Įkraunama...
Įkraunama...

Taurage2

Tauragiskes mergaites, noriu paklausti, gal kuri neseniai gimdet prie Urboonaviciaus (susitare)? Kiek kainuoja toks malonumas (butu garai i az)?
Atsakyti
labas visom 4u.gif
Gal kuri zinote kiek kainuoja pas gyd. Narbutiene viso nestumo prieziura???
Jau, kaip supratau dar pas ja uz tyrimus reiketu susimoketi g.gif , kazin, gal galima tyrimus pasidaryti poliklinikje pas seimos daktara, ar seimos daktaras nedaro tokiu tyrimu g.gif
Busiu labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
gal kam naudinga straispnio nuorodėlė apie tauiragės gimd. namus:
http://www.kurjeris....permainu-kelyje

4u.gif
Atsakyti
Parašykit mergaitės ar tiksliai Urbonavičius atspėja lytį g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2012 04 17, 08:39)
Parašykit mergaitės ar tiksliai Urbonavičius atspėja lytį  g.gif

man su abiem tiksliai:D tik kartais pats pilvinukas nesirodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš va balandžio 14 d. gimdžiau Tauragėje ir esu be galo patenkinta viskuo: tiek pačia priežiūra tiek visu personalu. O ypač gydytoja I. Narbutiene. Ji man atliko CP. Tikrai nesuprantu iš kur tiek daug neigiamų komentarų apie ją??????? Aš visą nėštumą pas ją lankiausi tai tikrai neturiu nė vieno blogo žodžio jai. O per gimdymą ir po jo ji elgėsi kaip mama, labai rūpestingai.
Papildyta:

Man jis neatspėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidajk @ 2012 04 20, 16:17)
Man jis neatspėjo ax.gif

O kelių savaičių lankeisi pas jį g.gif, Narbutienė pasakė kitaip
Ir gal prisimeni koks buvo leliuko širdies ritmas, kai echo darė Urbonavičius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 21 balandžio 2012 - 11:02
QUOTE(jutute @ 2012 04 21, 11:36)
O  kelių savaičių lankeisi pas jį  g.gif, Narbutienė pasakė kitaip
Ir gal prisimeni koks buvo leliuko širdies ritmas, kai echo darė Urbonavičius

Narbutienė iš karto pasakė, kad berniukas smile.gif Buvau berods 17 sav. Jis širdutės nesiklausė mums. Na tų tonų nesiklausė. Per echoskopą pažiūrėjo, bet nieko nesakė. Man tai jis nelabai patiko, toks arogantiškas jis man pasirodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidajk @ 2012 04 21, 16:22)
Narbutienė iš karto pasakė, kad berniukas  smile.gif Buvau berods 17 sav.  Jis širdutės nesiklausė mums. Na tų tonų nesiklausė. Per echoskopą pažiūrėjo, bet nieko nesakė. Man tai jis nelabai patiko, toks arogantiškas jis man pasirodė g.gif

Nu man irgi nepatiko, aš pasijutau kaip pajuokos objektas, aš visada sako pakeičiu lytį dar pasakė, profas ant Tauragės pasirodo.
Narbutienė man 19 sav sakė, kad mergaitė ir pagal padėtį žiūrėjo, kaip guli ...... o jis galiu lažintis, kad berniukas.
Prieš du metus ėjau pas jį pasidaryti echo tai surado tiek ligų, kad aš visą naktį nemiegojau, o ryte jau buvau kaune, tai ten nieko nerado ir grįžau visa laiminga. mirksiukas.gif
O kiek savaičių buvau pas jį? Man jis tonusus užrašė ant to lapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 21 balandžio 2012 - 16:23
mum Urbonavičius 18 sav pasakė, kad turėsim berniuką...
dabar 30 sav iš kitos daktarės išgirdau, kad ji negalėtų nei lažintis nei ką, dėl mūsų lyties vaikučio, nes nemato berniuko.. doh.gif doh.gif doh.gif
o jau nusiteikę tik vienam, tai dabar juokaujam, kad važiuosim pas urbonavičių aiškintis kame šaknys biggrin.gif
Atsakyti
Na net nzn, man tai Urbanavičius patiko, aš kai su gresiančiu ligoninėj gulėjau tai taip viską ramiai išaiškino, toks dėmesingas pasirodė. O dėl lyties tai, pirmojo atspėjo tiksliai jau 18 sav., na o dabar matysim, sakė, kad vėl mergaitę turėsim, tai kai gims bus matyt:)
Atsakyti

man 14 sav pasake, kad bus mergaite, taip ir buvo mirksiukas.gif siaip jis man fainas gyd ax.gif
Atsakyti