QUOTE(ada21lt @ 2012 09 25, 15:52)
Jums dabar verciau mastyti kuo pozityviau, ziureti kuo grazesnius vaizdus ir ramiai laukti, jei jau apsisprendet kur ,pas ka gimdysit tai ir valio , ko dar cia ieskote?
Jei norite ats ijusu klausimus:
O jus pries kursus? niekuom nesidoesit, tik na ura atvaziuosit gimdyti ir viska uz jus darys gydytojas?
Taip, as daug kuom patenkinta, o i tema gimdymais Kirkscioniskuose GN .
NU tai as taip ir padariau,pasirinkau gydytoja su kuria sutarem Jus i KAuna gi nevaziuosit, tai galit sau ramiai buti, tuose GN visos panaisia elgiasi, bent kiek teko patirti :)tai jau ju venkit
Kas jus man tokia, kad galit sakyt, kaip man reikia elgtis? Moku pati knygas skaityt As zinau ko as ieskau, cia gimdziusiu patirties, ka jus cia veikiate, nesuprantu skleidziat dezinformacija ir kliedesius?
Tai jus kaip tik ne i tema Eikit ir pasakokit KKGN temoje, primenam, cia TAURAGES GIMDYMO NAMU TEMA, matot, paryskinau Taurages .
Tai kokia ta jusu gydytoja, kokia pavarde, labai idomu. O ar vaziuosiu, ar nevaziuosiu, tai irgi ne jums spresti. Gal vaziuosiu, tai kokia pavarde jusu gydytojos? kur jusu mintys, poziuris, pasauleziura sutampa
QUOTE(username @ 2012 09 25, 17:24)
Aš šiandien buvau dar pas vieną gydytoją ir pasakė, kad vaikelio pulsas 150-160, nėra patalogija, viskas ok. Na, o dėl virkštelės klaustukas lieka.. Sako, kad jei virkštelės kraujotaka gera, tai vadinasi kūdikėlis viską gauna ir nieko jam nespaudžia, tad galima gimdyti.. Bet gimdymo eigoje dažnai pasisuka kas nors ne taip. Tai jei gimdyčiau pati, būčiau arba skatinama arba jei vaiko tonai pradeda šokinėti extra CP.
Taigi mano indikacija CP abejotina. Tai reiškia, kad nuspręsti lieka man. Jei pasiryšiu gimdyti pati, turiu būti nusiteikusi atsakyti už viską, kas benutiktų. Duok Die, jei viskas ok, o jei kažkas blogai...visą gyvenimą neatleisčiau sau, kad nesidariau Planinio CP.. Tai dabar vėl galvosūkis.
1.Viena vertus gimdyti pačiai geriau ir man ir vaikeliui, bet jei gimdymas nebus toks sklandus, kaip norisi...Ir gali būti galų gale vis tiek pasibaigs CP, gerai, jei tik tiek ...o ne baisiau. O kiek tokių atvejų pasitaiko...
2. Kita vertus, susiplanavus CP būtų ramiau. Jau aš pakentėsiu, žaizdas išsigydysiu, bet va, būsiu tikra, kad vaikelis išvys pasaulį. Gal ir pati mažiau kankinsiuosi iki nėštumo galo abejonėmis, o kaip viskas pasibaigs. Ir būsiu padariusi, ką galėjau.
Taigi mano indikacija CP abejotina. Tai reiškia, kad nuspręsti lieka man. Jei pasiryšiu gimdyti pati, turiu būti nusiteikusi atsakyti už viską, kas benutiktų. Duok Die, jei viskas ok, o jei kažkas blogai...visą gyvenimą neatleisčiau sau, kad nesidariau Planinio CP.. Tai dabar vėl galvosūkis.
1.Viena vertus gimdyti pačiai geriau ir man ir vaikeliui, bet jei gimdymas nebus toks sklandus, kaip norisi...Ir gali būti galų gale vis tiek pasibaigs CP, gerai, jei tik tiek ...o ne baisiau. O kiek tokių atvejų pasitaiko...
2. Kita vertus, susiplanavus CP būtų ramiau. Jau aš pakentėsiu, žaizdas išsigydysiu, bet va, būsiu tikra, kad vaikelis išvys pasaulį. Gal ir pati mažiau kankinsiuosi iki nėštumo galo abejonėmis, o kaip viskas pasibaigs. Ir būsiu padariusi, ką galėjau.
Na va, maziau dabar streso. O del planinio CP , lyg nusprendzia gydytojas, ne paciantas tai tikrai su gydytojus susitikus pas kuri gimdysit, aptarkit viska, tikrai jie daugiau ismano, nei pacientai