QUOTE(TYNNA @ 2011 05 08, 20:26)
o kodel tu nori cezario? jei gali pati pagimdyti (nera jokiu kliuciu), tai nemanau, kad apsiims operuoti...
aisku cia tik mano nuomone, bet girdejau, kad musu gydytojai tokiu dalyku nepropaguoja, nebent yra svarbi priezastis kodel negali pagimdyti pati...
bet aisku gali bandyti tartis
aisku cia tik mano nuomone, bet girdejau, kad musu gydytojai tokiu dalyku nepropaguoja, nebent yra svarbi priezastis kodel negali pagimdyti pati...
bet aisku gali bandyti tartis
todel kad pirmas gimdymas buvo pries metus ir nepagimdziau pati, tai kai su antru pastojau sake jokiu budu paciai neleis gimdyt, iskart planine operacija cezario. as ta irgi girdejau, jei gali pati gimdyt tai niekaip taves neoperuos. as su pirmu lb bijojau gimdyt, batutienes prasiau gal operuot eitu, tai gavau velniu o kai kilo komplikaciju, pasirodo sirdis mano nujaute kad nepagimdysiu pati, tad antras iskart cezaris. o urbonavicius sukalbamas? sutiks operuot 38sav? man db vel sirdis sako kad neistempsiu iki 0712d. (su pirmu irgi visiems sakiau kad jauciu pagimdysiu anksciau, taip ir buvo- 2sav anksciau). tai db bijau kad vel reikes kankintis, o galiausiai vel papjaus. ir nzn ka daryt, ar laukti ir kenteti iki paskutiniuju, ar eit issioperuot jei tik viskas gerai leliukui.
Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 09, 13:36)
taurages ligonone tokiu dalyku pradejo vengti,nes siekia palankios nauajgimiui ligonines statuso
bet jei labai reikia-megink su juo kalbeti-per galva neduos
bet jei labai reikia-megink su juo kalbeti-per galva neduos
jo jo, kad ir ka bedarytu ir kaip besiektu, vistiek kur nors ka nors pasidaro ir susika savo varda nu bandysiu snekint, matysiu ka papasakos jis