Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gaminate tyreles namuose?

pritariu urte116, del tyreliu ivairoves. Ka galim valgom zalia, bet ir perku vaisiu tyreles ir dedu i kruopiene.
Evelinaki> kruopas valgom pagal viduriukus: pradejom avizom ir grikiais, veliau kukuruzais, nes kieti musu viduriukai. o jei minkstesni - ryziai, nes jie kietina. Taciau dabar pamaisau su uogu tyrem ir ryzius.
Atsakyti
Mes irgi vaisius valgom tik žalius, idedu su kosė arba varškė į smulkintuvą, pertrino ir gaunasi puiki tyrelė su kriaušem, bananais, persikais, slyvom arba šalditom uogom.
Atsakyti
Sveikos. Vidurvasaris - gerybių kaip iš gausybės rago.
Šiuo metu laukiuosi, bet link pavasario jau mano mažius turėtu pradėti valgyti tyreles, tai dabar iš savų naminių daržovių ir vaisių norėčiau kažką padaryti. Tik klausimas iškilo ar virti ir šaldyti, ar virti ir konservuoti? Kaip manot, kas geriau leliui?
Atsakyti
QUOTE(Se7en @ 2014 07 31, 17:45)
Sveikos. Vidurvasaris - gerybių kaip iš gausybės rago.
Šiuo metu laukiuosi, bet link pavasario jau mano mažius turėtu pradėti valgyti tyreles, tai dabar iš savų naminių daržovių ir vaisių norėčiau kažką padaryti. Tik klausimas iškilo ar virti ir šaldyti, ar virti ir konservuoti? Kaip manot, kas geriau leliui?

Geriausi zalius saldyti 4u.gif
Kai noresite leliui isvirti, istrauksit is saldiklio, isvirsit, sublenderiuosit ir svieziai virta, su nezuvusiais vitaminais, nesildyta paduosit mazyliui drinks_cheers.gif
Taip, yra konservuotas maistas kudikiams prekybos centruose, bet joks daktaras nepatars jo naudoti daznai. Na nebent kelioniu metu drinks_cheers.gif
Atsakyti