Įkraunama...
Įkraunama...

5-as mėnuo

QUOTE(raketa @ 2011 03 28, 20:20)
O kodel taip drastiskai bananams ne??? Gydytoja sake arba obuoliuka arba banana g.gif

As jau daug kur skaiciau, kad banane nieko gero vaikeliui nera. schmoll.gif
mano mazylis su mielu noru valgo obuoliuka thumbup.gif jam labai skanu ir pyksta, kad duodu tik kelis mazycius saukstelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2011 03 28, 22:20)
O kodel taip drastiskai bananams ne??? Gydytoja sake arba obuoliuka arba banana g.gif

Mazyliai nieko gero negauna is banano schmoll.gif Pas mus tokie bananai kad doh.gif
Atsakyti
mano mazylei suejo 5 men tai dabar galvoju kas geriau, ar pirkt ir paciai daryt darzoviene, ar pirk jau pagamintas?nes svieziu darzoviu dar teks palaukt, o jokio kaimo neturim verysad.gif o jei pirkt darzoves, tai kur?mes is Kauno g.gif gal mamytes ka patartumet...
Atsakyti
Gal ir Kaune yra koks ūkininkų turgus, nes mes Vilniuje, tai ūkininkų turgelį viską perkam ir ruošiam namie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barboryteee @ 2011 03 30, 10:40)
mano mazylei suejo 5 men tai dabar galvoju kas geriau, ar pirkt ir paciai daryt darzoviene, ar pirk jau pagamintas?nes svieziu darzoviu dar teks palaukt, o jokio kaimo neturim  verysad.gif o jei pirkt darzoves, tai kur?mes is Kauno g.gif  gal mamytes ka patartumet...

as perku tyreles pazymetas eko zenklu, net negali zinot, kaip tie ukininkai darzoves augina, kaip tresia, kokiom salygom laiko. jei tureciau asmeniskai pazistama ukininka - pirkciau is jo.
Atsakyti
QUOTE(Misaki @ 2011 03 30, 12:42)
as perku tyreles pazymetas eko zenklu, net negali zinot, kaip tie ukininkai darzoves augina, kaip tresia, kokiom salygom laiko. jei tureciau asmeniskai pazistama ukininka - pirkciau is jo.

O iš kur žinot, kad tyrelių gamintojai "nenusipirko" sertifikato? Buvo straipsnis apie tai, kad nustatyta, jog Gerber tyrelėse su vištiena Rytų Europos rinkai skirtoje serijoje rasta tik odelių ir kt atliekų.
Atsakyti
QUOTE(Misaki @ 2011 03 30, 12:42)

Na mes esam įsitikinę kokybe tų daržovių kurias perkame, nes patys esame darę testus, o be to pasidomėjome pačio turgaus reputacija, taigi niekas ir neperka bele ko, o dėl tyrelių aš labiau abejočiau, nes net sauskelnes į mūsų šalį veža prastesnės kokybės, taigi apie tyreles manau taippat. Tyreles ar košytes galima pirkti tik išskirtinais atvejais. Be to ar jums pačioms jos skanios (kalbu ne apie vaisių)?
Atsakyti
QUOTE(barboryteee @ 2011 03 30, 08:40)
mano mazylei suejo 5 men tai dabar galvoju kas geriau, ar pirkt ir paciai daryt darzoviene, ar pirk jau pagamintas?nes svieziu darzoviu dar teks palaukt, o jokio kaimo neturim  verysad.gif o jei pirkt darzoves, tai kur?mes is Kauno g.gif  gal mamytes ka patartumet...

As pati verdu darzovytes, man atrodo geriau paciai isvirti ir zinoti ka verdi, o is parduotuves darzoviene pirkciu tik isskirtiniu atveju
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2011 03 30, 14:49)
Na mes esam įsitikinę kokybe tų daržovių kurias perkame, nes patys esame darę testus, o be to pasidomėjome pačio turgaus reputacija, taigi niekas ir neperka bele ko, o dėl tyrelių aš labiau abejočiau, nes net sauskelnes į mūsų šalį veža prastesnės kokybės, taigi apie tyreles manau taippat. Tyreles ar košytes galima pirkti tik išskirtinais atvejais. Be to ar jums pačioms jos skanios (kalbu ne apie vaisių)?

Sveika, o kuriam turgeli tu perki?nes jau ir man aktualu darzoves biggrin.gif
Papildyta:
Del pirktiniu kosyciu, tai as tikrai nepirkciau, nes man jos asocijuojasi su konservais, o mes ar valgom labai daznai konservus?aisku buna situaciju, kad tenka duoti pirktiniu, bet tai tik extra atvejais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tieshka @ 2011 03 31, 18:12)
Sveika, o kuriam turgeli tu perki?nes jau ir man aktualu darzoves  biggrin.gif

Labukas, aš perku Ukmergės plente, ten Ūkininkų turgus, tačiau jei dar nesi pirkusi, nebijok paieškoti, kurios daržovytės tau labiau patiks, na mes esame kelis kart nusvilę (tai morkytės karčios, tai bulvytės žalios...), tai dabar tik pas vienus žmones perkam daržoves, vištą pas kitus, kiaušinius vėl pas kitą ir t.t. Bet bent jau žinom, kad nitratų ten arba nėra, arba laaabaaiiii mažai mirksiukas.gif 4u.gif Sėkmės ir skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2011 03 31, 20:07)
Labukas, aš perku Ukmergės plente, ten Ūkininkų turgus, tačiau jei dar nesi pirkusi, nebijok paieškoti, kurios daržovytės tau labiau patiks, na mes esame kelis kart nusvilę (tai morkytės karčios, tai bulvytės žalios...), tai dabar tik pas vienus žmones perkam daržoves, vištą pas kitus, kiaušinius vėl pas kitą ir t.t. Bet bent jau žinom, kad nitratų ten arba nėra, arba laaabaaiiii mažai mirksiukas.gif  4u.gif Sėkmės ir skanaus 4u.gif

as ten daznai apsiperku, visai nieko, bet teko ir kelis kartus nusivilti, bet kaip sakai viena perki is vienu kita is kitu ir tada viskas ok biggrin.gif
aciu uz atsakima biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi patys verdam, juolab kad visai nesunku isvirti bulvyte ir morkyte ir blenderiu jas sutrinti, o visi konservai man ir taip kelia abejoniu kaip galima be jokiu priedu islaikyti sviezia maista, juk net vakarykscio darymo jau nesinori vaikui duoti, o ten belekiek prastovi vien prduotuvej... mes Kaune darzoves perkam zaliakalnio turguj, ieskau visalaik tokio diedulio kuris prekiauja tik morkom bulvem ir obuoliukais, tai obluoliuku sia savaite uztikau pas ji tokiu susiraukslejusiu be prekines isvaizdos, bet matosi naturalus islaikyti nuo rudens smile.gif maniskiams tai laaabai patinka...
Atsakyti