Įkraunama...
Įkraunama...

Taurage2

QUOTE(Stebukle @ 2012 09 06, 14:41)
o tai negalima tos dvivietej antros lovos issipirkt, jei butu mokama palata uzimta unsure.gif
hihihi.gif reiks savo kamuoli vestis smile.gif nors gal galima butu ir ekskursija i GN isiprasyt, pasiziuret gimdykla, palatas... reiks pasidomet, kaip ten su tom "ekskursijom" g.gif

biggrin.gif nežinau, vargu ar galima - nes tokiu atveju nebūtų kur talpinti kitų gimdyvių mirksiukas.gif
Ekskursijas praveda tikrai, keliavau kartu su drauge kai jai reikėjo ir apžiūrėjom viską 4u.gif ( į gimdyklas tiesa nelindom ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 06 rugsėjo 2012 - 14:04
QUOTE(Stebukle @ 2012 09 06, 14:20)

Ir kaip dabar padetis GN, imanoma gaut vienviete palata? Nes kai atsimenu savo pirma gimdyma, kai turejau "kaimyne", kuri po gimdymo jautesi puikiai ir net negirdejo savo vaiko 3 val. verkiancio ir dar tie lankytojai, netik pas tave bet ir pas kaimyne... kazkaip nesinori pogimdyvinej palatoj turet kaimynes schmoll.gif tiesa, gimdziau pries tai Vilniaus GN.
O gimdykloj, duoda ta kamuoli? Nes man su antru, labai padejo tas kamuolys per saremius thumbup.gif

Vienvieciu palatu yra daugiau, nei viena, kiek tiksliai - nezinau ax.gif Jei gimdymas - ne planuotas CP, tai nuvaziavus, jei bus laisvu, butinai pasiulys biggrin.gif Kai planuojamas gimdymas, gal ir galima kaip nors rezervuotis?.. Nzn..
O kamuolys tikrai yra thumbup.gif super daiktas. Jei kuri nors nesusprogdino.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 09 06, 14:26)
Yra viena mokama vienvietė palata (7nr berods), kitos dvivietės - bet guldo po vieną, pakol gali. Kai gimdyvių daugiau - įkelia "draugę" . Todėl būsi viena ar su kaimyne priklausys nuo to ar bus laisva mokama (jei ją imsi) ir nuo gimdyvių skaičiaus tu metu  4u.gif
Dėl kamuolio negaliu atsakyti, nes kai aš gimdžiau - niekas nesiūlė: ar todėl, kad nebuvo, ar  šiaip nesiūlė - nežinau  ax.gif Per sąrėmius anksčiau duodavo masažuoklį strėnoms  biggrin.gif (man jis nepadėjo)

Yra dvi mokamos palatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2012 09 06, 14:41)
o tai negalima tos dvivietej antros lovos issipirkt, jei butu mokama palata uzimta unsure.gif
hihihi.gif reiks savo kamuoli vestis smile.gif nors gal galima butu ir ekskursija i GN isiprasyt, pasiziuret gimdykla, palatas... reiks pasidomet, kaip ten su tom "ekskursijom" g.gif

zinok yra mokamu palatu daugiau. viena yra vip, su atskiru dusu, wc, tv, o kitos mokamos pigesnes, jose wc lyg nera. esu buvus ekskursijoj po GN: ir palatos mielos, ir gimdyklos normalios ax.gif tik kad ir kaip norejau cia gimdyti, deja neteko biggrin.gif kai eisi pas gine, paklausk kada tos pamokeles buna, lyg karta i men, tai per viena pamokele Urbanavicius ir Zvirbliene aprode ir papasakojo viska: nuo palatu iki gimdyklu. tada mums nuskilo, nes niekas negimde, jei vyksta gimdymai, tai jau neisiprasysi apziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lapute* @ 2012 09 06, 16:12)
zinok yra mokamu palatu daugiau. viena yra vip, su atskiru dusu, wc, tv, o kitos mokamos pigesnes, jose wc lyg nera. esu buvus ekskursijoj po GN: ir palatos mielos, ir gimdyklos normalios  ax.gif tik kad ir kaip norejau cia gimdyti, deja neteko  biggrin.gif kai eisi pas gine, paklausk kada tos pamokeles buna, lyg karta i men, tai per viena pamokele Urbanavicius ir Zvirbliene aprode ir papasakojo viska: nuo  palatu iki gimdyklu. tada mums nuskilo, nes niekas negimde, jei vyksta gimdymai, tai jau neisiprasysi apziuret  biggrin.gif

Man atrodo, kad siek tiek senos zinios, as gimdziau liepa, buvo dvi mokamos palatos ir ten nei dusu, nei tualetu nera verysad.gif visa tai buvo, kai ginekologinis buvo 1 aukste, o kai issikele, nebeliko "vip palatu". Palatos pasiprasiau iskart atvykus, viena buvo uzimta, o kita atiteko mums smile.gif
Kiekvieno men. paskutini treciadieni 12 val. buna pamokeles gimdymo namuos, paskaitu temas, bet man dave mane priziurejusi gydytoja. smile.gif Nors gimdziau ne pirma karta, bet paskaitos tikrai patiko, ypac apie maitinima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluko @ 2012 09 06, 16:58)
Man atrodo, kad siek tiek senos zinios, as gimdziau liepa, buvo dvi mokamos palatos ir ten nei dusu, nei tualetu nera  verysad.gif visa tai buvo, kai ginekologinis buvo 1 aukste, o kai issikele, nebeliko "vip palatu". Palatos pasiprasiau iskart atvykus, viena buvo uzimta, o kita atiteko mums  smile.gif
Kiekvieno men. paskutini treciadieni 12 val. buna pamokeles gimdymo namuos, paskaitu temas, bet man dave mane priziurejusi gydytoja. smile.gif  Nors gimdziau ne pirma karta, bet paskaitos tikrai patiko, ypac apie maitinima thumbup.gif

gali buti, lankiausi GN pries daugiau nei 1.5 metu biggrin.gif va paskutinej ir nespejau sudalyvauti, bet Klaipedoj super personalas, padejo del maitinimo, nes mazoji neeme kruties thumbup.gif ir maitinau metus laiko ax.gif o tauragej kiek supratau mazai padeda siuo klausimu, tik kalba daug g.gif (zinau is pazystamu, nes man teko konsultuoti zindymo klausimu biggrin.gif ) o ligoninej kai teko guleti vaiku skyriuj su mazaja tai isvis juokas eme. kai nuvykom, guldant i palata, visas vaiku skyrius iskabintas plakatais "uz naturalu maitinima, zindyma ir t.t.", bet pirmas klausimas buvo koki misinuka valgo, nes maniskei buvo apie 10 men, tai kai pasakiau, kad pati maitinu tai akis isputusios i mane ziurejo kaip i nenormalia biggrin.gif doh.gif bet ir keista tvarka, pasirodo maistas vaikams iki metu nepriklauso, tai gerai, kad pati maitinau ir tevelis parupino mazajai maisto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2012 09 06, 15:20)
Ne i tema, bet zinokit Dzinyte, jus gal pailsekit, isgerkit kokiu medetku arbatos unsure.gif As labai draugiskai 4u.gif  nes toks vaizdas, kad pati musat, pati rekiat...  unsure.gif
Norejau dar paklaust, bet irnesakyk.gif matau kad sunku jums apie buvusius gimdymus kalbet ramiai. Tik idomu, po kokio gimdymo jums teko i palata savo kojom eit unsure.gif

nelabai supratau klausimo... Bet jei klausiat po kurio, tai po antrojo, siemet.
Atsakyti
na kad po gimdymo tektu paciai pareit i palata pirma kart girdziu. va pora draugiu gimde ir sekmingai, be jokiu plysimu, traumu, pacios savom kojom i palatas nejo, nors ir sake kad galetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lapute* @ 2012 09 06, 18:11)
na kad po gimdymo tektu paciai pareit i palata pirma kart girdziu. va pora draugiu gimde ir sekmingai, be jokiu plysimu, traumu, pacios savom kojom i palatas nejo, nors ir sake kad galetu  g.gif

Kai man pasake, kad reikes eiti, pagalvojau, kad juokauja, gal 2 ar 3 kartus perklausiau, ar tikrai doh.gif Tai galvojau, kad gal tokia nauja mada atejo, todel ir klausiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinyte @ 2012 09 06, 17:23)
Kai man pasake, kad reikes eiti, pagalvojau, kad juokauja, gal 2 ar 3 kartus perklausiau, ar tikrai  doh.gif  Tai galvojau, kad gal tokia nauja mada atejo, todel ir klausiu...  ax.gif

cia tauragej gimdei? pas ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 09 06, 14:35)
Gal manęs tiesiog nekamuoja paranoja?

Ka gali zinoti... mirksiukas.gif
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 09 06, 14:35)
P.s.s. Dzinyte, jei Jus taip erzina mano rašliava - yra tokia paprasta f-ja SM, blokuoti dalyvį wink.gif Ir nematysit mano postų smile.gif

O jei rimtai, tai neerzina, tik man keista, lyg ir issiaiskinom, keliau 000189.gif o jus vis vien kimbat prie mano kiekvieno zodzio unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*Lapute* @ 2012 09 06, 18:24)
cia tauragej gimdei? pas ka?  g.gif

Jo, tauragej. Gydytoja nieko nesake, pasibaige gimdymas ir isejo. Bet ta moteris, (dabar net nepamenu, kaip vadinasi lotuliukas.gif ) na, kur apvalo, aptvarko (ne akusere). O pavardes jos tikrai nezinau schmoll.gif Dar su vyru juokavom, kad, matyt, tingejo vezimeli atstumt, todel ir liepe eiti paciai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinyte @ 2012 09 06, 17:35)
Ka gali zinoti...  mirksiukas.gif

O jei rimtai, tai neerzina, tik man keista, lyg ir issiaiskinom, keliau  000189.gif  o jus vis vien kimbat prie mano kiekvieno zodzio  unsure.gif
Papildyta:

Jo, tauragej. Gydytoja nieko nesake, pasibaige gimdymas ir isejo. Bet ta moteris, (dabar net nepamenu, kaip vadinasi  lotuliukas.gif ) na, kur apvalo, aptvarko (ne akusere). O pavardes jos tikrai nezinau  schmoll.gif  Dar su vyru juokavom, kad, matyt, tingejo vezimeli atstumt, todel ir liepe eiti paciai  lotuliukas.gif

na mane po visko tai akusere aptvarke g.gif idomiai cis g.gif
Atsakyti