Įkraunama...
Įkraunama...

Taurage2

QUOTE(*Lapute* @ 2012 09 06, 18:54)
na mane po visko tai akusere aptvarke  g.gif idomiai cis  g.gif

Na, susiuvo, sutvarke akusere. Bet kur apvalo per gimdyma, po gimdymo, jei reikia, kur padeda akuserei... Nu uzkrito, nors tu ka blush2.gif Sanitare, jei neklystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinyte @ 2012 09 06, 17:35)
Ka gali zinoti...  mirksiukas.gif

O jei rimtai, tai neerzina, tik man keista, lyg ir issiaiskinom, keliau  000189.gif  o jus vis vien kimbat prie mano kiekvieno zodzio  unsure.gif

Na, aš tai tikrai žinau mirksiukas.gif

Aš su Jumis nieko nesiaiškinau, pratęsėt diskusiją per AŽ - tai ir bendravau, nemandagu gi žmogui (t,y. šiuo atveju Jums ) neatsakyti/ignoruoti tongue.gif Ir kad ir kiek kartoju, kad tiesiog diskutuoju - Jūs vistiek matot kabinėjimąsi. Tai ir nesiginčyju - Jums geriau žinot, ką jūs jaučiate ar matote visame tame rolleyes.gif O aš nebesikartosiu, bandydama paaiškinti - nes trūkt už vadžių ir Jūs vėl iš pradžių 000189.gif

Kalbant apie palatas, tai aš rašiau apie tas, kurios dabar randasi IIa ir viso yra berods tik 7 palatos. Kiek jų mokamos - tiksliai nežinau, bet kad viena tikrai tokia yra - tą žinau smile.gif

Dėl maitinimo krūtimi - tai man Tauragės GN su mažuoju labai šiuo klausimu padėjo sesutės rolleyes.gif , juolab kad mažylis ilgokai prabuvo atskirtas reanimacijoje, tai pirmieji maitinimai buvo net ir man ( nepirmakartei žindyvei) sunkūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 06 rugsėjo 2012 - 18:06
Aciu mergaites uz info.
QUOTE(Dzinyte @ 2012 09 06, 17:09)
nelabai supratau klausimo... Bet jei klausiat po kurio, tai po antrojo, siemet.

Gal netiksliai paklausiau blush2.gif jei leido savom kojom eit, vadinasi gerai turejot jaustis, na, salyginai gerai. Nes jauciu kad ten kirptos, siutos ir t.t. tikrai nebutu leide eit paciai is gimdyklos, tai va labai idomu, koks tas gimdymas buvo, kad ejot savo kojom unsure.gif nors aisku, jei ten netoli... nes pati nezinau, kur gimdyklos, palatos. Pvz. Vilniuj kai gimdziau, tai gimdyklos 3 aukste, palatos 2, todel ten vezioja, nes as po antro sakiau, kad pati galiu nueit, bet sake, kad kitas aukstas ir neleido tik del to. rolleyes.gif Su pirma, po gimdymo, kai parveze i palata, norejau i wc, tai teko slaiust i ja, beveik per visa koridoriu, o tikrai atstumas nemazas, nors ir buvau kirpta ir siuta ir sedeti padoriai negalejau savaite... bet teko eit. Tai va ir pasistojo klausimas, kuriuo atveju, leidzia kojom savo eit ir aisku idomu, kokie cia atstumai nuo gimdyklos iki palatos. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzinyte @ 2012 09 06, 17:35)
Jo, tauragej. Gydytoja nieko nesake, pasibaige gimdymas ir isejo. Bet ta moteris, (dabar net nepamenu, kaip vadinasi  lotuliukas.gif ) na, kur apvalo, aptvarko (ne akusere). O pavardes jos tikrai nezinau  schmoll.gif  Dar su vyru juokavom, kad, matyt, tingejo vezimeli atstumt, todel ir liepe eiti paciai  lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif cia tai dabar jusu nesupratau, nei jusu nei vyro blink.gif blink.gif nuo kada per gimdyma reik klausyt sanitaru ohmy.gif Siaip, atrodo, kalbos dovana kad turit, bet tokiu atveju blink.gif rimtai klauset sanitares nurodymu ? unsure.gif o jei jums siules butu pasileide, kas butu buvus kalta? ogi- pati unsure.gif o is gimdyklos veza su vezimeliais cia fear.gif ne su tom vazinejanciom lovom unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 06 rugsėjo 2012 - 18:37
QUOTE(Stebukle @ 2012 09 06, 19:35)
Aciu mergaites uz info.

Gal netiksliai paklausiau blush2.gif jei leido savom kojom eit, vadinasi gerai turejot jaustis, na, salyginai gerai. Nes jauciu kad ten kirptos, siutos ir t.t. tikrai nebutu leide eit paciai is gimdyklos, tai va labai idomu, koks tas gimdymas buvo, kad ejot savo kojom unsure.gif nors aisku, jei ten netoli... nes pati nezinau, kur gimdyklos, palatos. Pvz. Vilniuj kai gimdziau, tai gimdyklos 3 aukste, palatos 2, todel ten vezioja, nes as po antro sakiau, kad pati galiu nueit, bet sake, kad kitas aukstas ir neleido tik del to.  rolleyes.gif Su pirma, po gimdymo, kai parveze i palata, norejau i wc, tai teko slaiust i ja, beveik per visa koridoriu, o tikrai atstumas nemazas, nors ir buvau kirpta ir siuta ir sedeti padoriai negalejau savaite... bet teko eit. Tai va ir pasistojo klausimas, kuriuo atveju, leidzia kojom savo eit ir aisku idomu, kokie cia atstumai nuo gimdyklos iki palatos. unsure.gif
Papildyta:

blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif cia tai dabar jusu nesupratau, nei jusu nei vyro blink.gif  blink.gif nuo kada per gimdyma reik klausyt sanitaru ohmy.gif Siaip, atrodo, kalbos dovana kad turit, bet tokiu atveju blink.gif rimtai klauset sanitares nurodymu ? unsure.gif o jei jums siules butu pasileide, kas butu buvus kalta? ogi- pati unsure.gif  o is gimdyklos veza su vezimeliais cia fear.gif ne su tom vazinejanciom lovom unsure.gif

as gimdziau klp, tai mane veze su vezimeliu, ir akusere,ir vyras padejo atsisest, greiciau pusiau gulom veze. net minties apie ejima nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lapute* @ 2012 09 06, 20:02)
as gimdziau klp, tai mane veze su vezimeliu, ir akusere,ir vyras padejo atsisest, greiciau pusiau gulom veze. net minties apie ejima nebuvo  ax.gif

su sedimu vezimu ohmy.gif tu cia rimtai? apie ejima tai taip, kalbos gali nebut, bet apie sedima tai irgi g.gif unsure.gif blink.gif o tu buvai siuta, lengvai gimdei? unsure.gif va tai ir Klaipeda...
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2012 09 06, 20:35)
Gal netiksliai paklausiau blush2.gif jei leido savom kojom eit, vadinasi gerai turejot jaustis, na, salyginai gerai. Nes jauciu kad ten kirptos, siutos ir t.t. tikrai nebutu leide eit paciai is gimdyklos, tai va labai idomu, koks tas gimdymas buvo, kad ejot savo kojom unsure.gif nors aisku, jei ten netoli... nes pati nezinau, kur gimdyklos, palatos. unsure.gif

Nekirpo, bet plysau, - siuvo. Sake, nelabai daug, bet atsisest ir ilgiau pastovet negalejau gal 3 savaites doh.gif Ka as zinau, ar gali gerai jaustis po gimdymo... blush2.gif Vis gi vaikutis buvo beveik 4,3kg. Tik tiek, kad gimdymas buvo gana greitas, tai neissekino labai. Tikrai nezinau, kodel manes neveze... g.gif Tiesa pasakius, ne pyragai buvo, kol lova pasiekiau, gerai kad vyras salia buvo, tai beveik neste nese uz pazastu paemes doh.gif Atstumas nera didelis, gal koki 30m, gimdykla ir palatos tame paciame aukste.

QUOTE(Stebukle @ 2012 09 06, 20:35)
cia tai dabar jusu nesupratau, nei jusu nei vyro blink.gif  blink.gif nuo kada per gimdyma reik klausyt sanitaru ohmy.gif Siaip, atrodo, kalbos dovana kad turit, bet tokiu atveju blink.gif rimtai klauset sanitares nurodymu ? unsure.gif o jei jums siules butu pasileide, kas butu buvus kalta? ogi- pati unsure.gif  o is gimdyklos veza su vezimeliais cia fear.gif ne su tom vazinejanciom lovom unsure.gif

su lovom, su lovom veza, bent jau per pirma gimdyma biggrin.gif
Ne, per gimdyma jos tik padeda, pavalo, kojas laiko, jei reikia, ir kt. Bet po gimdymo, kai kudikis jau sutvarkytas, pamaitintas (tas 2 val, po pacio gimimo), pabaigia tvarkyt, uzdeda pampersa (mamai) ir nuveda (ar nuveza) i palata. Gaila, kad susidare toks ispudis, bet tikrai nesu linkusi nei komanduoti kitiems, nei gincytis, ka daryti, ypac tokiose situacijose. Liepia - ir darau blush2.gif Juk jos dirba savo darba, o as juk negimdau kasdien, kad viska zinociau... O ka reikejo daryti, sako: kelkis, einam. Sakau, gal 3 kartus as jos perklausiau, o ji, "ne, nejuokauju, einam". Pagalvojau, kad cia naujas "gimdymo ypatumu navarotas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinyte: 06 rugsėjo 2012 - 19:33
QUOTE(Stebukle @ 2012 09 06, 20:14)
su sedimu vezimu ohmy.gif tu cia rimtai? apie ejima tai taip, kalbos gali nebut, bet apie sedima tai irgi g.gif  unsure.gif  blink.gif o tu buvai siuta, lengvai gimdei?  unsure.gif  va tai ir Klaipeda...

Pritariu.. Taigi grieztai draudzia dvi savaites po siuvimo sedet, tai koks dar vezimelis.. Mane parveze su lova, nors tikejausi, kad pati pareisiu blush2.gif o keltis liepia, idant paziuretu ar viskas gerai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2012 09 06, 21:14)
su sedimu vezimu ohmy.gif tu cia rimtai? apie ejima tai taip, kalbos gali nebut, bet apie sedima tai irgi g.gif  unsure.gif  blink.gif o tu buvai siuta, lengvai gimdei?  unsure.gif  va tai ir Klaipeda...

jau geriau nors su vezimeliu, nei paciai eiti doh.gif Pamenu, vos kojas pakeliau blush2.gif Su drauge vis pajuokaujam, kad ja veze, nes ji labai auksta (beje, jei neklystu, jus jos vestuves ir krikstynas fotografavot thumbup.gif ), bijojo, kad jei nugrius, nepakels. O as, kadangi, vos daugiau nei 1,5m, turejau eiti pati, nes jei nugriusiu, pakels ir nutis (ta sanitare buvo vos ne dvigubai uz mane stambesne) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinyte: 06 rugsėjo 2012 - 20:07
QUOTE(*Lapute* @ 2012 09 06, 16:12)
zinok yra mokamu palatu daugiau. viena yra vip, su atskiru dusu, wc, tv, o kitos mokamos pigesnes, jose wc lyg nera. esu buvus ekskursijoj po GN: ir palatos mielos, ir gimdyklos normalios  ax.gif tik kad ir kaip norejau cia gimdyti, deja neteko  biggrin.gif kai eisi pas gine, paklausk kada tos pamokeles buna, lyg karta i men, tai per viena pamokele Urbanavicius ir Zvirbliene aprode ir papasakojo viska: nuo  palatu iki gimdyklu. tada mums nuskilo, nes niekas negimde, jei vyksta gimdymai, tai jau neisiprasysi apziuret  biggrin.gif

VIP palatos nebėra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzinyte @ 2012 09 06, 20:44)
jau geriau nors su vezimeliu, nei paciai eiti  doh.gif  Pamenu, vos kojas pakeliau  blush2.gif  Su drauge vis pajuokaujam, kad ja veze, nes ji labai auksta (beje, jei neklystu, jus jos vestuves ir krikstynas fotografavot  thumbup.gif ), bijojo, kad jei nugrius, nepakels. O as, kadangi, vos daugiau nei 1,5m, turejau eiti pati, nes jei nugriusiu, pakels ir nutis (ta sanitare buvo vos ne dvigubai uz mane stambesne)  lotuliukas.gif

O kada gimdėt Tauragėje?
Atsakyti
QUOTE(vaidajk @ 2012 09 06, 22:21)
VIP palatos nebėra  4u.gif
Papildyta:

O kada gimdėt Tauragėje?

Siemet balandi
Atsakyti
QUOTE(Dzinyte @ 2012 09 06, 20:32)
Nekirpo, bet plysau, - siuvo. Sake, nelabai daug, bet atsisest ir ilgiau pastovet negalejau gal 3 savaites  doh.gif  Ka as zinau, ar gali gerai jaustis po gimdymo...  blush2.gif Vis gi vaikutis buvo beveik 4,3kg. Tik tiek, kad gimdymas buvo gana greitas, tai neissekino labai. Tikrai nezinau, kodel manes neveze... g.gif Tiesa pasakius, ne pyragai buvo, kol lova pasiekiau, gerai kad vyras salia buvo, tai beveik neste nese uz pazastu paemes  doh.gif  Atstumas nera didelis, gal koki 30m, gimdykla ir palatos tame paciame aukste.
su lovom, su lovom veza, bent jau per pirma gimdyma  biggrin.gif 
Ne, per gimdyma jos tik  padeda, pavalo, kojas laiko, jei reikia, ir kt. Bet po gimdymo, kai kudikis jau sutvarkytas, pamaitintas (tas 2 val, po pacio gimimo), pabaigia tvarkyt, uzdeda pampersa (mamai) ir nuveda (ar nuveza) i palata. Gaila, kad susidare toks ispudis, bet tikrai nesu linkusi nei komanduoti kitiems, nei gincytis, ka daryti, ypac tokiose situacijose. Liepia - ir darau  blush2.gif Juk jos dirba savo darba, o as  juk negimdau kasdien, kad viska zinociau... O ka reikejo daryti, sako: kelkis, einam. Sakau, gal 3 kartus as jos perklausiau, o ji, "ne, nejuokauju, einam". Pagalvojau, kad cia naujas "gimdymo ypatumu navarotas".

nu salyginai galima gerai jaustis wink.gif bet tai nesuprantu, jei vos paeini, kaip dar gali eit doh.gif nu jus drasus su vyru, vis dar stebiuosi unsure.gif blink.gif
Tai dar 2 val. gimdykloj prabut reik po gimdymo unsure.gif kodel? O kam tai mamai tas pampersas g.gif matau jau, kad drasus zuikis esat uz stiklo tik smile.gif bet reik moket uz save pastovet gyvenimiskose aplinkybese, o ne virtualioj erdvej. Apie zinojima, susidare ispudis, kad daug zinot... Realiai, judant gimda geriau valosi, bet jei vos pasivelki ir tave ten leisgyve velka uz pazastu i palata... ka zinau. Nors VGN as i wc slaiuziau visas 30min nors atstumas irgi kazkur toks, gal toleliau kiek nei 30 m.. paramstydama sienas, buvau ir siuta ir kirpta ir plysus.. Vadinasi, buvot ivertinta gerai, jei leido eit. Aisku daug geriau nei i vezimeli butu sodine, kaip Klaipedoj wacko.gif fear.gif

Ir kokia ten vaikutis infekcija pasigavo GN, nerandu niekur atsakymo unsure.gif ? Ir nuo ko ta infekcija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 07 rugsėjo 2012 - 07:41
QUOTE(Dzinyte @ 2012 09 06, 20:32)
Gaila, kad susidare toks ispudis, bet tikrai nesu linkusi nei komanduoti kitiems, nei gincytis, ka daryti, ypac tokiose situacijose. Liepia - ir darau  blush2.gif Juk jos dirba savo darba, o as  juk negimdau kasdien, kad viska zinociau... O ka reikejo daryti, sako: kelkis, einam. Sakau, gal 3 kartus as jos perklausiau, o ji, "ne, nejuokauju, einam". Pagalvojau, kad cia naujas "gimdymo ypatumu navarotas".

Ketinau ignoruoti, na bet negaliu - kaip čia gaunasi: gydytojos sprendimais ne tik kad abejojat, bet ir kritikuojat. O va sanitarės sprendimus priimat be ginčo ir pagrindžiat juos "profesiniu žinojimu". Kažkaip man čia galai nesueina - vieną sakot, kita darot, paskui persigalvojat ir vėl viską kitaip "išstatot" rolleyes.gif

QUOTE(Stebukle @ 2012 09 07, 08:33)
Vadinasi, buvot ivertinta gerai, jei leido eit. Aisku daug geriau nei i vezimeli butu sodine, kaip Klaipedoj  wacko.gif  fear.gif

Ir kokia ten vaikutis infekcija pasigavo GN, nerandu niekur atsakymo unsure.gif ? Ir nuo ko ta infekcija?

drinks_cheers.gif kas dėl vežimėlio - sutinku visais dviem šimtais procentų: geriau jau savo kojomis, kai esi susiųta, nei bandytų įsodinti. Niekai neįsivaizduoju, kaip nepasileido siūlės unsure.gif

Į šį klausimą pakol kas nei vienai klaususiai atsakymo nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti