QUOTE(Kristaline @ 2011 03 14, 12:11)
Labai šauniai suderinti baldeliai
O gal galima būtų konkrečiau kur ieškojot, pirkot, matėt neblogų baldų įkandamom kainom?
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
Mat pas mus ta pati situacija, labai jau nusivalkioję ir neatitinka naujuose namuose kuriamo stiliaus senieji baldai, o tokiems, kurių norėtųsi kol kas nelabai yra pinigų
Mano paaugliukas irgi jūsų sieną įvertino - sakė visai norėtų tokios, bet aš savęs nesugebėsiu peržengti, kad tokią leist daryt
Mergaites komoda ir spintute is IKEA , lovele pirkau internetu
Cia.
Vaikino lova is Jysk (kaip nekeista visai kokybiska), spintele , kede ( ir dar daug kitu baldeliu namui) pirkau tokioj "slaptoj" parduotuvej priesais VMI (mesos kombinate)- bet norint ka nors rasti reikia eit ir eit tenai, eRBI, Aleksoto turguje.Taip pat dabar Urme yra pigiu, pakankamai kokybisku ir simpatisku baldu is Skandinavijos.Jei neklystu- parduotuve vadinasi "Wiking".
As pati budama paaugle labai norejau grafiti paisyto kambario.
Papildyta:
Kristaline- tik dabar pamaciau, kad gyvenat VLn, tai daugelis "mano" parduotuviu atkrenta.Tikiu, kad ir sostineje yra "slaptu tasku", kuriuose gali nauja didziuli veidrodi su azuoliniu remu nusipirkti uz 10 litu, ar spintute uz 15 lt...
Vln. tai tik "Domino" baldus zinau.