QUOTE(sandraandruske @ 2012 09 12, 22:03)
sveikinu
ir as ylindau pasidomet,jei ka isvardino maciau,kas zinojo gydytojus jau man turbut vienintelis Urbanavicius kelia pasitikejima nesilankiau niekada cia,bet teko dabar susidurt ir su Narbutiene ir su Barzdziuniene,tai nenoreciau tokio priemimo daugiau
kas klause apie pamokeles/paskaitas tas,tai turiu sarasa:
gimdymo skyriuj 12val
1.SAUSIO 25-NESTUMO EIGA
2.VASARIO 29-PASIRUOSIMAS IR GIMDYMAS
3.KOVO 28 - MAITINIMAS
4.BALANDZIO 25- NESUMO EIGA
5.GEGUZES 30-PASIRUOSIMA IR GIMDYMAS
6.BIRZELIO 27- MAITINIMAS
7.LIEPOS 25 - NESTUMO EIGA
8.RUGPJUCIO 29- PASIRUOSIMAS IR GIMDYMAS
9.RUGSEJO 26-MAITINIMAS
10.SPALIO 31 - NESTUMO EIGA
11.LAPKRICIO 28-PASIRUOSIMAS IR GIMDYMAS
12.GRUODZIO 19-MAITINIMAS
dar vyks PSPC sklepe kazkur SPALIO 24d 11val apie maitinima ir Avent produkcijos pristatymas.
ir as ylindau pasidomet,jei ka isvardino maciau,kas zinojo gydytojus jau man turbut vienintelis Urbanavicius kelia pasitikejima nesilankiau niekada cia,bet teko dabar susidurt ir su Narbutiene ir su Barzdziuniene,tai nenoreciau tokio priemimo daugiau
kas klause apie pamokeles/paskaitas tas,tai turiu sarasa:
gimdymo skyriuj 12val
1.SAUSIO 25-NESTUMO EIGA
2.VASARIO 29-PASIRUOSIMAS IR GIMDYMAS
3.KOVO 28 - MAITINIMAS
4.BALANDZIO 25- NESUMO EIGA
5.GEGUZES 30-PASIRUOSIMA IR GIMDYMAS
6.BIRZELIO 27- MAITINIMAS
7.LIEPOS 25 - NESTUMO EIGA
8.RUGPJUCIO 29- PASIRUOSIMAS IR GIMDYMAS
9.RUGSEJO 26-MAITINIMAS
10.SPALIO 31 - NESTUMO EIGA
11.LAPKRICIO 28-PASIRUOSIMAS IR GIMDYMAS
12.GRUODZIO 19-MAITINIMAS
dar vyks PSPC sklepe kazkur SPALIO 24d 11val apie maitinima ir Avent produkcijos pristatymas.
aciu Tavo pilvinuke kokia jau didele
Man svarbu ne kaip priima, bet kad ismanytu savo darba O gimdyt, nezinau, jauciu kad prie kiekvieno gydytojo pagimdysim ir jie atliks savo darba gerai. Savo vaikus gimdziau VGN pirma susitarus su savo gydytoja, antra nesusitarus pas sk. vedeja vyra. Skirtumo kaip ir jokio, tik tai, kad su pirmaja buvo gydytoja kuria pazystu ir ji pazysta mane ir mano nestumo istorija, o su antru, gydytojas, kuris atliko profesionaliai savo darba. Ir priziurejo ir rupinosi abu vienodai ir t.t. Sandrit, TRG zadi gimdyt?
Lapkricio 28d. noriu i paskaita