Sveikos, aš turiu klausimą biškį ne visai į temą Mes planuojam savo pirmą vaikeli, ir man iškilo mintis, kaip jūs renkatės pas kurį ginikologą registrutotis, na pas kurį konsultuosites, sius tyrimams ir visą nėštumą jus prižiūrės. Aš kaškaip nežinau pas ką eiti
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 20, 14:30)
Sveikos, aš turiu klausimą biškį ne visai į temą Mes planuojam savo pirmą vaikeli, ir man iškilo mintis, kaip jūs renkatės pas kurį ginikologą registrutotis, na pas kurį konsultuosites, sius tyrimams ir visą nėštumą jus prižiūrės. Aš kaškaip nežinau pas ką eiti
as kaip ejau nuo pat pradziu pas ta pacia,taip ir tebeinu
seip tik beda,kad tauargej privatus nebedaro tyrimu,tenka patiems moketis uz juos-tai db galima manau daugiau i polikliniku gines zvalgytis....bet ju ne vienos nzn as vis privaciai einu pas batutiene
as einu privaciai pas Narbutiene... kazkaip taip pasirinkau ir tiek...
QUOTE(TYNNA @ 2011 03 20, 14:55)
as einu privaciai pas Narbutiene... kazkaip taip pasirinkau ir tiek...
o va klausima turiu tau-ar ji daro tyrimus nemokamai tau ar apti mokiesi uz juos? nes man pas batutiene jau paciai reikia moketis uz viskas,nes sake jai neapsimoka moketu uz nestukes
tai turbūt teks poliklininkoj eit o poliklininkoj žinau tik Stripeikienę ir Vidrienę, o apie jas įvairios čia nuomones skaičiau oi kiek daug klausimų kyla juk pirmas kartą nėštumą planuojam
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 20, 15:52)
tai turbūt teks poliklininkoj eit o poliklininkoj žinau tik Stripeikienę ir Vidrienę, o apie jas įvairios čia nuomones skaičiau oi kiek daug klausimų kyla juk pirmas kartą nėštumą planuojam
o kuri geresne ne biski neisivaizduoju
pas vidriene eina viena pazystama,tai sako einu kad reikia-nes amzinai svaigsta o ant stripeikienes man atrodo buvau uzsirovusi su dukra kai buvau as paprasiau jos pazymos apie nestuma,nes mano gine tada sirgo,o ji mans ako-nerasysiu,nes dar aborta pasidaryti tai vyras jai sako-as tau paciai aborta padarysiu ir isejom
aš galvoju dar reikia atsižvelgti kad ginekologė turėtų echoskopą, o turbūt poliklinkoj jo nelabai yra Vidrienė turi savo nuosavam kabinetem, turbūt ir kur privačiais daktarės turi?manau nepakenktų ir per nėštumą kartą ar du kur vilniuj privačiai apsilankyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 20, 16:06)
o va klausima turiu tau-ar ji daro tyrimus nemokamai tau ar apti mokiesi uz juos? nes man pas batutiene jau paciai reikia moketis uz viskas,nes sake jai neapsimoka moketu uz nestukes
uz visus tyrimus reikia moketi
siaip taupumo sumetimais, geriau eiti i poliklinika, bet... privatu kabineta rinkausi del to, kad esu tokios nuomones, kad ten kur pinigelius moki, ten ir prieziura geresne... kysiu duoti nemegstu (arba tiksliau sakant nemoku), todel pamaniau, kad man bus ramiau, jei kiekviena karta saziningai susimokesiu privaciam kabinete, negu eidama i poliklinika kisiu kokius sokoladus ar pinigelius i kisene patyliukais, kad atidziau paziuretu ir tt....
o be to, kazkaip pasitikejau gyd. Narbutienes patirtimi, nes daug pazistamu pas ja lankosi....
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 20, 16:52)
pas Vidriene esu lankiusis pora kartu dar gerokai pries nestuma, tai is savo patirties nieko blogo pasakyti kaip ir negaliu... tik tiek ir teko susidurti.... o Stripeikienes as isvis nepazistu....
poliklinikoj aisku, kad kiekviena karta lankantis echoskopu neziures..., nes per nestuma yra privalomi tik keli echoskopai kazkuriom tam tikrom savaitem... bet argi reikia ju daugiau? jei kas nors bus neaisku, blogai jausies ar bus kokiu negeru itarimu, tai manau paziures ir papildomai....
o kiek kainuoja viena konsultacija pas Narbutienę?, kai pagalvojus kiek visokių pakyšų iš tavęs poliklininkoj tikisi gal tas pats ir privačiai sumokėjus išeina aš už ir pinigus mokėt, ir nereikia kad daktarė būtų kokia itin maloni, tik kad gerai rūpintūsi nėštumu atliktu tyrimus it atsakytų į iškilusius klausimus
as moku po 20 Lt kiekvieno vizito metu
taip teigti, kad poliklinikoj tikisi pakisu, negaleciau, bet zinant Lt sistema, tai paciai vis neramu bus, ar viska pasake, ar gerai paziurejo ir tt... noresis kazka duot, kad uzsitikrint, jog prieziura butu tariamai geresne, nors gal to visai ir nereiketu... zodziu man patogiau buvo susimoket ir viskas, nei lauzyt galva, kad gal kavos nunesti, gal saldainiu, gal 20 lt i kisene ikisti ir tt....
taip teigti, kad poliklinikoj tikisi pakisu, negaleciau, bet zinant Lt sistema, tai paciai vis neramu bus, ar viska pasake, ar gerai paziurejo ir tt... noresis kazka duot, kad uzsitikrint, jog prieziura butu tariamai geresne, nors gal to visai ir nereiketu... zodziu man patogiau buvo susimoket ir viskas, nei lauzyt galva, kad gal kavos nunesti, gal saldainiu, gal 20 lt i kisene ikisti ir tt....
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 20, 16:17)
aš galvoju dar reikia atsižvelgti kad ginekologė turėtų echoskopą,
poliklinikoj niekasa tikrai neturi per visa nestuma trys kartai tik priklausys echo ir ji kazkur sius
QUOTE(TYNNA @ 2011 03 20, 17:14)
uz visus tyrimus reikia moketi
siaip taupumo sumetimais, geriau eiti i poliklinika, bet... privatu kabineta rinkausi del to, kad esu tokios nuomones, kad ten kur pinigelius moki, ten ir prieziura geresne... kysiu duoti nemegstu (arba tiksliau sakant nemoku), todel pamaniau, kad man bus ramiau, jei kiekviena karta saziningai susimokesiu privaciam kabinete, negu eidama i poliklinika kisiu kokius sokoladus ar pinigelius i kisene patyliukais, kad atidziau paziuretu ir tt....
as tai ejau iki nestumo pas batutiene ir likau pas ja....kazkaip nemegstu metytis per gydytojus....o as ir tokia kaip tu-geriau sumokesiu uz ka reikia,bet jokio kysio neduosiu
QUOTE(TYNNA @ 2011 03 20, 17:51)
as moku po 20 Lt kiekvieno vizito metu
zodziu man patogiau buvo susimoket ir viskas, nei lauzyt galva, kad gal kavos nunesti, gal saldainiu, gal 20 lt i kisene ikisti ir tt....
zodziu man patogiau buvo susimoket ir viskas, nei lauzyt galva, kad gal kavos nunesti, gal saldainiu, gal 20 lt i kisene ikisti ir tt....
su viskuo sutinku
as taip pat moku 20
aciu uz pasisakymus