Įkraunama...
Įkraunama...

Taurage2

QUOTE(*Lapute* @ 2012 09 07, 12:00)
dvi valandas po gimdymo laike ir mane gimdymo palatoj, man sake, kad stebejimui, ar neprasides dar didesnis kraujavimas ir pan. ir tauragej ta pati pasakojo Urbanavicius per paskaitele apie gimdyma.
o kas del tu pampersu , tai sakykit ka norit, bet jie patogus pirmom dienom  blush2.gif  biggrin.gif nes neisteplioja nei patalyne nei ka, nes ligoninej kol gulesi tau patalynes tikrai nekeis jei issitepsi. o kruvinoj guleti irgi nesmagu  ax.gif as pirkausi specialiai sau, apsimauni kaip kelnaites ir viskas, po kiek laiko pasikeiti i svares,o anas i siuksline ir tvarka  biggrin.gif

Tie pampersai tikrai labai liuks dalykelis, as pirkausi juos camelijos vaistineje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidajk @ 2012 09 07, 14:40)
Man iš po CP paklojo tarp kojų medžiagą, tai taip nepatogu buvo  doh.gif  Jau kai galėjau atsikelti,tai tuoj iš lagamino išsitraukiau pampersus ir užsidėjau. Tai pasijaučiau visai kitu žmogumi  thumbup.gif

man po gimdymo irgi medziagos gabala paklojo doh.gif bet po poros vanadu kai kele i palata, tai padejo tas vienkartines kelnaites (papersa kitaip sakant biggrin.gif ) apsimauti thumbup.gif

QUOTE(Bluko @ 2012 09 07, 15:03)
Tie pampersai tikrai labai liuks dalykelis, as pirkausi juos camelijos vaistineje  smile.gif

as ten pat pirkau, super dalykiles, ir kitoms rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lapute*: 07 rugsėjo 2012 - 15:00
QUOTE(Stebukle @ 2012 09 07, 07:33)
nu salyginai galima gerai jaustis wink.gif bet tai nesuprantu, jei vos paeini, kaip dar gali eit  doh.gif nu jus drasus su vyru, vis dar stebiuosi unsure.gif  blink.gif
Tai dar 2 val. gimdykloj prabut reik po gimdymo unsure.gif kodel? O kam tai mamai tas pampersas g.gif matau jau, kad drasus zuikis esat uz stiklo tik smile.gif bet reik moket uz save pastovet gyvenimiskose aplinkybese, o ne virtualioj erdvej. Apie zinojima, susidare ispudis, kad daug zinot...

kai pirmagime pagimdziua,tai endejo pamperso,o popieriu i klyna ikiso ri patveze su juo. db pampersa deda,patogiau simta kartu.
pora val-tai laikas po gimdymo kai maitini vaika 4u.gif
as judet po gimdymo negalejau apie 15val(nors visas gimdymas truko vos 3 val),nes svaigo galva-gimda labai sipaude,isvale,kraujo daug netekau. apie toleta nesvajojua,bet visad rpies vezant i palata su kateteriu nuslapina,tad ir nenori.
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2012 09 07, 11:05)
Na, tavo atveju, tai suprantu kodel tave laike.

O kaip jie atrodo? Gal rimtai neblogas dalykas g.gif Ka zinau, man keite ta patalyne, o ir pasitiesti tas palutes nepeslampamas galima. Neisivaizduoju saves dabar su pampersu hihihi.gif Bus uzpakalis, kaip pas Lopez biggrin.gif

atrodo kaip pampersas tik didelis lotuliukas.gif ir man ji uzdejo po gimdymo ir po 15 val leido eiti nusiimti.tada jau uzsidejau iklota nelaikancioms slapimo,bet nieko nesunaudojau daug,nes nekraujavau daug,gerai gimta isvale dar gimdykloj thumbup.gif tik procedura ne koki schmoll.gif skaudziau uz gimdyma unsure.gif
p.s. pamperso nepirkau,dave gn 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 07 rugsėjo 2012 - 16:33
Aciu mergaiciukes uz info, kad dalinates 4u.gif
Bet tai tikrai nedaug palatu GN mastau.gif Tikiuosi kovo menesi mazai bus gimdanciu, visos ruosis Velykom hihihi.gif O del personalo, kazkaip labai rami, nes kaip suprantu, dirba tikrai profesionalus personalas, o ir i GN nebendraut su gydytojais vaziuoji ar kavos gert, bet gimdyt po ju prieziura rolleyes.gif
Tik dabar reiks apie tuos pampersus pasidomet g.gif bet dar laiko yra irnesakyk.gif ir zinoma ekskursija neprosal po GN butu..
Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2012 09 07, 17:32)
apie toleta nesvajojua,bet visad rpies vezant i palata su kateteriu nuslapina,tad ir nenori.

unsure.gif o kad to kateterio unsure.gif nei per viena gimdyma manes nenuslapino per kateteri unsure.gif Cia tokia priverstina procedura, ar gali rinktis? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 07 rugsėjo 2012 - 18:42
QUOTE(Stebukle @ 2012 09 07, 18:43)

unsure.gif o kad to kateterio unsure.gif nei per viena gimdyma manes nenuslapino per kateteri unsure.gif Cia tokia priverstina procedura, ar gali rinktis?  unsure.gif

niekas taves neklausia ir tu net nepajauti po gimdymo kai viskas buna ten istine biggrin.gif

girdejot naujause bairi apie narbutiene? tipo apsauke gimdyve,kad ja ekstra cp iskviete daryti, tipo kas uzmokes uz jos sveikata. o gime dvynukai su sirdies ydom, 1300 ir 1400 svorio.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 09 07, 21:31)
niekas taves neklausia ir tu net nepajauti po gimdymo kai viskas buna ten istine biggrin.gif

girdejot naujause bairi apie narbutiene?  tipo apsauke gimdyve,kad ja ekstra cp iskviete daryti, tipo kas uzmokes uz jos sveikata. o gime dvynukai su sirdies ydom, 1300 ir 1400 svorio..  g.gif

o kas bendro tarp apsaukimo, CP, ir sirdies ydu? Vaikucius vis viena isveze turbut i Klaipeda ar Kauna g.gif Siaip, mano akimis, drasi gimdyve, kad ryzosi dvynukus Taurages GN gimdyt, juk dazniausiai nestumas ir gimdymas dvynuku buna komplikuoti ir buna vezami i didmiesti. Sveikatos dideles tai seimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai didžioji dalis temos užkemšama VBS gandais - nenuostabu, kad būsimos gimdyvės pradeda bijoti gimdyti Trg rolleyes.gif

Įvardinkite nors vieną daktarą apie kurį nėra gandų ir blogų atsiliepimų iš pacientų...ir aš pas tokį nenorėsiu papulti tongue.gif

Stebukle drinks_cheers.gif

Kas dėl kataterio g.gif Chevy_girl Jūs berods šviežiausia gimdyvė, kuri čia pasisakot - ar ir jums statė šlapimo takų kateterį po gimdymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2012 09 08, 07:47)
o kas bendro tarp apsaukimo, CP, ir sirdies ydu? Vaikucius vis viena isveze turbut i Klaipeda ar Kauna g.gif Siaip, mano akimis, drasi gimdyve, kad ryzosi dvynukus Taurages GN gimdyt, juk dazniausiai nestumas ir gimdymas dvynuku buna komplikuoti ir buna vezami i didmiesti. Sveikatos dideles tai seimynai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai jo,neaisku kokia tiesa ten biggrin.gif tik siaip sakau ka girdejau,reiketu paskaityti ta straipsni laikrasty g.gif

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 09 08, 08:55)

Įvardinkite nors vieną daktarą apie kurį nėra gandų ir blogų atsiliepimų iš pacientų...ir aš pas tokį nenorėsiu papulti  tongue.gif

tai faktas doh.gif nera ne vieno zmogaus kuris patiktu visiems schmoll.gif o ypac tokiu gydytoju biggrin.gif as kazkaip kad ir daug buvau girdejusi apie musu GN,bet minciu gimdyti kitur nebuvo g.gif
Atsakyti
gal dabar pampersus ir deda (na seselėms mažiau problemų) 4u.gif nors galima savo turėt blush2.gif buvau girdėjus, kad iš po CP pampersai nelabai gerai, tai nors turėjau, bet nepasinaudojau... Tauragėj po CP duodavo palas, paskui naudojau įklotus nelaikančiosm šlapimo (tenna ar kt) blush2.gif o antrą gimdžiau Kauno klinikose, irgi teko "laimė" CP apturėt, tai kol gulėjau pooperacinėj, naudojo palas, o kai jau parvežė į palatą - naudok ką nori - nori ligoninės palas, nori įklotus, nori pampersus doh.gif tik ant lovos jau būdavo padėtas neperšlapmpamas paklotėlis, kad nesusiteptų patalynė... blush2.gif man užteko įklotų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 09 08, 09:55)
Kai didžioji dalis temos užkemšama VBS gandais - nenuostabu, kad būsimos gimdyvės pradeda bijoti gimdyti Trg  rolleyes.gif

Įvardinkite nors vieną daktarą apie kurį nėra gandų ir blogų atsiliepimų iš pacientų...ir aš pas tokį nenorėsiu papulti  tongue.gif

Stebukle  drinks_cheers.gif

Kas dėl kataterio  g.gif Chevy_girl Jūs berods šviežiausia gimdyvė, kuri čia pasisakot - ar ir jums statė šlapimo takų kateterį po gimdymo  g.gif

man irgi kateteri dejo (ar kaip cia pasakius ) po gimdymo ir nusysino biggrin.gif na bet ramu kazkaip nesinoretu uz kokio pusvalandzio sliauzt i wc schmoll.gif kadangi pagimdziau velai vakare, tai paskui i wc tik ryte ejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2012 09 07, 11:37)
Kaip keistai, nes as kiek pamenu, sutvarko po gimdymo ten tave, susiuvineja smile.gif ir max. pusvalandukas ir i palata, nebent kokiu nors ten nesklandumu, komplikaciju butu...

As gimdziau pries 7 metuys Klaipedoj, tai irgi po gimdymo 2val. dar laike, o tik po ju veze i pogimdyvine palata smile.gif Cia matyt kaip kur ir ''ant'' ko pataikai biggrin.gif

QUOTE(vaidajk @ 2012 09 07, 14:40)
Man iš po CP paklojo tarp kojų medžiagą, tai taip nepatogu buvo  doh.gif  Jau kai galėjau atsikelti,tai tuoj iš lagamino išsitraukiau pampersus ir užsidėjau. Tai pasijaučiau visai kitu žmogumi  thumbup.gif

As po pirmo gimdymo irgi tik pala i klyna gavau, buvau jauna, kvaila, tai nei pampersu neturejau doh.gif biggrin.gif

QUOTE(*Lapute* @ 2012 09 08, 12:04)
man irgi kateteri dejo (ar kaip cia pasakius ) po gimdymo ir nusysino  biggrin.gif na bet ramu kazkaip nesinoretu uz kokio pusvalandzio sliauzt i wc  schmoll.gif kadangi pagimdziau velai vakare, tai paskui i wc tik ryte ejau  ax.gif

Apie tai, kad deda kateteri isvis pirma kart isgirdau cia.....atsimenu tik pagimdzius prasiausi i toleta kaip i kokia sventove, maniau pusle plys.... smile.gif

Geru patarimu cia gavau, siam gimdymui reikes eit i vaistine pampiu sau prasyti, ar kokiu iklotu rimtesniu....kad vel su palom gulet nereiktu
Atsakyti
QUOTE(*Lapute* @ 2012 09 08, 11:04)
man irgi kateteri dejo (ar kaip cia pasakius ) po gimdymo ir nusysino  biggrin.gif na bet ramu kazkaip nesinoretu uz kokio pusvalandzio sliauzt i wc  schmoll.gif kadangi pagimdziau velai vakare, tai paskui i wc tik ryte ejau  ax.gif

as po 6 pagimdziau,tai man labai aptiko akd taip nulendvino,tik ryte nuejau i toleta ir tai ne is bedos thumbup.gif

QUOTE(#tagra# @ 2012 09 08, 19:12)

Apie tai, kad deda kateteri isvis pirma kart isgirdau cia.....atsimenu tik pagimdzius prasiausi i toleta kaip i kokia sventove, maniau pusle plys.... smile.gif

gan nuo akuseres priklauso cia g.gif
Papildyta:
beje,trg yra gimdziusiu kazi dvynius? g.gif smile.gif siaip idomu pasidare ax.gif
Atsakyti