Įkraunama...
Įkraunama...

Taurage2

QUOTE(TYNNA @ 2011 05 08, 20:26)
o kodel tu nori cezario? jei gali pati pagimdyti (nera jokiu kliuciu), tai nemanau, kad apsiims operuoti...
aisku cia tik mano nuomone, bet girdejau, kad musu gydytojai tokiu dalyku nepropaguoja, nebent yra svarbi priezastis kodel negali pagimdyti pati...
bet aisku gali bandyti tartis wink.gif

todel kad pirmas gimdymas buvo pries metus ir nepagimdziau pati, tai kai su antru pastojau sake jokiu budu paciai neleis gimdyt, iskart planine operacija cezario. as ta irgi girdejau, jei gali pati gimdyt tai niekaip taves neoperuos. as su pirmu lb bijojau gimdyt, batutienes prasiau gal operuot eitu, tai gavau velniu biggrin.gif o kai kilo komplikaciju, pasirodo sirdis mano nujaute kad nepagimdysiu pati, tad antras iskart cezaris. o urbonavicius sukalbamas? sutiks operuot 38sav? man db vel sirdis sako kad neistempsiu iki 0712d. (su pirmu irgi visiems sakiau kad jauciu pagimdysiu anksciau, taip ir buvo- 2sav anksciau). tai db bijau kad vel reikes kankintis, o galiausiai vel papjaus. ir nzn ka daryt, ar laukti ir kenteti iki paskutiniuju, ar eit issioperuot jei tik viskas gerai leliukui.
Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 09, 13:36)
taurages ligonone tokiu dalyku pradejo vengti,nes siekia palankios nauajgimiui ligonines statuso mirksiukas.gif
bet jei labai reikia-megink su juo kalbeti-per galva neduos lotuliukas.gif

jo jo, kad ir ka bedarytu ir kaip besiektu, vistiek kur nors ka nors pasidaro ir susika savo varda lotuliukas.gif nu bandysiu snekint, matysiu ka papasakos jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievutiki @ 2011 05 10, 10:41)

jei tau aju gydytojai sake,kad tik planinis cp,tai manau be problemu pas ji nueik ir susitarsit mirksiukas.gif paaiskink situacija,pasiimk israsa is gines,kuri sake kad tik cp ir pn,ir manau bus viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievutiki @ 2011 05 10, 12:41)
todel kad pirmas gimdymas buvo pries metus ir nepagimdziau pati, tai kai su antru pastojau sake jokiu budu paciai neleis gimdyt, iskart planine operacija cezario. as ta irgi girdejau, jei gali pati gimdyt tai niekaip taves neoperuos. as su pirmu lb bijojau gimdyt, batutienes prasiau gal operuot eitu, tai gavau velniu biggrin.gif  o kai kilo komplikaciju, pasirodo sirdis mano nujaute kad nepagimdysiu pati, tad antras iskart cezaris.  o urbonavicius sukalbamas? sutiks operuot 38sav? man db vel sirdis sako kad neistempsiu iki 0712d. (su pirmu irgi visiems sakiau kad jauciu pagimdysiu anksciau, taip ir buvo- 2sav anksciau). tai db bijau kad vel reikes kankintis, o galiausiai vel papjaus. ir nzn ka daryt, ar laukti ir kenteti iki paskutiniuju, ar eit issioperuot jei tik viskas gerai leliukui.
Papildyta:
jo jo, kad ir ka bedarytu ir kaip besiektu, vistiek kur nors ka nors pasidaro ir susika savo varda  lotuliukas.gif    nu bandysiu snekint, matysiu ka papasakos jis  smile.gif

kiek zinau Taurage 38 sav gimdant dar gali siusti i Klp.. nes as su antru vaiku trg gimdziau, tai man buvo beveik 38 sav prasideje saremiai, tai siunte gine mane i ligonine, o ten pradejo stabdyti gimdyma, nes pasake kad gali tekti keliauti i klp tokiu atveju jei nesustabdys.. O jei tarsies del cezario, tai nemanau kad darys 38 sav , o ir tariantis is anksto del planuoto cezario reikia moketi pinigelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 10, 15:54)
kiek zinau Taurage 38 sav gimdant dar gali siusti i Klp.. nes as su antru vaiku trg gimdziau, tai man buvo beveik 38 sav prasideje saremiai, tai siunte gine mane i ligonine, o ten pradejo stabdyti gimdyma, nes pasake kad gali tekti keliauti i klp tokiu atveju jei nesustabdys.. O jei tarsies del cezario, tai nemanau kad darys 38 sav , o ir tariantis is anksto del planuoto cezario reikia moketi pinigelius  4u.gif

su siuntimu ir as esu gidejusi-mano drauge pradejo gimdyti beveik 38 sav,sake kur nori ten vaziuok,mes nepriimsim 4u.gif tai ji i siaulius leke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 10, 18:13)
su siuntimu ir as esu gidejusi-mano drauge pradejo gimdyti beveik 38 sav,sake kur nori ten vaziuok,mes nepriimsim 4u.gif tai ji i siaulius leke 4u.gif

tai va uz tai ir sakau, kad 38 sav gali neleisti nei planiniam cezariui.. nors aisku pasilabeti niekas nedraudzia, bus tuomet aiskiau kas ir kaip ir nereikes spelioti mirksiukas.gif bet siaip Taurageje man labai patiko gimdyti nei Vilniuje (vln gimdziau pirma vaika). Kartais geriau gimdyti ne didmiestyje, vien del to kad prieziura cia daug gersen ir viskas ne "konvejeriu" vyksta, kaip didmiestyje, Taurageje visas personalas superinis, patys gimdymo namai tvarkingi, palatos puikios ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 10, 16:13)

ak sitkaip...o tai kazi kiek moketi reikes?
Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 10, 15:49)
jei tau aju gydytojai sake,kad tik planinis cp,tai manau be problemu pas ji nueik ir susitarsit mirksiukas.gif paaiskink situacija,pasiimk israsa is gines,kuri sake kad tik cp ir pn,ir manau bus viskas ok mirksiukas.gif

bet man isvis nei jokio israso nieko nedave.net toj kortelej nera yrasyta kad planinis.tai kaip cia bus tada g.gif o tai kiek moket reiketu urbanaviciui uz privatu gimdyma atliekant cezari?
Atsakyti
QUOTE(ievutiki @ 2011 05 10, 18:36)
ak sitkaip...o tai kazi kiek moketi reikes?
Papildyta:
bet man isvis nei jokio israso nieko nedave.net toj kortelej nera yrasyta kad planinis.tai kaip cia bus tada g.gif  o tai kiek moket reiketu urbanaviciui uz privatu gimdyma atliekant cezari?

siaip tau gine turetu parasyti pazyma kad planinis cezaris turi buti, o jei jau pati eisi be jokiu popieriu pas daktara tartis tai jei neklystu pacios mamos savo prasymu daromas cezaris kainuoja apie 800lt, bet tiksliai nzn nes paciai netek susidurti, zinau tik is pazystamu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmaa: 10 gegužės 2011 - 16:47
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 10, 16:47)
siaip tau gine turetu parasyti pazyma kad planinis cezaris turi buti, o jei jau pati eisi be jokiu popieriu pas daktara tartis tai jei neklystu pacios mamos savo prasymu daromas cezaris kainuoja apie 800lt, bet tiksliai nzn nes paciai netek susidurti, zinau tik is pazystamu  mirksiukas.gif

oho ho ho kiek daug blink.gif tai gal skaitosi tas lapas toj nesciosios kortelej iklijuotas, kad operacija atlikta? o gal zn 38sav atliktu operacija, jei jau samdau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievutiki @ 2011 05 10, 18:54)
oho ho ho kiek daug blink.gif  tai gal skaitosi  tas lapas toj nesciosios kortelej iklijuotas, kad operacija atlikta? o gal zn 38sav atliktu operacija, jei jau samdau? blush2.gif

zinok abejoju ar trg atliks anksciau laiko operacija, nes jie draudziasi tuo kad vaikas gimsta anksciau truputi ir gali reikti kokios med.pagalbos tai siuncia kitur.. bent jau man taip aiskino... o tas lapas turetu buti kaip siuntimas operacijai numatyta data... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 10, 16:30)
tai va uz tai ir sakau, kad 38 sav gali neleisti nei planiniam cezariui.. nors aisku pasilabeti niekas nedraudzia, bus tuomet aiskiau kas ir kaip ir nereikes spelioti  mirksiukas.gif  bet siaip Taurageje man labai patiko gimdyti nei Vilniuje (vln gimdziau pirma vaika). Kartais geriau gimdyti ne didmiestyje, vien del to kad prieziura cia daug gersen ir viskas ne "konvejeriu" vyksta, kaip didmiestyje, Taurageje visas personalas superinis, patys gimdymo namai tvarkingi, palatos puikios ir t.t.  4u.gif

na cia kai maziau gimdyviu tai dazniau ir i tave paziuri biggrin.gif

QUOTE(ievutiki @ 2011 05 10, 16:36)

bet man isvis nei jokio israso nieko nedave.net toj kortelej nera yrasyta kad planinis.tai kaip cia bus tada g.gif  o tai kiek moket reiketu urbanaviciui uz privatu gimdyma atliekant cezari?

kokios kainos nzn,neesu mokejus ir pn gydytojams,bet manau kad nemazai bus g.gif

QUOTE(ievutiki @ 2011 05 10, 16:54)
oho ho ho kiek daug blink.gif  tai gal skaitosi  tas lapas toj nesciosios kortelej iklijuotas, kad operacija atlikta? o gal zn 38sav atliktu operacija, jei jau samdau? blush2.gif

o kodel tu nori butent 38 sav isplesti ta mazyly is saves g.gif jei jis ten tik tunos ir jam to reikes,tai laukti gali ir iki 40 sav mirksiukas.gif
Atsakyti
va va as ir sakau, kad niekas nedarys anksciau laiko jei pavojaus vaikui ar mamai nera.. mano daruge prasei daryti cezari, nes labbai bijojo gimdymo, tai jai cezari dare ta pacia diena kada buvo numatyta gimdymo data 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

siaip tauragej gimdymu nepriima iki 37 sav, po to turetu priimti, bent jau man urbonavicius sake, kai klausiau del gimdymo pas ji. bet deja neteko gimdyti trg, nes mano mazoji sugalvojo ateiti i si pasauli 35 sav wub.gif kadangi gulejau ligoninej trg, tai man buvo surasytas siuntimas ir iskviesta greituke ir isveze mane i klp. kol tauragej gulejau ligoninej, galiu pasakyti, kad priekaistu tikrai neturiu nei gydytojams, nei personalui. siaip ir klaipedoj nuskilo su gydytojais ir sesutem, gavom labai gera prieziura, bet tikriausiai del to, kad gimem ankciau biggrin.gif
siaip mazyle gime nors menesiu anksciau, bet labai stipri, grazi ir sveika wub.gif gime balandzio 8 d. 2725 g., ugis 50 cm, is ligonines isejo su svoriu 2614 g. ir priaugusios jau esam 1kg.
tai va tokios naujienos ir patirtis pas mane 4u.gif
Atsakyti