Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Tęskim seną temą

user posted image

kelios nuorodos:

Kūdikio kambarys
Kūdikio kambarys

berniuko kambarys
berniuko kambarys

mergaitės kambarys
mergaitės kambarys
mergaitės kambarys
paauglės kambarys

vaikų kambarys
vaikų kambarys
vaikų kambarys

paauglio kambarys
paauglio kambarys

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 02 kovo 2011 - 14:00
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Juoda balta

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
o gerai nors kažkas parašė 4u.gif
o tai galvojau be reikalo aš tą temą atkūriau doh.gif biggrin.gif
Gražios foto thumbup.gif norėčiau ir aš dukrytei tokią virtuvę padaryti... mačiau medinę panašią pirkti tik nepigiai... įdomu ar verta... kitą kartą nežinosi tų vaikų - atrodo turėtų būti įdomu, bet nežaidžia visai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 04 kovo 2011 - 19:02
Dėl virtuveles turiu dar siokiu tokiu ideju, nes pirkti medine man irgi brangoka

Cia lauko namelyje, bet galima kazka panasaus susimeistrauti

user posted image

user posted image

Kambarelis. Ikea lentyna patobulinta ir gavosi visai nemazas vituvinis komplektas smile.gif

user posted image

user posted image

Paprastesnis variantas

user posted image
Atsakyti
wau čia tokios virtuvės, kad čia ir mano tikram virtuviniui tiktų bigsmile.gif
na taip galima ir patiems kažką sumeistraut... brt va kad tik ne be reikalo būtų... g.gif

vis dar svarstom ar vaikam bendrą kambarį daryti ar atskirus, bet vis gi atrodo, kad teks daryti atskirus, nes mano mergina yra tikra individualistė - su broliu žaidžia tik tiek kiek jai įdomu, o kai jau atsibosta tai nueina į savo kambarį ir žaidžia viena, net duris užsidaro doh.gif

apie miegojimą vienam kambarį nėra net kalbos, mergina mano užmiega tik viena pasilikus, o naktį mažasis dažnai dar pabunda ir jeigu sesę prižadina tada jau bėda man...

tai va dabar apsistojom ties mintim, kad daryti merginai atskirą mergaitšką kambarį su visais mergaitiškais atributais (na čia būtų ir truputį mano vaikystės svajonių išsipildymas blush2.gif ) o žirniukui asmeniškas berniukiškas kambarys
ir dar palėpėj norim įrengt tokią bendrą šeimos zoną kur ir vaikai galės siautėt, ir mums wub.gif gera būtų kartu būt...
Papildyta:
man dar labai patiko tokia idėja:

user posted image

user posted image

manau pasistengus būtų galima ir gražiau padaryti ax.gif

user posted image

sudedami kilimai

atrodo visai smagus reikalas 4u.gif
Papildyta:
http://www.skelbimai...no-2155097.html

realus kartoninio namelio pvz.
Papildyta:
kartoninis namelis
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 03 05, 11:20)

realus kartoninio namelio pvz.
Papildyta:
kartoninis namelis

Bet 115 lt uz kartono gabala blink.gif doh.gif Galima, manau, patiems nesunkiai toki pasidaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2011 03 06, 09:47)
Bet 115 lt uz kartono gabala  blink.gif  doh.gif  Galima, manau, patiems nesunkiai toki pasidaryt g.gif

tikrai galima smile.gif aš tik kaip PVZ įdėjau. pan irgi tos Kainos nesuprantamos doh.gif
Atsakyti
Cia ne kainos nesuprantamos, o didzioji ju dalis yra mokesciai doh.gif

Atsakyti
Noreciau prisijungti ir as prie temos 4u.gif Nes keisis namuciai musu ir teks dukrelei galvoti nauja kambario interjiera wub.gif Kolkas dar mums 3.5 metuku tai mes dar gyvenam spalvotame kambaryje.

Su tokiais grynai baldeliais wub.gif

user posted image

Ateiti name issivaizduoju,kad stengsiuosi kazka panasaus igyvendinti wub.gif wub.gif
ehh.. klasika... 4u.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(memelietė @ 2011 03 04, 19:51)
o gerai nors kažkas parašė  4u.gif
o tai galvojau be reikalo aš tą temą atkūriau  doh.gif  biggrin.gif
Gražios foto  thumbup.gif norėčiau ir aš dukrytei tokią virtuvę padaryti... mačiau medinę panašią pirkti tik nepigiai... įdomu ar verta... kitą kartą nežinosi tų vaikų - atrodo turėtų būti įdomu, bet nežaidžia visai...  g.gif

Dėl šito pritariu 100%,maniskei dar tik 3.5metu bet jau neįdomu niekas doh.gif Trupučiuką išsilepinom doh.gif Bet labiausiai pasistengė senelei doh.gif Dabar stengiuosi nieko nepirkti, nes atrodo parneši koke knygute, kreideles ar taip koki žaisliuką, lygiai 5 min ir pamirštas schmoll.gif O ožiu kiek per si pusmeti užgyvenom, bet aš tikiuosi praeis, vis save raminu, kad toks amžius dabar jos. unsure.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir mano žadėtos foto iš mano merginų kambariuko.
Kambariukas nedidelis, iki 12 kvadratų. bet norėjau, kad kikeviena turėtų savo kampą: po atskirą lovą, spintą, ir po rašomą stalą. Ir pavyko bigsmile.gif
Aišku dar detalių trūksta: bus dar paveikslas su jų foto, dar kėdžių nenupirkom. Bus dar baltas plokscias TV. Bet kol kas joms visko užtenka, nes vienai 6 m. kitai 3m. Bet jau reik kėdžių ieškoti, nes rudenį eis į mokyklą vyresnėlė.
Ir vietos dar pakanka zaidimui. Tik va nufotografuoti sunku visa kambari, tai gal pavyks sulipdyti vaizda smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sigitano, labai mielas ir jaukus kambariukas, o svarbiausia kaip man regis patogus thumbup.gif

ziviliuke96 labi prabangūs pavyzdžiai bigsmile.gif gražu pažiūrėti, bet nelabai vaikiška... ir nelabai praktiška.... ne bet tikrai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sigitano wau super, gražu. Fantastika thumbup.gif
Atsakyti