QUOTE(TYNNA @ 2012 01 17, 17:20)
po cezario operacijos savijauta tokia ŠŠŠŠŠŠ, kad geriau jau tikrai gimdyt pačiai
nors CP neturejau, bet tikrai nenoreciau jo, geriau jau paciai gimdyt
QUOTE(JurGa & UgnĖ @ 2012 01 30, 09:41)
mano savijauta po CP buvo puiki
, išlaeido iš ligoninės kaip po normalaus gimdymo, nei pūliavo, nei temp. buvo, jaučiausi puikiai, ir džiaugiuosi kad neteko kentėti sąrėmių ( aišku CP darė , nes dukrytė sėdėjo
pilvelyje)
na buvo tau priezastis CP, bet as kaip auksciau parasiau nenoreciau. Buvo laikas, kai buvau jauna ir kvaila, sakiau pati negimdysiu nei ka, nemaitinsiu ilgai ir t.t.
o kai pastojau, tai kitaip galvot pradejau. pati pagimdziau ir labai tuo dziaugiuosi
kai pagalvoju, nei as prisimenu tu saremiu, nei ka, pamirsau ta skausma. kasdien tik manau po namus lakstanti savo dziaugsmeli ir ji neprimena, kad man skaudejo. ateity planuose yra antras zmogutis, ir taip pat noresiu pati gimdyti
ir dar prie to paties, gimdziau 100% naturaliai, be jokiu nuskausminamuju ir tai manes neisgasdino, aisku pradzioj gal buvo sokas, nes buvo netiketai, net 5 sav anksciau, bet nieko nekeisciau
ir dukryte maitinau metus laiko, zodziu nespjauk, nes gali gautis priesingai, kaip man
QUOTE(ingusiaM @ 2012 05 28, 13:43)
Na net nzn, man tai Urbanavičius patiko, aš kai su gresiančiu ligoninėj gulėjau tai taip viską ramiai išaiškino, toks dėmesingas pasirodė. O dėl lyties tai, pirmojo atspėjo tiksliai jau 18 sav., na o dabar matysim, sakė, kad vėl mergaitę turėsim, tai kai gims bus matyt:)
man jis irgi super daktaras, kai teko guleti ligoninej, labai ziurejo, snekejo, aiskino viska. jo charakteris idomus, megsta jis juodai pajuokauti, tai reikia ji perprasti ir taip pat pajuokauti, tada rasi bendra kalba