Įkraunama...
Įkraunama...

Taurage2

QUOTE(ada21lt @ 2012 09 25, 15:52)

Jums dabar verciau mastyti kuo pozityviau, ziureti kuo grazesnius vaizdus ir ramiai laukti, jei jau apsisprendet kur ,pas ka gimdysit tai ir valio , ko dar cia ieskote?

Jei norite ats ijusu klausimus:
O jus pries kursus? niekuom nesidoesit, tik na ura atvaziuosit gimdyti ir viska uz jus darys gydytojas?
Taip, as daug kuom patenkinta, o i tema gimdymais Kirkscioniskuose GN thumbup.gif .

NU tai as taip ir padariau,pasirinkau gydytoja su kuria sutarem  smile.gif Jus i KAuna gi nevaziuosit, tai galit sau ramiai buti, tuose GN visos panaisia elgiasi, bent kiek teko patirti :)tai jau ju venkit  4u.gif

Kas jus man tokia, kad galit sakyt, kaip man reikia elgtis? Moku pati knygas skaityt biggrin.gif As zinau ko as ieskau, cia gimdziusiu patirties, ka jus cia veikiate, nesuprantu smile.gif skleidziat dezinformacija ir kliedesius?

Tai jus kaip tik ne i tema lotuliukas.gif Eikit ir pasakokit KKGN temoje, primenam, cia TAURAGES GIMDYMO NAMU TEMA, matot, paryskinau Taurages lens.gif .
Tai kokia ta jusu gydytoja, kokia pavarde, labai idomu. O ar vaziuosiu, ar nevaziuosiu, tai irgi ne jums spresti. Gal vaziuosiu, tai kokia pavarde jusu gydytojos? kur jusu mintys, poziuris, pasauleziura sutampa
QUOTE(username @ 2012 09 25, 17:24)
Aš šiandien buvau dar pas vieną gydytoją ir pasakė, kad vaikelio pulsas 150-160, nėra patalogija, viskas ok. Na, o dėl virkštelės klaustukas lieka.. Sako, kad jei virkštelės kraujotaka gera, tai vadinasi kūdikėlis viską gauna ir nieko jam nespaudžia, tad galima gimdyti.. Bet gimdymo eigoje dažnai pasisuka kas nors ne taip. Tai jei gimdyčiau pati, būčiau arba skatinama arba jei vaiko tonai pradeda šokinėti extra CP.  g.gif
Taigi mano indikacija CP abejotina. Tai reiškia, kad nuspręsti lieka man. Jei pasiryšiu gimdyti pati, turiu būti nusiteikusi atsakyti už viską, kas benutiktų. Duok Die, jei viskas ok, o jei kažkas blogai...visą gyvenimą neatleisčiau sau, kad nesidariau Planinio CP.. Tai dabar vėl galvosūkis.
1.Viena vertus gimdyti pačiai geriau ir man ir vaikeliui, bet  jei gimdymas nebus toks sklandus, kaip norisi...Ir gali būti galų gale vis tiek pasibaigs CP, gerai, jei tik tiek ...o ne baisiau. O kiek tokių atvejų pasitaiko... unsure.gif
2. Kita vertus, susiplanavus CP būtų ramiau. Jau aš pakentėsiu, žaizdas išsigydysiu, bet va, būsiu tikra, kad vaikelis išvys pasaulį. Gal ir pati mažiau kankinsiuosi iki nėštumo galo abejonėmis, o kaip viskas pasibaigs. Ir būsiu padariusi, ką galėjau.

Na va, maziau dabar streso. O del planinio CP , lyg nusprendzia gydytojas, ne paciantas nono.gif tai tikrai su gydytojus susitikus pas kuri gimdysit, aptarkit viska, tikrai jie daugiau ismano, nei pacientai wink.gif
Atsakyti
kas del virksteles apsivijimo apie kakliuka, tai ir maniskei buvo vienas momentas (apie 30sav) kai buvo apsivijus 2 kartus, bet po kiek laiko issipainiojo, liko 1 kart apsivijus, del to kalbos apie CP nebuvo, pagimdziau sekmingai pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2012 09 25, 17:56)

Nu jus man pazeret patarimu ir cia vis zeriat ,sakau ir as kazka gero galiu patarti smile.gif 4u.gif Siaip sakau tai, ka patyriua, bet matau cia i tema yra tik teigiami atsiliepimai apie TAurages gydytoju darba, visi kiti yra dezinformacija, kliedesiai arba pacios kaltos buna gimdyves t.t. na priimkit kaip norit ,kiekvieno laisva teise mirksiukas.gif
KAs cia tardymas koks? lotuliukas.gif GAl pasiliksiu ta pavarde sau, juk ne i tema ar ne?KAip ir pirmai paklauset kuom is vis patenkinta esu,tai atrasiau , o paskui sakot,kad ne i tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 09 25, 21:54)
Nu jus man pazeret patarimu ir cia vis zeriat ,sakau ir as kazka gero galiu patarti  smile.gif 4u.gif Siaip  sakau tai, ka patyriua, bet matau cia i tema yra tik teigiami atsiliepimai apie TAurages gydytoju darba, visi kiti yra dezinformacija, kliedesiai arba pacios kaltos buna gimdyves t.t. na priimkit kaip norit ,kiekvieno laisva teise  mirksiukas.gif
KAs cia tardymas koks?  lotuliukas.gif GAl pasiliksiu ta pavarde sau, juk ne i tema ar ne?KAip ir pirmai paklauset kuom is vis patenkinta esu,tai atrasiau , o paskui sakot,kad ne i tema biggrin.gif

Ada, mes dalinamės tikra patirtimi apie šiuos, Tauragės, gimdymo namus, o ne bobučių pasakomis. Jei negimdėt čia, tai būkit maloni ir nesikiškit į šią temą, nes kalbat kaip mažas vaikas arba kaip pati didžiausia pletkininkė. Kai būsit gimdžiusi čia, tada ir ateikit pasidalinti patirtimi.
Aš lygiai taip pat, nors ir negimdžiau Krikščioniškuose GN, galiu pateikti dezinformacijos, bet nesu pletkų boba ir nesivadovauju nuogirdomis.
Atsakyti
QUOTE(vaidajk @ 2012 09 25, 22:11)
Ada, mes dalinamės tikra patirtimi apie šiuos, Tauragės, gimdymo namus, o ne bobučių pasakomis. Jei negimdėt  čia, tai būkit maloni ir nesikiškit į šią temą, nes kalbat kaip mažas vaikas arba kaip pati didžiausia pletkininkė. Kai būsit gimdžiusi čia, tada ir ateikit pasidalinti patirtimi.
Aš lygiai taip pat, nors ir negimdžiau Krikščioniškuose GN, galiu pateikti dezinformacijos, bet nesu pletkų boba ir nesivadovauju nuogirdomis.

As ir nekalbejau apie gimdyma cia, o apie cia dirbancius gydytojus doh.gif , su kuriais galima bendrauti ne butinai per gimdyma ar ne?. Jei jau jie pasitikejimo nesukelia nestumo metu, tai tikrai nerizikuosiu pas juos gimdyti, nemanau, kad tos gydytojos kazkaip stebuklingai pasikeicia priiminedamos gimdymus 4u.gif
Kur jus izvelgete dezinformacija mano zinutese?nors viena sakini apie TAuragej dirbancias gydytojas?
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 09 25, 22:24)
As ir nekalbejau apie gimdyma cia, o apie cia dirbancius gydytojus doh.gif , su kuriais galima bendrauti ne butinai per gimdyma ar ne?. Jei jau jie pasitikejimo nesukelia nestumo metu, tai tikrai nerizikuosiu pas juos gimdyti, nemanau, kad tos gydytojos kazkaip stebuklingai pasikeicia priiminedamos gimdymus 4u.gif
Kur jus izvelgete dezinformacija mano zinutese?nors viena sakini apie TAuragej dirbancias gydytojas?

Norit konkrečiai??? Tai visos žinutės tik apie tai, kaip jos nesiklauso gimdyvės pageidavimų,kaip jos šiurkščiai elgiasi, kaip šaukia ir t.t.
Aš čia gimdžiau ir net pas tą, kuri čia pati baisiausia, šaukia ir t.t. Ir ką galiu pasakyti iš savo patirties - tai pati šauniausia gydytoja, kuri manimi ir vaiku rūpinosi kaip mama. Nebijojau nieko klausti nei jos,nei viso personalo. Per 6 metus, kaip bendrauju su šia medike, neteko man susidurti su jos bloga nuotaika. Ir aplamai, visas gimdymo namų personalas labai šokinėjo ir rūpinosi mumis, visomis gimdyvėmis. O čia ateina ta,kuri net negimdė ir skleidžia neigiamą energiją ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidajk: 25 rugsėjo 2012 - 21:34
QUOTE(astoldita @ 2012 09 24, 14:15)
Na man mane prižiūrinti gydytoja masažavo kaklelį tą dieną kai suėjo terminas.Nebuvo malonu,bet skausmas pakenčiamas.O drąskomas,tai turėjau mintyje,kad atidarinėjamas su rakomis doh.gif Tada jau skausmas beprotiškas ir dar per sarėmį  doh.gif Šita procedūra šiais laikais yra nerekomenduojama išvis,kadangi gali pažeisti gimdos kaklelį 4u.gif

Kiek girdėjau, tai specialiai kaklelis yra masažuojamas per sąrėmį, idant gimdyvė po sąrėmio galėtų nors kiek laiko pailsėt, jei taip įmanoma pasakyt.. biggrin.gif

QUOTE(ada21lt @ 2012 09 25, 15:52)

Papildyta:

As nesitikejau,kad dar TAuragej naudoja vakuma, kazin ar tebenaudoja  blink.gif Bet koks daznas scenarijus su tais skatinamaisiais,priskatina paskui jau komplikacijos parsideda  blink.gif
p.s. ir as pirma gimdziau pires 6 m, tai kazinkaip man butu pasibaige pas Kalinauska unsure.gif

Vakuumas naudojamas ir Tauragėje, ir didmiesčiuose, ir labiau pažengusiose valsybėse..

QUOTE(vaidajk @ 2012 09 25, 22:30)
Norit konkrečiai??? Tai visos žinutės tik apie tai, kaip jos nesiklauso gimdyvės pageidavimų,kaip jos šiurkščiai elgiasi, kaip šaukia ir t.t.
Aš čia gimdžiau ir net pas tą, kuri čia pati baisiausia, šaukia ir t.t. Ir ką galiu pasakyti iš savo patirties - tai pati šauniausia gydytoja, kuri manimi ir vaiku rūpinosi kaip mama. Nebijojau nieko klausti nei jos,nei viso personalo. Per 6 metus, kaip bendrauju su šia medike, neteko man susidurti su jos bloga nuotaika. Ir aplamai, visas gimdymo namų personalas labai šokinėjo ir rūpinosi mumis, visomis gimdyvėmis. O čia ateina ta,kuri net negimdė ir skleidžia neigiamą energiją ir t.t.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidajk @ 2012 09 25, 23:11)
Ada, mes dalinamės tikra patirtimi apie šiuos, Tauragės, gimdymo namus, o ne bobučių pasakomis. Jei negimdėt  čia, tai būkit maloni ir nesikiškit į šią temą, nes kalbat kaip mažas vaikas arba kaip pati didžiausia pletkininkė. Kai būsit gimdžiusi čia, tada ir ateikit pasidalinti patirtimi.

Tai kas, jei ir gimdem cia, vis tiek belekuri neigiama informacija yra nepriimama, vis tiek jums tai pliotkai... doh.gif Dziaugiuosi, kad jums taip pasiseke su sia gydytoja 4u.gif Tikrai, nuosirdziai 4u.gif Deja, as ne vieno gero zodzio negaliu pasakyti apie ja ir niekada gyvenime nenoreciau sutikti jos savo kelyje blink.gif As kiek sykiu esu ja maciusi, niekada nepaliko gero ispudzio. Nenoriu plestis (nes busiu apsaukta, kad rasau ne i tema), bet net nupurto, kai prisimenu, kaip ji pasielge su viena nestuke, kai buvom pamokelese... ohmy.gif gun_bandana.gif Todel man yra neimanoma isivaizduoti, kai ji gali elgtis "kaip mama". Taip, ji reke, stauge, draske marskinius... Kartais net dziaugiuosi, kad didziaja laiko dali buvau atsijungusi, tai daug ka atsimenu miglotai, arba is vyro pasakojimu suzinau ax.gif
Pamenu, po pirmojo gimdymo vyras sake, kad visi siaubo filmai tik "ziedeliai", palyginus su tai, kas tada buvo gimdykloj lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinyte: 25 rugsėjo 2012 - 22:58
QUOTE(ada21lt @ 2012 09 25, 21:54)
KAs cia tardymas koks?  lotuliukas.gif GAl pasiliksiu ta pavarde sau, juk ne i tema ar ne?KAip ir pirmai paklauset kuom is vis patenkinta esu,tai atrasiau , o paskui sakot,kad ne i tema biggrin.gif

Koks tardymas, norim konkretumo wink.gif
Tikrai su jusu gydytoja, Banga Kulikauskaite, tikrai nenoreciau susidurt gimdyme, nes tai yra fanatiskas naturalizmas ir gryztama prie musu mociuciu gimdymo laiku, tad tikrai labai dziaugiuosi, kad butent cia Taurages gimdymo namuose , dirba patyre ir neuzsilike medicinos ziniu stygiuje medikai. Svelnumas, nuosirdumas ir t.t. toli grazu, nieko bendro su profesionalumu. Juolab nei vienam is cia TRG dirbanciu gydytoju nebuvo apimta licenzija dirbti ju darba, Bangai buvo, nei vienas nebuvo patrauktas is cia dirbanciu mediku i teismus uz nelegalia veikla, jusu giriama gydytoja buvo, kadangi priiminejo gimdymus namuose, o tai LT istatymai draudzia ir dar daug negeru dalyku yra su ta gydytoja. Taip kad... nereikia cia mums pasaku skiesti mirksiukas.gif O i klausima ar jus patenkinta, tai klausimas TRG temoje, tai ir apie juos kalbama. 4u.gif

QUOTE(Dzinyte @ 2012 09 25, 23:48)
Tai kas, jei ir gimdem cia, vis tiek belekuri neigiama informacija yra nepriimama, vis tiek jums tai pliotkai...  doh.gif Dziaugiuosi, kad jums taip pasiseke su sia gydytoja  4u.gif  Tikrai, nuosirdziai  4u.gif Deja, as ne vieno gero zodzio negaliu pasakyti apie ja ir niekada gyvenime nenoreciau sutikti jos savo kelyje  blink.gif  As kiek sykiu esu ja maciusi, niekada nepaliko gero ispudzio. Nenoriu plestis (nes busiu apsaukta, kad rasau ne i tema), bet net nupurto, kai prisimenu, kaip ji pasielge su viena nestuke, kai buvom pamokelese...  ohmy.gif  gun_bandana.gif Todel man yra neimanoma isivaizduoti, kai ji gali elgtis "kaip mama". Taip, ji reke, stauge, draske marskinius... Kartais net dziaugiuosi, kad didziaja laiko dali buvau atsijungusi, tai daug ka atsimenu miglotai, arba is vyro pasakojimu suzinau  ax.gif 
Pamenu, po pirmojo gimdymo vyras sake, kad visi siaubo filmai tik "ziedeliai", palyginus su tai, kas tada buvo gimdykloj  lotuliukas.gif

Dzinyte, SM turi tokia baisia funkcija, kur galima persiskaityt visus pasisakymus, kas buvo kalbama SM forume. O persiskaicius tavo pasakojimus, kai viena karta sakai viena, kita karta kita... tiesiog, skaitom kas yra parasyta. Taip, as lankausi pas Dr. Narbutiene, taip, esu labai patenkinta jos prieziura, taip, labai noreciau jos priziurima gimdyti, nes siuose GN didesnio profesionalumo gydytoju kaip ir nematau. Taip, man visos teigiamos ir neigiamos istorijos- tikros, ne pletku lygyje, idomios ir svarbios. Bet ne isgalvojimai, isvedziojimai ar apmastymai, kas butu, kas turejo but...
Taip, as jau kelis kartus su siuo nestumu lankiausi siuose GN, taip, is personalo buvo ir tokiu zodziu, kurie mane iskaudino, bet dziaugiuosi gavusi tinkama pagalba reikiamu laiku. O ka jie kalba, tiesiog reik visiems moket neisgirst, nors ir kaip sunku bebutu. Ju nevietoj pasakyti zodziai, netinkamu tonu ir t.t. nera neprofesionalaus ju atliekamo darbo irodymas, o tik parodo, kad yra darbinio etiketo stoka. Nors ir betka galima isvest is pusiausvyros ir kantrybes wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 26 rugsėjo 2012 - 08:12
QUOTE(Dzinyte @ 2012 09 25, 23:48)
Tai kas, jei ir gimdem cia, vis tiek belekuri neigiama informacija yra nepriimama, vis tiek jums tai pliotkai...  doh.gif Dziaugiuosi, kad jums taip pasiseke su sia gydytoja  4u.gif  Tikrai, nuosirdziai  4u.gif Deja, as ne vieno gero zodzio negaliu pasakyti apie ja ir niekada gyvenime nenoreciau sutikti jos savo kelyje  blink.gif  As kiek sykiu esu ja maciusi, niekada nepaliko gero ispudzio. Nenoriu plestis (nes busiu apsaukta, kad rasau ne i tema), bet net nupurto, kai prisimenu, kaip ji pasielge su viena nestuke, kai buvom pamokelese...  ohmy.gif  gun_bandana.gif Todel man yra neimanoma isivaizduoti, kai ji gali elgtis "kaip mama". Taip, ji reke, stauge, draske marskinius... Kartais net dziaugiuosi, kad didziaja laiko dali buvau atsijungusi, tai daug ka atsimenu miglotai, arba is vyro pasakojimu suzinau  ax.gif 
Pamenu, po pirmojo gimdymo vyras sake, kad visi siaubo filmai tik "ziedeliai", palyginus su tai, kas tada buvo gimdykloj  lotuliukas.gif

Bet sakei,kad pas ją negimdei g.gif
Atsakyti
Tai TGN yra tik dvi mokamos palatos?
Atsakyti
QUOTE(vaidajk @ 2012 09 26, 10:53)
Bet sakei,kad pas ją negimdei  g.gif

Antra savo vaika gimdziau prie kitos gydytojos. O pirma - taip, prie jos.
Atsakyti