Įkraunama...
Įkraunama...

Taurage2

QUOTE(jutute @ 2012 04 17, 08:39)
Parašykit mergaitės ar tiksliai Urbonavičius atspėja lytį  g.gif

Man nepataikė 4u.gif
Atsakyti
ar dar kas nors gimdo tauragėj?
Atsakyti
na aš jau senokai pagimdžiusi,bet parašysiu smile.gif man urbonavičius pasakė tiksliai lytį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JurGa & UgnĖ @ 2012 01 30, 08:41)
mano savijauta po CP buvo puiki  thumbup.gif , išlaeido iš ligoninės kaip po normalaus gimdymo, nei pūliavo, nei temp. buvo, jaučiausi puikiai, ir džiaugiuosi kad neteko kentėti sąrėmių ( aišku CP darė , nes dukrytė sėdėjo  nestuke.gif  pilvelyje)

šiek tiek savanaudiškai skamba blush2.gif

QUOTE(alinute5 @ 2012 01 30, 14:46)
na kalbama ne apie temperatūra ir žaizdos supūliavimą  blush2.gif bet, sutikit, gi skauda, kai į pirštą įsipjauni  blush2.gif

nžn kokia savijauta po cp,nes pati gimdžiau natūraliai,bet tikrai manau ne šiaip sau procedūra ir ten jau yra drinks_cheers.gif

QUOTE(#tagra# @ 2012 04 10, 18:56)

Gal kuri zinote kiek kainuoja pas gyd. Narbutiene viso nestumo prieziura???
Jau, kaip supratau dar pas ja uz tyrimus reiketu susimoketi g.gif , kazin, gal galima tyrimus pasidaryti poliklinikje pas seimos daktara, ar seimos daktaras nedaro tokiu tyrimu g.gif
Busiu labai dekinga uz atsakyma 4u.gif

ar ne 550 g.gif plius paskui jau gimdymas pas ją jei nori.
tyrimus gali kas mėnesį darytis ir pas šeimos gydytoją,jei tik jis daro (nes ne visi nori daryti) bet turės vis tada rašyti gydytojas lapelius su atsakymais biggrin.gif dvigubi vaikščiojimai bus ir "buhalterija" smile.gif

QUOTE(Isia @ 2012 04 22, 20:53)

o jau nusiteikę tik vienam, tai dabar juokaujam, kad važiuosim pas urbonavičių aiškintis kame šaknys  biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 06 29, 16:24)
na aš jau senokai pagimdžiusi,bet parašysiu smile.gif man urbonavičius pasakė tiksliai lytį 4u.gif
Papildyta:

šiek tiek savanaudiškai skamba blush2.gif
nžn kokia savijauta po cp,nes pati gimdžiau natūraliai,bet tikrai manau ne šiaip sau procedūra ir ten jau yra drinks_cheers.gif
ar ne 550 g.gif plius paskui jau gimdymas pas ją jei nori.
tyrimus gali kas mėnesį darytis ir pas šeimos gydytoją,jei tik jis daro (nes ne visi nori daryti) bet turės vis tada rašyti gydytojas lapelius su atsakymais biggrin.gif dvigubi vaikščiojimai bus ir "buhalterija" smile.gif
hihihi.gif

Pas ją ant senos parašyta, kad nėščiųjų priežiūra berods 600 litų, bet į tą kainą įeina ir gimdymas pas ją. Aš nėštumo metu kiekvieno vizito metu mokėdavau po 20 litų. Tyrimus visus darydavausi poliklinikoje.
Atsakyti
QUOTE(TYNNA @ 2012 01 17, 17:20)
po cezario operacijos savijauta tokia ŠŠŠŠŠŠ, kad geriau jau tikrai gimdyt pačiai wink.gif

drinks_cheers.gif nors CP neturejau, bet tikrai nenoreciau jo, geriau jau paciai gimdyt mirksiukas.gif

QUOTE(JurGa & UgnĖ @ 2012 01 30, 09:41)
mano savijauta po CP buvo puiki  thumbup.gif , išlaeido iš ligoninės kaip po normalaus gimdymo, nei pūliavo, nei temp. buvo, jaučiausi puikiai, ir džiaugiuosi kad neteko kentėti sąrėmių ( aišku CP darė , nes dukrytė sėdėjo  nestuke.gif  pilvelyje)

na buvo tau priezastis CP, bet as kaip auksciau parasiau nenoreciau. Buvo laikas, kai buvau jauna ir kvaila, sakiau pati negimdysiu nei ka, nemaitinsiu ilgai ir t.t. biggrin.gif o kai pastojau, tai kitaip galvot pradejau. pati pagimdziau ir labai tuo dziaugiuosi ax.gif kai pagalvoju, nei as prisimenu tu saremiu, nei ka, pamirsau ta skausma. kasdien tik manau po namus lakstanti savo dziaugsmeli ir ji neprimena, kad man skaudejo. ateity planuose yra antras zmogutis, ir taip pat noresiu pati gimdyti ax.gif ir dar prie to paties, gimdziau 100% naturaliai, be jokiu nuskausminamuju ir tai manes neisgasdino, aisku pradzioj gal buvo sokas, nes buvo netiketai, net 5 sav anksciau, bet nieko nekeisciau blush2.gif ir dukryte maitinau metus laiko, zodziu nespjauk, nes gali gautis priesingai, kaip man biggrin.gif

QUOTE(ingusiaM @ 2012 05 28, 13:43)
Na net nzn, man tai Urbanavičius patiko, aš kai su gresiančiu ligoninėj gulėjau tai taip viską ramiai išaiškino, toks dėmesingas pasirodė. O dėl lyties tai, pirmojo atspėjo tiksliai jau 18 sav., na o dabar matysim, sakė, kad vėl mergaitę turėsim, tai kai gims bus matyt:)

man jis irgi super daktaras, kai teko guleti ligoninej, labai ziurejo, snekejo, aiskino viska. jo charakteris idomus, megsta jis juodai pajuokauti, tai reikia ji perprasti ir taip pat pajuokauti, tada rasi bendra kalba ax.gif
Atsakyti
Tauragiskes mergaites, turiu jums SVARBU pranesima! Labai atsargiai kalbekite apie ponia gydytoja - "Taurages dieva" - I. NARBUTIENE. Ji ne ka maziau sedi musu forumuose, skaito, ka rasom apie ja. Nenustebciau, jei ir turetu prisijungima prie ivairiu forumu bei dalyvautu pokalbiuose. Ir jei ta informacija jai nepatinka, tada uzsipuola ir gelia artimiesiems ir giminems. Viesina gimdymo, ligos ir pan. detales ir subtilybes tretiesiems asmenims. Sakau, nes turiu patvirtintu faktu apie tai. Bukite atsargios!!!

P.S. Ponia NARBUTIENE, jei turite neissakytu pretenziju, neissakytu minciu, prasom kreiktis i tiesiogini adresata, kuriuo esate nepatenkinta, o ne draskyti kitus zmones, kurie absoliuciai su tai nesusije!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Dzinyte @ 2012 08 14, 12:13)
Tauragiskes mergaites, turiu jums SVARBU pranesima! Labai atsargiai kalbekite apie ponia gydytoja - "Taurages dieva" - I. NARBUTIENE. Ji ne ka maziau sedi musu forumuose, skaito, ka rasom apie ja. Nenustebciau, jei ir turetu prisijungima prie ivairiu forumu bei dalyvautu pokalbiuose. Ir jei ta informacija jai nepatinka, tada uzsipuola ir gelia artimiesiems ir giminems. Viesina gimdymo, ligos ir pan. detales ir subtilybes tretiesiems asmenims. Sakau, nes turiu patvirtintu faktu apie tai. Bukite atsargios!!!

P.S. Ponia NARBUTIENE, jei turite neissakytu pretenziju, neissakytu minciu, prasom kreiktis i tiesiogini adresata, kuriuo esate nepatenkinta, o ne draskyti kitus zmones, kurie absoliuciai su tai nesusije!!!!!!!!

NIEKO SAU ....!!!!!! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinyte @ 2012 08 14, 12:13)

Na tegul ir skaito. Namanau, kad ji vienintele gydytoja, kuri skaito supermamkiu forumus. smile.gif
O jei ir turi prisijungimus ir raso, tai ir as taip daryciau, kam patiktu kai ant taves internete purva piltu ant galvos. Jei apie tave rasytu vejus ir nesamones, pati manau taip pat neiskestum, ar ne?
Del treciuju asmenu, labai abejoju, kad ji tokia info atskleidzia. Gydytojo etika neleidzia atskleisti paciento duomenu.
Kuo ji jums neitiko? Siaip, asmeniskai as manau, kad esate labai isizeidusi, kad buvote gydytojos "demaskuota" ir ji zino kas apie ja rasineja. tik nesuprantu kodel toki pykti ant jos laikote....ne ji turetu tiesiogiai i adresata kreiptis , o jus jei esate kazkuo nepatenkinta, o ne internete ja smeizti ant visos Taurages....
As pas gydytoja Narbutiene gimdziau ir esu labai patenkinta....beje, kaip rase ankstesne panele pas ja nesciosios prieziura kainuoja 600 lt, taip parasyta jos privaciame kabinete, o uz tai , kad ji dar atvaziuoja i gimdyma reikia susimoketi papildomai....
Na aisku, kiekvienam neitiksi...
Atsakyti
QUOTE(chevy_girl @ 2012 08 20, 22:29)
Na tegul ir skaito. Namanau, kad ji vienintele gydytoja, kuri skaito supermamkiu forumus. smile.gif
O jei ir turi prisijungimus ir raso, tai ir as taip daryciau, kam patiktu kai ant taves internete purva piltu ant galvos. Jei apie tave rasytu vejus ir nesamones, pati manau taip pat neiskestum, ar ne?
Del treciuju asmenu, labai abejoju, kad ji tokia info atskleidzia. Gydytojo etika neleidzia atskleisti paciento duomenu.
Kuo ji jums neitiko? Siaip, asmeniskai as manau, kad esate labai isizeidusi, kad buvote gydytojos "demaskuota" ir ji zino kas apie ja rasineja. tik nesuprantu kodel toki pykti ant jos laikote....ne ji turetu tiesiogiai i adresata kreiptis , o jus jei esate kazkuo nepatenkinta, o ne internete ja smeizti ant visos Taurages....
As pas gydytoja Narbutiene gimdziau ir esu labai patenkinta....beje, kaip rase ankstesne panele pas ja nesciosios prieziura kainuoja 600 lt, taip parasyta jos privaciame kabinete, o uz tai , kad ji dar atvaziuoja i gimdyma reikia susimoketi papildomai....
Na aisku, kiekvienam neitiksi...

Pritariu Jums. Man ji be galo maloni ir labai kompetentinga gydytoja. Nei vieno blogo žodžio negaliu pasakyti. Tik jai turiu dėkoti už savo stebuklėlį.
Atsakyti
man narbutienė nei super,nei bloga g.gif gydydotoja ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 08 21, 09:38)
man narbutienė nei super,nei bloga g.gif gydydotoja ir tiek g.gif

man taip pat 4u.gif su savais pričiudais,kaip ir visi 4u.gif aš, asmeniškai, pasigedau iš jos elementaraus žmogiškumo po gimdymo (prieš gimdymą tikrai žiūrėjo, negaliu skųstis) - po gimdymo dėl komplikacijų vaikutį išvežė į Klaipėdą, o mane paliko Tauragėj, savijauta buvo prasta (nes pasakė, kad kažin ar spės nuvešti wub.gif ), o ji šaukia, kad ko aš tiek laukiau, ko nevažiavau į ligoninę tą dieną, kai buvo nustatytas terminas (bet echo nerodė jokių patologijų blush2.gif ), tik kai uošvienė nuėjo su pyragais ir paaiškėjo, kad jos "a la " pažįstamos, toną iš karto nuleido....
Atsakyti
ale kokios diskusijos lotuliukas.gif
as pritariu alinai,kad del vaiko neramumo nekalti gydytojai-kaltas buna gimdymas-sunku ir ilgas jis ar ne,bei mamos psichine busena-vaikas labai jaucia mamos nerima,pykty,tada buna neramus.

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 08 31, 17:48)

Beje, kai aš gimdžiau vaikus, "Tauragės Dievu" šioje srityje buvo vadinamas p.Kalinauskas  biggrin.gif , matyt šis statusas perduodamas su GN vedėjo pareigomis  biggrin.gif

as pvz su pirmaja priklausiau jam,bet gimdymas uzsitese ir nepagimdziau jo pamainoj jau. bet pvz man jis nepatiko- grubumus pasirode. tad velgi,vienam jis patiko,kitam ne.ir ner ko cia gincytis g.gif dzinyte,manau supratom ka norejai pasakyti,kiekviena ta info priims kaip nores,nebesinervink,augink leliu,ir paciai bus lengviau,ir vaikui mirksiukas.gif as ne su pasaipa sakau,o is visos sirdies 4u.gif
Atsakyti