Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gaminate tyreles namuose?

QUOTE(MICKEYO @ 2006 03 09, 20:51)
Aš irgi dažniausiai verdu 2 dienom .  Iš pradžiu virdavau 1 , bet dabar tai 2 dienom( bet čia kalbu apie daržovienę )  o vietoj kruopų naudoju dribsnius , pora min. ir viskas paruošta...

As taip pat verdu 2 dienom,bet tik darzoviu,o vakarienei verdu is aviziniu,grikiu ir ryziu dribsniu,anksciau jas paskanindavau obuoliuku,o dabar ipilu pienuko ir ji labai noriai suvalgo.
Atsakyti
Sveikos mamos!

Mano dukriytei taip pat 5.5 men.Pradejom valgyt kieta maista nuo 4men.Pirmoji musu kosyte buvo pirktine - Ryziu.Uzpili MP ir pamaisai.O dabar jau valgom ivairias darzoves ir vaisius.Gaminu pati.Siaip verdu tiek darzove tiek vaisius, o paskiau sumalu kokteiliniu mikseriu.Gaunasi labai skani piure.Pries kelias dienas bandziau i darzoviu piure imaisyt Heinz indely vistienos.Super! Man pagaminti gauasi 5-6 porcijas.Supilu i mazus vienos porcijos indelius ir atsaldytus sudedu i saldikli.Tagi labai patogu,kiekviena diena valgom vis kita kosyte smile.gif
Atsakyti
aš tai verdu daržoves vienam kartui. kažkaip nesinori vaikui duot pastovėjusio maisto- vistiek jau ne tas g.gif . o košes tai perku BEBE , su miško uogom nelabai valgo, beje kaip ir vaisinių tyrelių, o va daržovių košes ir tyreles kapoja net pasispiegaudama yahoo.gif
Atsakyti
Daržovienę ir aš verdu dviem dienom. Vis gaunasi nemažai, labai jau gaila išmesti, o ir ant ryt pasišildžius, jos skonis niekuo nepasikeičia.
Atsakyti
Kartais virdama dažovienę paskaninu ją šaukšteliu marinuotų žirnelių, pvz. bonduel smile.gif smile.gif, juose nera koncervantų. Košytei priduoda saldumo, o leleiams tai patinka. Net gydytojai tokį prieskonį rekomenduoja, tik nepadauginti, kad pilvuko nepūstų.
Atsakyti
As padarau tyrele is dziovintu vaisiu. Isverdu slyvu, abrikosu, kriausiu kompotuka. Kompotuka isgeriam, o vaisius sutrinu su blenderiu. Su kose labai skani tokia tyrele.
Atsakyti
Sveikos mamytes. 4u.gif As savo mazajai tyrele verdu is saldytu darzoviu. Manau, kad jose maziau chemikalu negu tose "svieziose"is parduotuves. O vaisiu tyreles perku Hipp, nes manau, kad geriau jau pirktine tyrele nei namine, bet is nupurkstu vaisiu. blush2.gif Is saldytu darzoviu gaunasi labai skanios tyreles ir galima sugalvoti ivairiu variantu, nes ir darzoviu pasirinkimas nemazas. Labai laukiam svieziu darzoviu is sodo rolleyes.gif
Atsakyti
man tai keistai skamba, jei saldyta,tai be chemikalu .Juk taip pat is parduotuves.Nebent savam darze augintos ir uzsaldytos smile.gif
Atsakyti
As ka tik perskaiciau, kad saldytos darzoves tinka tik saugusiu mitybai, kudikiams netinka. Cia buvo vienos mamytes uzklausimas sio forumo pediatrei.
Ir zinokis, kad nori kas geriau g.gif
Atsakyti
as prisisaldzius turiu, nes jau numacius buvau, kad pavasari reikes biggrin.gif kol kas dar neduodu, nes nuo bulviu isbere, nors bulves augintos pas mociute kaime blink.gif
Atsakyti
aš taip pat daržovių-mėsos košeles užšaldau kelioms dienoms. užsieninėj knygoj rekomendavo taip. manau kad tai geriau negu pirkitinės konservuotos.
Atsakyti
Verdu viska pati ax.gif ..net ir vaisines tyreles pasigaminu...man kazkoks absurdas atrodo pirktines duot... KIek ten turetu but prikrauta koncervantu, kad parduotuvej lentynose pusmeciais isstovetu g.gif ....nu man kazkaip nelimpa blink.gif
Atsakyti