Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Arevika @ 2011 03 14, 11:22)
Saunuole, man labai patinka Jusu interjero sprendimai. Grazu, ramu, skoninga.. thumbup.gif

Dekui. 4u.gif Kadangi reikejo irengti visa nama, pinigeliu truko, tai beveik visa apdaila daremes patys, o baldai ir kt. surankiota per ispardavimus, "second hand" parduotuves, kai kas atnaujinta paciu rankomis.

Grafiti siena sunaus "pasididziavimas", visiems draugams aiskina, kad sitas samurajus saugo namus ir ji pati. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 03 14, 10:38)
Dekui. 4u.gif  Kadangi reikejo irengti visa nama, pinigeliu truko, tai beveik visa apdaila daremes patys, o baldai ir kt. surankiota per ispardavimus, "second hand" parduotuves, kai kas atnaujinta paciu rankomis.

Grafiti siena sunaus "pasididziavimas", visiems draugams aiskina, kad sitas samurajus saugo namus ir ji pati. biggrin.gif

Labai šauniai suderinti baldeliai 4u.gif
O gal galima būtų konkrečiau kur ieškojot, pirkot, matėt neblogų baldų įkandamom kainom? ax.gif Mat pas mus ta pati situacija, labai jau nusivalkioję ir neatitinka naujuose namuose kuriamo stiliaus senieji baldai, o tokiems, kurių norėtųsi kol kas nelabai yra pinigų ax.gif

Mano paaugliukas irgi jūsų sieną įvertino - sakė visai norėtų tokios, bet aš savęs nesugebėsiu peržengti, kad tokią leist daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2011 03 14, 12:11)
Labai šauniai suderinti baldeliai  4u.gif
O gal galima būtų konkrečiau kur ieškojot, pirkot, matėt neblogų baldų įkandamom kainom?  ax.gif Mat pas mus ta pati situacija, labai jau nusivalkioję ir neatitinka naujuose namuose kuriamo stiliaus senieji baldai, o tokiems, kurių norėtųsi kol kas nelabai yra pinigų  ax.gif

Mano paaugliukas irgi jūsų sieną įvertino - sakė visai norėtų tokios, bet aš savęs nesugebėsiu peržengti, kad tokią leist daryt  blush2.gif

4u.gif
Mergaites komoda ir spintute is IKEA , lovele pirkau internetu Cia.

Vaikino lova is Jysk (kaip nekeista visai kokybiska), spintele , kede ( ir dar daug kitu baldeliu namui) pirkau tokioj "slaptoj" parduotuvej priesais VMI (mesos kombinate)- bet norint ka nors rasti reikia eit ir eit tenai, eRBI, Aleksoto turguje.Taip pat dabar Urme yra pigiu, pakankamai kokybisku ir simpatisku baldu is Skandinavijos.Jei neklystu- parduotuve vadinasi "Wiking".

As pati budama paaugle labai norejau grafiti paisyto kambario. blush2.gif

Papildyta:
Kristaline- tik dabar pamaciau, kad gyvenat VLn, tai daugelis "mano" parduotuviu atkrenta.Tikiu, kad ir sostineje yra "slaptu tasku", kuriuose gali nauja didziuli veidrodi su azuoliniu remu nusipirkti uz 10 litu, ar spintute uz 15 lt... ax.gif
Vln. tai tik "Domino" baldus zinau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2011 03 14, 10:02)
Bandau ieškoti kompromisų, bet vaikai du ir labai skirtingo amžiaus gyvena viename kambarye, tai vieno norai būna visą kambarį kempiniukais arba dinozaurais išpiešti, o kitas nori violetinių arba mėlynų sienų  doh.gif O man atrodo labai svarbu sukurti jaukią aplinką, nes tų dinozaurų ir pats vaikas gali bijoti po to, o violetinė spalva vis tik labai rizikinga ir šilumos nesuteiks, ir vaikams pagal tokias užmačias įrengtas kambarys gali greit nusibosti  ax.gif Tai tenka perkalbinėti  smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

na taip su violetine sunku ir ypač berniukams 4u.gif o aš apskritai dėl sūnaus kambario nieko nesugalvoju... doh.gif pradedu ieškot tai tik dukrytės kambariui vis idėjų randu... o vat nzn ką su berniūkščio kambariu padaryt reikės, nes juk turės neatsilikt nuo sesės.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 03 14, 10:38)
Dekui. 4u.gif  Kadangi reikejo irengti visa nama, pinigeliu truko, tai beveik visa apdaila daremes patys, o baldai ir kt. surankiota per ispardavimus, "second hand" parduotuves, kai kas atnaujinta paciu rankomis.

Nu tada isvis nerealiai jus cia pasidarete thumbup.gif nes kai yra pinigu tai dar lengviau buna, bet vat taip graziai isirengti uz minimaliai tai dar ir sugebejimu reikia tureti biggrin.gif

QUOTE(memelietė @ 2011 03 14, 12:13)

Sitas koks fainas thumbup.gif pati noreciau sunui tokio kambario wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

patiko sienų lipdukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 14 kovo 2011 - 14:10
Sveikos,
gal beieškodamos kur užmatėte vaikų kambarių kurie tiktų berniukui ir mergaitei? Mergaitėms tai tokių grožių prisižiūrėjau, bet, kad tiktų abiems kažkaip nieko nerandu.
Atsakyti
smagios lentynos

user posted image

user posted image

user posted image

........................................................

user posted image

daugiau čia 4u.gif tik gaila kad brangoka ax.gif

QUOTE(Trolėmolė @ 2011 03 14, 15:14)
Sveikos,
gal beieškodamos kur užmatėte vaikų kambarių kurie tiktų berniukui ir mergaitei? Mergaitėms tai tokių grožių prisižiūrėjau, bet, kad tiktų abiems kažkaip nieko nerandu.

o kokio amžiaus vaikai?

.....................................

rėmeliai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 03 14, 15:33)
o kokio amžiaus vaikai?

.....................................

Abiems 4 metai.
Kadangi jie visada kartu, tai pagalvojau, kad iki pauglystės būtų geriausia vieną kambarį skirti žaidimams, o kitą miegojimui. Bet kažkaip labai mergaitiškas man gaunasi miegamasis doh.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif Super 4u.gif
Gal dar kokių idėjų?
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti