Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gaminate tyreles namuose?

mes ir panasiai verdame darzoviene+ mesa. Dabar kai verdu sau sriubyte tai nededu prieskoniu samti nupilu jai, tada sau isidedu priekoniu. pvz siandien viriau buroku sriuba. tai jai viska su blenderiu permaliau ir dar liezuvio malto idejau. labai skaniai valge thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migeil @ 2009 07 23, 14:15)
Kai nera laiko dudou uzpilamas, dazniausiai BIO, be jokiu priedu. taip pripratinau ir be jokiu bedu valgo. Tik sviestuko idedu ir dabar svieciu uogu. O jei darau pati, dazniausiai uzpilu vandeniu kad isbrinktu ir paverdu po to tik 10min. Ir sublenderiuoju su sviestu. skanaus  smile.gif

o kokias kruopas duodate, ar nuo kokiu reiketu pradeti duoti?
Atsakyti
o niekas nedarote darzovieniu su MP? matau visos rasot kad ipilat aliejuko ar sviesto, kazkur skaiciau kad riebaliukus butina uzvirinti kitaip nepasisavina kudikelio organizmas
Atsakyti
as darau darzoviu kosytes bet ne su motinos pienu o su misinuku bet manau tas pats, nustraukus ir sumaisius 4u.gif
maniske labai puikiai valgo bulviu morku kosyte su misineliu padarau, vien bulviu su misineliu, virtu bulviu ir zaliu obuoliu kazkaip labai patinka tik skiedziu vandenuku siltu, ir avizine kose valgom vaikiska milupa. irgi labai patinka, tai ja ir su misineliu maisau arba su vandenuku ir tyrele kokia nors bananu pvz. labai skanu blush2.gif
Atsakyti
tai reikės pabandyti ir man bulvių košytę padaryti su mišinuku pamaišius, nes vien tik daržovių tyrelę atsisako valgyti, o jau 6,5 mėn. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2009 07 19, 19:17)
gal kas gaminate namuose vaisines tyreles?

Aš gaminu vaikui vaisines tyreles namuose. Trumpai paverdu obuoli su bananu; kriauše; vienus bananus ar obuolius ir sutrinu blenderiu.Vaikas valgo patenkintas ir labai noriai. Man namuose gamintos tyrelės skonis beveik nesiskiria nuo pirktinių tyrelių, gal net skaniau. Iš parduotuvės retkarčiais nusiperkame tik džiovintų slyvų tyrelės.
Mano sesuo taip pat visasda gamindavo vaisines tyreles namuose ir dėdavo įvairius vaisius: obuolius, slyvas, nektarinus, persikus, abrikosus ir t.t. Gaila, kad pavasarį parduotuvių lentynose vaisių pasirinkimas gana menkas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2010 01 02, 23:36)
o niekas nedarote darzovieniu su MP? matau visos rasot kad ipilat aliejuko ar sviesto, kazkur skaiciau kad riebaliukus butina uzvirinti kitaip nepasisavina kudikelio organizmas

as MP imaisydavau i kosyte tik pacioj pradzioj, kai pradejom ragauti papildoma maisteli (6 menesiai dukrytei buvo). o veliau, nuo kokio 7 menesio jau sviestuko det pradejau.
Atsakyti
QUOTE(jankabara @ 2010 05 01, 13:12)
Aš gaminu vaikui vaisines tyreles namuose. Trumpai paverdu obuoli su bananu; kriauše; vienus bananus ar obuolius ir sutrinu blenderiu.Vaikas valgo patenkintas ir labai noriai. Man namuose gamintos tyrelės skonis beveik nesiskiria nuo pirktinių tyrelių, gal net skaniau. Iš parduotuvės retkarčiais nusiperkame tik džiovintų slyvų tyrelės.
Mano sesuo taip pat visasda gamindavo vaisines tyreles namuose ir dėdavo įvairius vaisius: obuolius, slyvas, nektarinus, persikus, abrikosus ir t.t. Gaila, kad pavasarį parduotuvių lentynose vaisių pasirinkimas gana menkas ax.gif

O tai zaliu ir tik sutrintu vaisiu negalima duoti? Butinai gaminant vaisine tyrele namuose reikia ja pavirti? blush2.gif Juk zusta dalis vitaminu????
Kaip kitos mamos darote?
Atsakyti
As vaikui sutrinu su blenderiu "zalius" vaisius, t.y nevirtus.
Duodu banano, persiko..
Persika labai megsta is viso paciulpti.
Atsakyti
O as tyreliu nedarau... schmoll.gif Paprasciausiai pakaisiu obuoli sauksteliu ir mazulis ji skaniausiai valgo, nors ir rugstokas. biggrin.gif Kadangi turim naminiu obuoliu, tai butu "griekas" dar juos "isterlioti". biggrin.gif Na, dar pagaminu sausainiu tyrele-kosele. Nuperku paprastu "Gaidelis" sausainiu, sumetu i Babymoov, uzmilu uzvirto pieno ir viskas suplaku. Pries baigiant isplakti, idedu paprasciausios vaisiu pirktines tyreles, obuolio, arba banano ir musu kosyte-tyrele buna paruosta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hegira @ 2010 08 16, 22:59)
O tai zaliu ir tik sutrintu vaisiu negalima duoti? Butinai gaminant vaisine tyrele namuose reikia ja pavirti?  blush2.gif  Juk zusta dalis vitaminu????
Kaip kitos mamos darote?

Pavirti siulo obuolius ir kriauses tiems vaikams, kurie anksciau supazindinami su kitu maistu, nuo 4men. Kad maziau pustu pilvuka ax.gif
Atsakyti
mes nieko neviriname. Su šaukšteliu pagremžiu ir skaniai valgo. Bet labai daug valgome ir pirktinių vaisių tyrelių, nes tokios įvairovės namų salygomis manau neįmanoma vaikui pagaminti. smile.gif
Atsakyti