Na štai, mergytė jau į abi puses vartosi, į viršų net užpakaliuką kelia, žiauriai laukiu kada pradės ropoti
Sveikos mamytes, manajai ir jau galima sakyti 5 men rodo dideli nora sedeti ir stengiasi pati uzsikabint ir atsisesti, bet va ant soniuko tai nesivarto, nepatinka guleti pyksta lb kai paguldau kojytem jau domisi bando i burnyte isideti koselem dar nemaitinu, bet jau gal butu laikas kazka pradeti duoti , nes db valgom tik MP
Sveikos mamytes, mano kleckui irgi eina penktas mėnuo, labai kažkoks judrus, net pradedu galvoti ar tai normalu ant nugaros gulėti nelabai nori, ant pilvo apsiverčia,bando ropoti ir pyksta baisiausia nes dar nesigauna. O paimtas ant ranku pradeda mojuoti rankytemis ir kojytes makaluoti ir pyksta net jau nebesuprantu kas jam yra vakar kategoriškai nesutiko gulėti vežime lauke, nurimo tik kai paėmiau ant ranku, bet man jį besverianti septynis kg, nešioti nelengva. Šiandien pamėginau vėl laukan eiti, vėl tas pat jis dar nesėdi, tai nebežinau ka daryti, nejaugi eiti lauk tik kai tėtis bus namie ir galės panešioti vaiką
QUOTE(Assssssia @ 2011 04 16, 14:00)
Sveikos mamytes, mano kleckui irgi eina penktas mėnuo, labai kažkoks judrus, net pradedu galvoti ar tai normalu ant nugaros gulėti nelabai nori, ant pilvo apsiverčia,bando ropoti ir pyksta baisiausia nes dar nesigauna. O paimtas ant ranku pradeda mojuoti rankytemis ir kojytes makaluoti ir pyksta net jau nebesuprantu kas jam yra vakar kategoriškai nesutiko gulėti vežime lauke, nurimo tik kai paėmiau ant ranku, bet man jį besverianti septynis kg, nešioti nelengva. Šiandien pamėginau vėl laukan eiti, vėl tas pat jis dar nesėdi, tai nebežinau ka daryti, nejaugi eiti lauk tik kai tėtis bus namie ir galės panešioti vaiką
relax,viskas čia normalu maniškis irgi ant nugaros neguli,net nakti nebeguli tik ant pilvo arba ant sono vartosi i visas puses,nespeju gaudyt,net ir nuo lovos nusivertes jau buvo ir irgi visa diena praktiskai ant ranku nes nei vienas pabuna,nei gulet nori nei sedet kokioj supynei o va ant ranku laimingas as nepergyvenu,tuoj ateis laikas kaip noresi paimt ant ranku o sakys ai mama gal nedabar
Mums liko savaitele iki 5 menesiu, praktiskai viska ir darom, tik nelabai megstam ant pilvuko ilgai gulet. Galvyte jau seniai graziai laiko, bet paguldytas ant pilvuko is pradziu dziaugiasi, bando ropoti, bet greit pavargsta ir pyksta..O jusu vaikuciai megsta gulet ant pilvuko? ar ilgai isguli? Mano aplamai rankinis, visa laika ant rankyciu nori but, ir sedet jau nori, nors dar ankstoka..Kai guli ant nugaryte, tai pastoviai vartosi ant sonu ir stebi daiktus, gulincius sonuose, ciupineja..