Įkraunama...
Įkraunama...

Dailės užsiėmimai

QUOTE(Mytė @ 2007 07 21, 17:23)
Galiu pasiūlyti puikius dailės užsiėmimus Vilniuje visiems nuo užsimezgimo iki suaugusio pas Audronę Brazauskaitę. Pasiskaityti plačiau galima www.dailes.net

O kodel ja rekomenduojat? Gal galima placiau?
Atsakyti
Mano 3 metų mergaitė turi polinkį į lipdymą.Norėčiau ją nuvesti į keramikos ar dailės mokyklėlę.Gal kas galėtų patarti ar pasiūlyti kokią mokyklėlę senamiestyje ar netoli jo...?Į Moksleivių rūmus mums labai nepatogu važinėti,o Mokytojų namuose atrodo,kad tokių mažiukų nepriima....
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2008 07 29, 23:56)
Mano 3 metų mergaitė turi polinkį į lipdymą.Norėčiau ją nuvesti į keramikos ar dailės mokyklėlę.Gal kas galėtų patarti ar pasiūlyti kokią mokyklėlę senamiestyje ar netoli jo...?Į Moksleivių rūmus mums labai nepatogu važinėti,o Mokytojų namuose atrodo,kad tokių mažiukų nepriima....

Va ką radau http://www.dailesmokykla.lt:

"VAIKAI nuo 3 iki 11 metų

Priimami vaikai nuo trijų metų amžiaus. Kviečiami 3 -8 m. vaikai. Dirbama pagal meno istorijos programą, naudojamos įvairios mokymo metodikos, priemonės ir medžiagos. Nuolat rengiamos vaikų parodos, konkursai.

Yra vaikų grupių, dirbančių pagal Valdorfo pedagogikos metodiką. 3-8 metų.(Apie Valdorfo padagogiką: www.vaikas.lt/pedagogika). Užsiėmimų metu vaikai ne tik piešia, bet ir lipdo iš molio, vaidina pasakas. Šalia įprastų priemonių naudojamos natūralios medžiagos: bičių vaškas, vilna, iš augalų pagaminta akvarelė."

Gal tiktų? Čia Mokytojų namuose..
Atsakyti
Labai ačiū Pelei Snaudalei,bet aš jau šita mokykla domėjausi,mums tiktų Mokytojų namuose,tik bėda,kad ten registracija iki birželio 1d.,o mes tą laiką jau pražiopsojom...Daviau užklausą į šitą mokyklėlę,bet dar iki šiol atsakymo nesulaukiau...Dar lauksim,o gal pasiseks g.gif biggrin.gif
Atsakyti
sweiki as esu naujoke noreciau suzinot kur galima rasti vilniui sawo dukritei burelius ? nuo 3 metu bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlionaChodos: 02 vasario 2009 - 19:24
Mes lankome A. Barazauskaites dailes mokykla. Ten dirba profesionalus destytojai, puikus dailes reikmenys, zodziu liaudiskai tariant ne koks saviveiklininku bizniukas, o rimtas uzsiemimas.
Kiekviena pamoka sugalvoja kazka naujo, ir dirbama su ivairia technika.
Atsakyti
Labutes

mes irgi seniai domimes kur butu galima mazute vesti, bet iki siol nieko musu amziaus pupai neradom - jei pusantu metuku g.gif

QUOTE(arbata205 @ 2009 02 02, 22:44)
Mes lankome A. Barazauskaites dailes mokykla. Ten dirba profesionalus destytojai, puikus dailes reikmenys, zodziu liaudiskai tariant ne koks saviveiklininku bizniukas, o rimtas uzsiemimas.
Kiekviena pamoka sugalvoja kazka naujo, ir dirbama su ivairia technika.

O nuo kokio amziaus cia priima? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinasio @ 2009 02 03, 14:00)
Labutes

mes irgi seniai domimes kur butu galima mazute vesti, bet iki siol nieko musu amziaus pupai neradom - jei pusantu metuku  g.gif

http://www.artmusict...iles/grupes.htm
P.S. Per AZ neparasysiu nieko naujo, nes savo vaiko ten nevedu (cia klaususiom).
Atsakyti
QUOTE(Tinasio @ 2009 02 03, 16:00)
Labutes

mes irgi seniai domimes kur butu galima mazute vesti, bet iki siol nieko musu amziaus pupai neradom - jei pusantu metuku  g.gif

Lanko mergyte kuriai 1,5 m berods, bet siaip nuo kokiu 2 m. mazuju grupe.
Atsakyti
Mano dukryte labai noretu lankyti irgi daile bet nezn nei kur cia geriau butu vesti ja.Gal kas patarti gali,kur,kaip ir kiek kainuotu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki
Gal ka sudomins, as zadu dukra leisti i http://www.baltaslapas.lt/
Mums aktualu akademinis piesimas, bet yra ir daugiau specializaciju
Atsakyti
Vilniuje yra nemažai vaikų klubų, juose dažniausiai veikia dailės, keramikos, taip pat šokių, dainavimo ir dar visokie būreliai. Mokami, žinoma. Jų lygis - įvairus, bet pirmam vaiko pabandymui ir užimtumui, manau, tiktų.
Atsakyti