Įkraunama...
Įkraunama...

Dailės užsiėmimai

Musu dukrytei 6m.Siemet pradeda zingsniuoti i paruosiamuku grupele.Mergyte labai graziai piesia,bando naudoti ivairia technika ir megaujasi sia nuostabia veikla.Labai noretusi padeti vaikui,nurodant teisinga kelia tobulejimo linkme sioje srityje.Perziurejau kiek buvo imanoma ivairias nuorodas apie dailes burelius Kaune,taciau labai sunku kazka nuspresti,kai konkreciai nezinai,kur yra geriausia.Tad labai noreciau paprasyti jusu,gal kas zinote,kur KAUNE butu galima vesti vaika i DAILES BURELI,kur butu is ties dirbama su vaikais naudojant ivairia dailes technika,o ne tik siekiama finansines naudos. ax.gif
Mane sudomino A.Barazauskaites DAILES STUDIJA,kuri Kaune isikure 2010m.Gal kam teko jau sia akademija lankyti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykliuke: 30 rugpjūčio 2010 - 16:03
QUOTE(Rykliuke @ 2010 08 30, 16:01)
Mane sudomino A.Barazauskaites DAILES STUDIJA,kuri Kaune isikure 2010m.Gal kam teko jau sia akademija lankyti? bigsmile.gif

mes lankome Vilniuje. siemet bus jau 4-ti metai. mum labai patinka. nezinau, kas dirbs kaune, bet vilniuje man patinka, kad vadovai yra ne tik menininkai, bet ir pedagogai.
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2008 07 30, 08:19)
Va ką radau http://www.dailesmokykla.lt:

"VAIKAI  nuo 3 iki 11 metų

Priimami vaikai nuo trijų metų amžiaus. Kviečiami 3 -8 m. vaikai. Dirbama pagal meno istorijos programą, naudojamos įvairios mokymo metodikos, priemonės ir medžiagos. Nuolat rengiamos vaikų parodos, konkursai.

Yra vaikų grupių, dirbančių pagal Valdorfo pedagogikos metodiką. 3-8 metų.(Apie Valdorfo padagogiką: www.vaikas.lt/pedagogika). Užsiėmimų metu vaikai ne tik piešia, bet ir lipdo iš molio, vaidina pasakas. Šalia įprastų priemonių naudojamos natūralios medžiagos: bičių vaškas, vilna, iš augalų pagaminta akvarelė."

Gal tiktų? Čia Mokytojų namuose..

Sveiki, mes pernai lankeme mokytoju namuose ir buvome labai patenkinti ir lipdeme ir pasakas klauseme ir daug daug pieseme...labai graziu piesiniu turime:)Ejome sestadieniais nuo10 30 pas mano bendravarde mok Rita smile.gif Zadame ir siais metais eiti:)
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2010 08 30, 16:01)
Musu dukrytei 6m.Siemet pradeda zingsniuoti i paruosiamuku grupele.Mergyte labai graziai piesia,bando naudoti ivairia technika ir megaujasi sia nuostabia veikla.Labai noretusi padeti vaikui,nurodant teisinga kelia tobulejimo linkme sioje srityje.Perziurejau kiek buvo imanoma ivairias nuorodas apie dailes burelius Kaune,taciau labai sunku kazka nuspresti,kai konkreciai nezinai,kur yra geriausia.Tad labai noreciau paprasyti jusu,gal kas zinote,kur KAUNE butu galima vesti vaika i DAILES BURELI,kur butu is ties dirbama su vaikais naudojant ivairia dailes technika,o ne tik siekiama finansines naudos. ax.gif

Na ir kaip lankote? Ar patinka? Man tai ju kainos biski schmoll.gif . Be to, buvom karta tos mokytojos uzsiemime, kai ji vede keramika Veju fejoje. Man nelabai patiko, kaip ji veda pamoka, bet aisku - tai tik pirminis ispudis. Tada vaikai issilakste, visos pamokos neisdirbo.

Biski pigiau (1 kartas - 20 litu) ir kazkas panasaus (kurybines dirbtuveles, isvardinta kuriom technikom dirba, o ju tikrai daug ir kai kurios labai idomios) - va cia - www.boruzeliupieva.lt

Cia Kaune. Vyks antradieniais, 17.30. Vaikams nuo 5 metu.
Atsakyti
Gal nelabai kas žino, todėl dalinuosi, kad Dailės būrelis yra ir Dvariono muzikos mokykloje (Vilniuje). Nežinau nuo kelių metų priima, bet maniškę 6 - rių metų priėmė, sakė pats tas smile.gif.
Galima lankyti arba pirmadieniais po pietų, arba šeštadieniais ryte (mokytojos skirtingos). Kaina 50 Lt mėnesiui, jei du vaikai lanko iš tos pačios šeimos - 75 Lt. (kainos čia tokios pas tą mokytoją, pas kurią lanko maniškiai, negaliu garantuoti, kad pas kitą tokios pačios, tačiau manau, kad tokios pačios).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondine: 21 lapkričio 2010 - 14:50
sveiki,neradau internete Brazauskaites kontaktu Kaune,mum 2 m norim lankyti daile,gal yra lankanciu,galit pasidalint patirtimi,kur lankote?aciu
Atsakyti
http://www.artmusictherapy.lt/

Kontaktai čia
Atsakyti
vaikuciams kurie megsta piesti, zinau kad vyksta senamiestyje animacijos burelis, bureli veda filmuku autore, mano drauges dukra lanko ten, tai tuos ju filmukus po to ir festivaliuose rodo, idomu ten vaikams. smile.gif jei kam idomu galiu paklausti kontaktu
Atsakyti
Labas vakaras,
gal zinoti kur Klaipedoje yra dailes studija netoli autostoties, nekaip nerandu ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(arbata205 @ 2009 02 02, 22:44)
Mes lankome A. Barazauskaites dailes mokykla. Ten dirba profesionalus destytojai, puikus dailes reikmenys, zodziu liaudiskai tariant ne koks saviveiklininku bizniukas, o rimtas uzsiemimas.
Kiekviena pamoka sugalvoja kazka naujo, ir dirbama su ivairia technika.

Mes irgi lankome A.Brazauskaitės studija jau 4metai - ir tai vienintelis būrelis, kuris dukrytei neatsibosta ir niekada nekyla klausimas važiuoti ar nevažiuoti..
Sutinku, kaina gal kiek aukštoka, bet priemonių ir technikų įvairovė vaikams labai patinka.
Dabar ir mažąją ten vežu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
gal kurios vaikai lanko dailes mokykla " Dailes kalba" Basanaviciaus gatveje....Gal galit ispudziais pasidalinti. 4u.gif

Gal galit pasidalinti ir Stauskaites mokyklos ispudziais.
Neapsisprendziu, i kuria leisti ax.gif , nors sirdis linksta prie pirmosios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 28 lapkričio 2011 - 12:06
QUOTE(shantal @ 2011 11 28, 14:03)
Sveikos mamytes 4u.gif
gal kurios vaikai lanko dailes mokykla " Dailes kalba" Basanaviciaus gatveje....Gal galit ispudziais pasidalinti. 4u.gif
Gal galit pasidalinti ir Stauskaites mokyklos ispudziais.
Neapsisprendziu, i kuria leisti ax.gif , nors sirdis linksta prie pirmosios.

NUEIKIT IR TEN IR TEN PASIŽIŪRĖTI, KUR LABIAU PATIKS TEN IR PASILIKSIT:)
Atsakyti