QUOTE(ingeborga @ 2006 04 13, 13:33)
Sveikos mamytės,
Ar galėtumėte patarti,kokios firmos blenderį geriau nusipirkti?Kad butų iki kokių 35lt.Ir koks geriau:plastmasiniu galu ar metaliniu?Nes jau atsibodo virtas daržoves trinti per sietelį.
Ar galėtumėte patarti,kokios firmos blenderį geriau nusipirkti?Kad butų iki kokių 35lt.Ir koks geriau:plastmasiniu galu ar metaliniu?Nes jau atsibodo virtas daržoves trinti per sietelį.
Iš savo patirties galiu patarti tiek: pats geriausiai mikseris trinti košytėm yra kokteilinė. Pirmą vaiką su užauginau ir dabar naudoju. Super Nusipirkau aš ir blenderį, bet su kokteiline nėra ko lygina. Paprasta, labai greita ir kas svarbiausia vientisa tyrelė gaunasi. Nėr ko lygina su blenderiu (tuo labiau su sieteliu). Bandžiau ir aš trinti per sietelį Bet kainos aš nežinau (manau daugiau negu 35 lt.) Mes pirkome visą virtuvinį kombainą, bet mačiau yra ir atskirai pirkti kokteilinų.
Papildyta:
QUOTE(tindiriuska @ 2006 04 12, 13:22)
cia viena mamyte jau klause, bet as dar pasikartosiu, nes neradau atsakymo - jus darzoves kokias duodate - saldytas ar is parduotuves bet "sviezias'? nes brokoliu, cukiniju, kalafioru toki ankstyva pavasari is darzo dar nera:(
Aš šaldytų neduodu, nes manau, kad ten daug nitratų ir jos paruoštos ne mažiems vaikučiams O kitomis daržovėvmis mes papildome pirktinėmis tyrelėmis. Atsigriebsim kai savo šviežių turėsime