  biggrin.gif
Sužvejojau interneto platybėse planelį, tai mūsų kambariukas toks pats.
user posted image
L formos kambariuke baldelius turbūt dar sunkiau išdėlioti?  g.gif

Toks pat ir mūsų mažosios kambarys. Vis suku galva kaip viską išdėlioti. Vienam vaikui kaip ir viskas aišku. O va dviems... neapsisprendžiu ar dviaukšte lova ar vieno aukšto bet ištraukiama g.gif

Gal kas žinote kas gamina natūralaus medžio baldus pagal užsakymą?
Atsakyti