QUOTE(AstukasM @ 2012 01 02, 18:19)
aciu uz paratimus ir patirties pasidalinimu, bet manau cia nuo organizmo priklauso, mano drauge ir turejo 2 CP pirmas nebuvo planuotas nes galvojo kad pati pagimdys, o kai pradejo matyti kad vaikelis uzdus tada greit dare CP, aisku buvo komplikaciju nes kai gimde buvo karta vasara, o antra vaikuti kai CP dare jau po 3 dienu isleido namo ir ji jautesi tikrai puikiai, manau cia kiekvienai skirtingai buna.
Labas
labai svarbu nusiteikimas,galvojau daug kartų,kokio gimdymo norėčiau:ne naktį,kad kaklelis gerai darytųsi,skausmo nebijojau,žinojau,kad nuskausminamaisiais nepasinaudosiu,prieš stūmimą akušerė aiškiai pasakė,kas po ko bus ir ką reikės daryti,situacija buvo visiškai kitokia,nei gimdant dukrą prieš gerą dešimtmetį,buvo toks momentas,kad nesuprantu,kas vyksta,nes kaip sakau su dukra to nebuvo,akušerė pamačiusi mano veido išraišką iškart suprato ir pasakė,kad žinau,kad yra tempimo jausmas,arba pakenti,arba kerpam,sakau pakentėsiu,tai truko tik akimirką.(Vadinasi,su dukra mane kirpo,bet dukra vistiek gimė su gimdymo trauma.
) Plyšimas buvo,bet mažas,sakė galėjo ir nesiūti,bet kad geriau gytų susiuvo,viso labo tik vienas kabinimas.Per visą gimdymą stengiausi galvoti pozityviai,kaip sakiau po poros valandų buvau kaip ridikėlis.
AstukasM
jei turėsi kokių klausimų(patirties turiu sočiai ir visokios)
rašyk į AŽ,nes retai čia užsuku