QUOTE(Rykliuke @ 2010 08 30, 16:01)
Musu dukrytei 6m.Siemet pradeda zingsniuoti i paruosiamuku grupele.Mergyte labai graziai piesia,bando naudoti ivairia technika ir megaujasi sia nuostabia veikla.Labai noretusi padeti vaikui,nurodant teisinga kelia tobulejimo linkme sioje srityje.Perziurejau kiek buvo imanoma ivairias nuorodas apie dailes burelius Kaune,taciau labai sunku kazka nuspresti,kai konkreciai nezinai,kur yra geriausia.Tad labai noreciau paprasyti jusu,gal kas zinote,kur
KAUNE butu galima vesti vaika i
DAILES BURELI,kur butu is ties dirbama su vaikais naudojant ivairia dailes technika,o ne tik siekiama finansines naudos.
Mane sudomino
A.Barazauskaites DAILES STUDIJA,kuri Kaune isikure 2010m.Gal kam teko jau sia akademija lankyti?
Na ir kaip lankote? Ar patinka? Man tai ju kainos biski

. Be to, buvom karta tos mokytojos uzsiemime, kai ji vede keramika Veju fejoje. Man nelabai patiko, kaip ji veda pamoka, bet aisku - tai tik pirminis ispudis. Tada vaikai issilakste, visos pamokos neisdirbo.
Biski pigiau (1 kartas - 20 litu) ir kazkas panasaus (kurybines dirbtuveles, isvardinta kuriom technikom dirba, o ju tikrai daug ir kai kurios labai idomios) - va cia - www.boruzeliupieva.lt
Cia Kaune. Vyks antradieniais, 17.30. Vaikams nuo 5 metu.