QUOTE(Jurgiedra @ 2009 01 03, 16:22)
O kaip verdat daržoves vandenyje ar ant garų?
Na as tai andenyje verdu
gal kas gaminate namuose vaisines tyreles?
Laba,
Norėčiau mažei (6,5 mėn)pradėti gaminti kruopų košes. Aš praleidau, ar dauguma duoda pirktines užpilamas?
Pamokinkite, kaip namie paruošti kruopas. Ačiū
Norėčiau mažei (6,5 mėn)pradėti gaminti kruopų košes. Aš praleidau, ar dauguma duoda pirktines užpilamas?
QUOTE(Pajuodėlė @ 2009 07 22, 12:48)
Laba,
Kai nera laiko dudou uzpilamas, dazniausiai BIO, be jokiu priedu. taip pripratinau ir be jokiu bedu valgo. Tik sviestuko idedu ir dabar svieciu uogu. O jei darau pati, dazniausiai uzpilu vandeniu kad isbrinktu ir paverdu po to tik 10min. Ir sublenderiuoju su sviestu. skanaus
QUOTE(Migeil @ 2009 07 23, 14:15)
Kai nera laiko dudou uzpilamas, dazniausiai BIO, be jokiu priedu. taip pripratinau ir be jokiu bedu valgo. Tik sviestuko idedu ir dabar svieciu uogu. O jei darau pati, dazniausiai uzpilu vandeniu kad isbrinktu ir paverdu po to tik 10min. Ir sublenderiuoju su sviestu. skanaus
o as sumaliau su kavamale i miltus ir man neskaniai gavosi mergyte nevalge, dabar supratau,kad prmiau reikia isvirti ir su blenderiu
Darzoviene su mesyte darau ant garu.
is pradziu sudedu mesyte(kiauliena,triusiena,vistiena,jautiena) 20min, tada idedu darzoviu (sviezios bulves, morkos,pomidoras,cukinija,saldyti kalafiorai,brokoliai) ir dar 20min.
tada sumalu,idedu sviesto gabaliuka.
o vaisiu kada kaip. puse banano,melynes, obuoliukas,pora sauksto jogurto..
arba vaisiu tyrele sumaisau su susmulkintu sausainiu vaikisku.
is pradziu sudedu mesyte(kiauliena,triusiena,vistiena,jautiena) 20min, tada idedu darzoviu (sviezios bulves, morkos,pomidoras,cukinija,saldyti kalafiorai,brokoliai) ir dar 20min.
tada sumalu,idedu sviesto gabaliuka.
o vaisiu kada kaip. puse banano,melynes, obuoliukas,pora sauksto jogurto..
arba vaisiu tyrele sumaisau su susmulkintu sausainiu vaikisku.
Darzovienes su mesyte as darau taip : pusvalanduka verdu mesytes galkute, po to sudedu darzoves ir verdu tol kol darzoves suminksteja. Tada ta vandenuka nupilu i puodeli, darzoves su mesyte sutrinu, ipilu to vandenuko ir idedu sviestuko gabaliuka. Labai skaniai valgom
QUOTE(Jurgiedra @ 2009 01 03, 18:22)
O kaip verdat daržoves vandenyje ar ant garų?
as bandziau ir vandenyje ir ant garu, tai uzima praktiskai tiek pat laiko
darzoves verdu panasiai, kaip ir visos cia rasiusios, tik verdu dvigubai trumpiau.
o koses darau taip: avizas arba grikius uzpilu labai siltu vandeniu, palaikau valanda, kad isbrinktu , tada tik uzverdu ( neverdu), ir suplaku blenderiu.
o koses darau taip: avizas arba grikius uzpilu labai siltu vandeniu, palaikau valanda, kad isbrinktu , tada tik uzverdu ( neverdu), ir suplaku blenderiu.
QUOTE(varle123 @ 2009 07 19, 19:17)
gal kas gaminate namuose vaisines tyreles?
as VISADA vaisines tyreles gaminu namuose...
alyvinis obuoliukas.... alyvinis obuoliukas+melyne, obuoliukas+bananas, vysnia +bananas ir t.t.t.t.t.t.t.
valgau slyva - duodu jam paciulpti.. valgau obuoliuka duodu jam pakramsnoti
Papildyta:
as darzovienes irgi verdu kaip ir visos cia.. o kruopyte tai paverdu normaliai sau kruopas ir tiek.. niekada negaminu jokiu uzpilamu kosiu