Įkraunama...
Įkraunama...

Taurage2

QUOTE(wilmaa @ 2011 05 19, 16:35)
drinks_cheers.gif visiskai su tavimi sutinku  4u.gif  as irgi nenaudoju jokiu s...,nemesgtu prisiteplioti ant saves bet ko, kas db labai populiaru  lotuliukas.gif  naturalumas pats geriausias dalykas, o su chemijom nieko nepakeisi, na nebent sugadinsi dar  lotuliukas.gif

tai va drinks_cheers.gif niekas nezino,o jei ri zino tai nekalba,kiek is tikro zalos padaro visi tie dalykiukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 19, 18:41)
tai va drinks_cheers.gif niekas nezino,o jei ri zino tai nekalba,kiek is tikro zalos padaro visi tie dalykiukai rolleyes.gif

gal zinai ko laukiates?cia trecias jusu vaikiukas jau bus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 18, 17:50)
vienintelis gal minusas tas,kad kai keiciasi sesutes ir gydytojai

aha mano atveju irgi taip buvo... is pradziu buvo viena akusere, paskui staigiai atsirado kita... nespejau net sureguot...

siaip neturiu su kuo lyginti, nes tai buvo pirmas mano gimdymas, bet siokiu tokiu minusu musu gimdymo namu politikoje izvelgiu... nors pries tai isreiskiau nuomone, kad viskas buvo puiku ten, bet kai dabar po gero menesio viska pergalvoju, tai atsirado tokiu niuansu, kas galetu ten but siek tiek kitaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TYNNA: 19 gegužės 2011 - 18:50
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 19, 16:53)
gal zinai ko laukiates?cia trecias jusu vaikiukas jau bus?  4u.gif

ko laukiuosi nzn 4u.gif kita svaaite einu,ziuresiu ar atskleis paslapty gine(pas batutiene vaisktau).o jei ne,eisiu pas urbonaviciu tiesiu taikymu smile.gif
o vaikelis bus antras mirksiukas.gif
musu trecias vaikas yra katinas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 19 gegužės 2011 - 18:46
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 19, 20:45)
ko laukiuosi nzn 4u.gif kita svaaite einu,ziuresiu ar atskleis paslapty gine(pas batutiene vaisktau).o jei ne,eisiu pas urbonaviciu tiesiu taikymu smile.gif
o vaikelis bus antras mirksiukas.gif
musu trecias vaikas yra katinas wub.gif

aik tu sau kaip smagu tau, man budavo labai smagu vaikscioti pas gine, yapc kai Svedijoje echo darydavo tai isvis rojus wub.gif cia echo daro kaip karalienems: visos vaziuoja i klinikas, ten echoskopu visas aukstas, ne taip kaip LT vienas biggrin.gif nusiveda i viena is echo kabinetu,ten kaip kino teatre isjungia sviesas, paguldo ir pries tave kabo didziulis TV, kad galetum matyti ka ten gydytoja daro ir ka mato viska pasakoja thumbup.gif ech... sita dalis man labiausiai patikdavo cia Svedijoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 20, 09:39)
aik tu sau kaip smagu tau, man budavo labai smagu vaikscioti pas gine, yapc kai Svedijoje echo darydavo tai isvis rojus  wub.gif  cia echo daro kaip karalienems: visos vaziuoja i klinikas, ten echoskopu visas aukstas, ne taip kaip LT vienas  biggrin.gif  nusiveda i viena is echo kabinetu,ten kaip kino teatre isjungia sviesas, paguldo ir pries tave kabo didziulis TV, kad galetum matyti ka ten gydytoja daro ir ka mato viska pasakoja  thumbup.gif  ech... sita dalis man labiausiai patikdavo cia Svedijoje  lotuliukas.gif

man irgi patinka kas menesi eiti pas gine wub.gif ji kaskart daro echo,tai taip smagu buna paskui,kai pasimatai su mazyliu wub.gif
va snd atejus viena destytoja man sako:zinai ka turesi? biggrin.gif sakau: ne.sako :tai pamatysi bus mergaite,garantuoju bigsmile.gif biggrin.gif ziuresim db cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 20 gegužės 2011 - 18:04
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 20, 20:02)
man irgi patinka kas menesi eiti pas gine wub.gif ji kaskart daro echo,tai taip smagu buna paskui,kai pasimatai su mazyliu wub.gif
va snd atejus viena destytoja man sako:zinai ka turesi? biggrin.gif sakau: ne.sako :tai pamatysi bus mergaite,garantuoju bigsmile.gif  biggrin.gif ziuresim db cool.gif

daznai echo daro tau g.gif Svedijoje leidziami tik 2 echo, ir tu paciu turi teise atsisakyti, ir reikia rasyti sutikima kad nori daryti echo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 18, 15:06)
na jau visai nedaug beliko smile.gif  gal jau klausei del cezario ar darys ar ne?  g.gif

nea zinok, neklausiau... sedziu vis ir galvoju, o jau kaip 2.gif uzsimanys tegu taip ir buna. leliukui taip smagu ir silta pas mane, kam as turiu ja traukti lauk anksciau laiko, kai nores, pasibels. argi netaip, ka? angel.gif
Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 18, 16:03)
tai gerai smile.gif
nauju nesciuju neatsirado kaip matau su klausimeliais  ax.gif
o ievutiki kalbejo su urbonavicium kazin g.gif

nea nekalbejau. nenuejau as pas jo, sakau kaip nores mano 2.gif taip ir bus. kada nore stada ir islys rolleyes.gif kam as cia turiu kelti stresa leliukui ir traukti anksciau laiko....nors daug skaiciau ir domejausi, kad planini cezari kaip tik daro anksciau nei nustatytas terminas, 1sav ar net 2sav anksciau, nes nenori kad kudikis issitatytu i gimdymo takus ir per pacia eiga nepatirtu daugiau streso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievutiki: 21 gegužės 2011 - 14:49
QUOTE(ievutiki @ 2011 05 21, 16:41)
nea zinok, neklausiau... sedziu vis ir galvoju, o jau kaip  2.gif uzsimanys tegu taip ir buna. leliukui taip smagu ir silta pas mane, kam as turiu ja traukti lauk anksciau laiko, kai nores, pasibels. argi netaip, ka?  angel.gif
Papildyta:
nea nekalbejau. nenuejau as pas jo, sakau kaip nores mano  2.gif taip ir bus. kada nore stada ir islys  rolleyes.gif  kam as cia turiu kelti stresa leliukui ir traukti anksciau laiko....nors daug skaiciau ir domejausi, kad planini cezari kaip tik daro anksciau nei nustatytas terminas, 1sav ar net 2sav anksciau, nes nenori kad kudikis issitatytu i gimdymo takus ir per pacia eiga nepatirtu daugiau streso.

na ir saunu,kad taip pasiryzai laukti kol 2.gif uzsimanys pamatyti si pasauli 4u.gif nedaug jau ir beliko laukti tos dienos, tai megaukis nestuke.gif kol gali ir nesuk galvos sau apie gimdyma mirksiukas.gif viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 22, 14:35)
na ir saunu,kad taip pasiryzai laukti kol 2.gif uzsimanys pamatyti si pasauli  4u.gif nedaug jau ir beliko laukti tos dienos, tai megaukis  nestuke.gif kol gali ir nesuk galvos sau apie gimdyma  mirksiukas.gif  viskas bus gerai  4u.gif

tik zinai, ar taip ar taip cezari darys. o skaiciau daug, kad nenori kad 2.gif butu isistates i gimdymo takus, kad nepadarytu didelio streso leliui. tai as ir nesuprantu kaip is tikro yra ir kaip bus verysad.gif raso kad reikia daryti net pora sav anksciau, kad nebutu blogai leliui, o gyd sako vel kitaip. paskui sako dar laiko yra. o as taip nekantrauju, noriu viska zinoti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievutiki @ 2011 05 22, 17:28)
tik zinai, ar taip ar taip cezari darys. o skaiciau daug, kad nenori kad  2.gif butu isistates i gimdymo takus, kad nepadarytu didelio streso leliui. tai as ir nesuprantu kaip is tikro yra ir kaip bus  verysad.gif  raso kad reikia daryti net pora sav anksciau, kad nebutu blogai leliui, o gyd sako vel kitaip. paskui sako dar laiko yra. o as taip nekantrauju, noriu viska zinoti  blush2.gif  biggrin.gif

kaip yra istikruju nzn, bet va mano drauge prase cezario ir ji pati medike, tai cezari dare ta pacia diena kuria buvo numatyta gimdymo data.. zo nei veliau nei anksciau.. na o Svedijoje pvz daro 10 dienu pries numatyta gimdymo data... g.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 21, 13:32)
daznai echo daro tau  g.gif  Svedijoje leidziami tik 2 echo, ir tu paciu turi teise atsisakyti, ir reikia rasyti sutikima kad nori daryti echo... ax.gif

pakolkas kas menesi pasiziuri...bet db keik supratau,tai kai dare primatavimus 21 sav,tai db nebedarys kas nemesy,nebent pati noresiu.zodziu,kai eini privaciai,tai gali kiek nori echo tureti biggrin.gif
Atsakyti