Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Kažkaip buvau užsiciklinus ties bendra kokia nors tema, kad tiktų abiems. Net nepagalvojau, kad galima daryti vieną lovą berniukišką, o kitą mergaitišką.
Ačiū už idėjas 4u.gif

O kokias tada užuolaidas daryti? Neutralias?
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2011 03 14, 16:11)
Kažkaip buvau užsiciklinus ties bendra kokia nors tema, kad tiktų abiems. Net nepagalvojau, kad galima daryti vieną lovą berniukišką, o kitą mergaitišką.
Ačiū už idėjas  4u.gif

O kokias tada užuolaidas daryti? Neutralias?

na taip. manau su baltom nesuklystumėt smile.gif arba kokias margas, kur derėtų abiejų lovyčių lovatiesių spalvos. dar galima su kilimu derinti mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

fantastiški fototapetai, bet kaina per žiauri doh.gif - 2000lt.

reiks turbūt man pačiai tepliot biggrin.gif
Atsakyti
o mano akiai jie per margi, manau greit akys pavargtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 03 14, 18:34)
o mano akiai jie per margi, manau greit akys pavargtu  g.gif

gal būt, nors žaidimų kambary man atrodo visai fainai būtų.... na bet nesiruošiu taip brangiai pirkti schmoll.gif smile.gif

o gal kas užmatėt kur panašių tapetų?

kaip šie?
Atsakyti
Čia dar keli visai mieli pavyzdukai dėl berniuko ir mergaitės kambario 4u.gif
. user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Žalios spalvos sienos ir dekoracijos tiktų tiek berniukui tiek mergaitei smile.gif

user posted image
Atsakyti
apie vaikų kambario dekoravima
Atsakyti
Gal kas patartumėt kaip įrengti kambarį berniukams, kurių vienam 2, o kitam 12 metų ax.gif

Labai iš anksto dėkoju už bet kokius patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2011 03 15, 00:11)
Gal kas patartumėt kaip įrengti kambarį berniukams, kurių vienam 2, o kitam 12 metų  ax.gif

Labai iš anksto dėkoju už bet kokius patarimus  4u.gif

prisijungiu prie jusu.musu seimoje auga sesiu menesiu ir septyneriu metu...mano atveju situacija apsunkina kad kambaryje tilptu tik dviaukste lova ir spinta (nenoriu baldais apstatyti lauko sienos).....
Atsakyti
Kažkaip nuo aukštos dviaukštės lovos mus labai visi atkalbinėjo ax.gif na, bet mums jau ir situacija pasikeitė smile.gif

http://www.kickrs.co...ng-design-2.jpg

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2011 03 15, 00:11)
Gal kas patartumėt kaip įrengti kambarį berniukams, kurių vienam 2, o kitam 12 metų  ax.gif

Labai iš anksto dėkoju už bet kokius patarimus  4u.gif

papaisykit kaip atrodo kambarys mirksiukas.gif kur langas, kur durys, kokius baldus turit - bus galima isivaizduoti kas ir kaip. Kai matai tik koks amziaus skirtumas tarp vaiku gali atrodyti sudetinga, bet nuo kambario isplanavimo ir dydzio priklauso smile.gif
Mano 10mete ir 3mete dalijasi vienu kambariu, kuri perskyriau spinta ir kambariai irengti visai skirtingom temom ir mano manymu tikrai nesipjauna
Atsakyti
vaiko erdvė

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 03 10, 15:38)
as mano panas yra ilgo 'plauko' - sedet ant ju jauku, valosi irgi gerai (nors bijojau labai... bet dicke baisiausiai butent tokio norejo doh.gif ) Piesia ir kitokius darbelius dirba prie staliuko, tai kaip ir patenkinta esu pasirinkimu.

Labai jaukus kambariukai wub.gif

Atsakyti