QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 09 06, 18:31)
Na, aš tai tikrai žinau
Aš su Jumis nieko nesiaiškinau, pratęsėt diskusiją per AŽ - tai ir bendravau, nemandagu gi žmogui (t,y. šiuo atveju Jums ) neatsakyti/ignoruoti
Ir kad ir kiek kartoju, kad tiesiog diskutuoju - Jūs vistiek matot kabinėjimąsi. Tai ir nesiginčyju - Jums geriau žinot, ką jūs jaučiate ar matote visame tame
O aš nebesikartosiu, bandydama paaiškinti - nes trūkt už vadžių ir Jūs vėl iš pradžių
Kalbant apie palatas, tai aš rašiau apie tas, kurios dabar randasi IIa ir viso yra berods tik 7 palatos. Kiek jų mokamos - tiksliai nežinau, bet kad viena tikrai tokia yra - tą žinau
Dėl maitinimo krūtimi - tai man Tauragės GN su mažuoju labai šiuo klausimu padėjo sesutės
, juolab kad mažylis ilgokai prabuvo atskirtas reanimacijoje, tai pirmieji maitinimai buvo net ir man ( nepirmakartei žindyvei) sunkūs.
Na neseniai gimdziau Taurageje, tai akuserinis skyrius yra 2 aukste. Yra is viso 7 palatos, is ju 2 mokamos vienvietes, kaina parai 35 lt. Rezervuotis negalima, bet jei atvaziuoji gimdyti ir jos laisvos buna, tai butinai jas pasiulys. Tose palatose yra vystymo stalas, spinta, saldytuvas, kriaukle, tv, ir islankstomas fotelis tetukui miegot
Del maitinimo krutimi, tai man sesutes taip pat labai padejo, bent jau stengesi
nors pienuko po savaites jau nebeturejau
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2012 09 06, 20:14)
su sedimu vezimu
tu cia rimtai? apie ejima tai taip, kalbos gali nebut, bet apie sedima tai irgi
o tu buvai siuta, lengvai gimdei?
va tai ir Klaipeda...
Taurageje veza ne su vezimeliu, bet su "lova" su ratukais, paciai teko vaziuot
Papildyta:
QUOTE(Dzinyte @ 2012 09 07, 11:07)
Na, tada sakykim, kad gerai jauciausi, turbut..., na, bent jau geriau nei po pirmo gimdymo. Prie ko tas zuikis... O ka man reikejo daryti?
Jei ji mane kelia ir veda? Krist ant zemes ir rekti, kad neisiu, ar ka? Juk vyras neatves tos lovos
O vyras apskritai medikais linkes tiketi (jo mama medike). O zinau tiek, kiek man reikia to zinojimo. Priesingai nei kiti, as netaikau/nepersu savo ziniu kitiems, nesakau, kad as viena protinga, o kiti kvailiai (gal ir netiesiogiai, bet puikiai duoda taip suprasti).
Aisku, turiu problema, vis dar esu naiviai linkusi tiketi, kad zmones geri, supratingi, kompetengingi ir pan., ko pasekoje, skaudziai nukenciu pati
Kai pagimdai, 2 val dar buni gimdykloj, maitini kudiki, ilsiesi po "tokio darbo"
Del pamperso, as ir nustebau (nes per pirma gimdyma nedejo), gal del to ejimo ir dejo, kad
grindu nepritaskyciau
Del infekcijos, atsakiau i az, cia nerasau, nes mane tarsykit kiek norit, bet apie vaika diskusiju nenoriu.
Lovos su ratukais manau visada galima paprasyti, juolab jei nekaip jautetes, juk kalbos dovana turite.
Kai pagimdai 2 val. Laiko gimdykloje, kad galetu pasekti tiek mamyte, tiek kudiki, ar viskas gerai. Kaip jie abu jauciasi gydytojai stebi, duoda mamytei maitinti kudiki, ziuri ar nekraujuoja ir pan.
O pampersa uzdeda kiek zinau visada, man tai uzdejo