Įkraunama...
Įkraunama...

Taurage2

QUOTE(ievutiki @ 2011 05 15, 20:55)
nea, nezinom, nesirodo. bet daktarai linke teigti kad sunus biggrin.gif  o as gyvenu prie superneto pard, donelaicio g.

aha zinau superneto, mano tevai gyvena mikrorajone, netoli "zumpes" prudo smile.gif)) o as jau keli metai gyvenu su savo seimyna Svedijoj, tai i trg gristam tik atostogu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievutiki @ 2011 05 12, 19:52)
as be galo bijau, kad neistemspiu iki to laiko. pirmaji 39sav pagimdziau, o db kai tokie karsciai man lb negera, silpna. kartais pamaudzia jau, tai ir galvoju, kad neistemspiu ir anksciau laiko ispjaut reikia. o jei extra uzeitu gimdymas,  tai kazi jie cia trg mane ir operuotu ar siustu i kita miesta? g.gif

sveikos na nežinau gal kam padėsiu, bet yra urbonavičiaus el pastas,pasiteiravimui almisu@takas.lt
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 15, 19:52)
aha zinau superneto, mano tevai gyvena mikrorajone, netoli "zumpes" prudo smile.gif)) o as jau keli metai gyvenu su savo seimyna Svedijoj, tai i trg gristam tik atostogu...  ax.gif

nu faina vistiek kad ir kur gyvenat, isskyrus ne Lietuvoj. cia pragaras paskutinis! verysad.gif nieko nebelike, viskas brangsta, pragyventi neina, be galo sunku isgyventi verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(mandarin4 @ 2011 05 15, 20:39)
sveikos na nežinau gal kam padėsiu, bet yra urbonavičiaus el pastas,pasiteiravimui  almisu@takas.lt

ooo, kaip faina! Aciu kad pasidalinai sia informacija! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievutiki @ 2011 05 16, 13:54)
nu faina vistiek kad ir kur gyvenat, isskyrus ne Lietuvoj. cia pragaras paskutinis! verysad.gif  nieko nebelike, viskas brangsta, pragyventi neina, be galo sunku isgyventi  verysad.gif
Papildyta:
ooo, kaip faina! Aciu kad pasidalinai sia informacija!  thumbup.gif

tai jau tikrai LT db nekas... buvom db grize pries velykas tai pasibaisejom LT kainos kokios, kai kas net svedijoj pigiau,o cia zmoniu atlyginimai tai ne tokie kaip LT doh.gif bet vis tik norisi i ta LT sugrizti, bet teks laukti geresniu laiku 4u.gif kada tau nustatyta gimdymo data?
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 16, 13:00)
tai jau tikrai LT db nekas... buvom db grize pries velykas tai pasibaisejom LT kainos kokios, kai kas net svedijoj pigiau,o cia zmoniu atlyginimai tai ne tokie kaip LT  doh.gif bet vis tik norisi i ta LT sugrizti, bet teks laukti geresniu laiku  4u.gif kada tau nustatyta gimdymo data?

tai aisku, kad ir kokia ta Lietuvele bebutu, vistiek ji traukia. cia tevai pasilike, viskas kas brangu ir sirdziai prisiminti miela smile.gif man nustatyta liepos 12d., bet jauciu kazkaip kad bus anksciau nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievutiki @ 2011 05 18, 16:51)
tai aisku, kad ir kokia ta Lietuvele bebutu, vistiek ji traukia. cia tevai pasilike, viskas kas brangu ir sirdziai prisiminti miela smile.gif  man nustatyta liepos 12d., bet jauciu kazkaip kad bus anksciau nestuke.gif  4u.gif

na jau visai nedaug beliko smile.gif gal jau klausei del cezario ar darys ar ne? g.gif
Atsakyti
sveikos mergaites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 18, 17:32)
sveikos mergaites mirksiukas.gif

sveika 4u.gif
Atsakyti
kaip laikotes?
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 18, 17:54)
kaip laikotes?

na lyg ir gerai, skustis negaleciau bent jau as biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmaa: 18 gegužės 2011 - 16:00
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 18, 15:58)
na lyg ir gerai, skustis negaleciau bent jau as  biggrin.gif

tai gerai smile.gif
nauju nesciuju neatsirado kaip matau su klausimeliais ax.gif
o ievutiki kalbejo su urbonavicium kazin g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 18, 18:03)
tai gerai smile.gif
nauju nesciuju neatsirado kaip matau su klausimeliais  ax.gif
o ievutiki kalbejo su urbonavicium kazin g.gif

as ne nestuke biggrin.gif as tik padedu merginoms kai galiu smile.gif nes trg gimdziau pati ir turiu giminaite akusere kuri dirba trg ax.gif o ievutiki nzn ar kalbejo ar dar neprisiruose smile.gif pati nestuke matau smile.gif trg gimdysi?
Atsakyti