vidriene priima dar ir gimdymus? neteko girdeti
seip nzn,jei nestumas lengvas eiciau belekur,svarbu aptikrina kas menesy.bet ei koks sunkesnis,tai tik privaciai
pati kad ir lengva nestuma turejau ejau pas batutiene-istikima kaip sakant likau ,bet seip paskutiny karta manau su nestumu pas ja ejau.nors kaip gydytoja man ji patinka
QUOTE(AstukasM @ 2011 12 30, 21:07)
Tai as nezinau ar priima del to ir klausiu, gal kas zinot. zinociau neklausineciau, as pas bet ka nenoriu, esu per daug atsakinga ir uz save o tuo labaiu uz savo klecka, nerizikuociau pas bet ka.
bent iki šiol ji gimdymo namuose nedirbo, tai greičiausiai ir nepriima. turit susižinot, kas dirba Gimdymo namuose, tada ir žinosite
per gimdyma nesikankinsi, bet po to.... tikrai busi ligonis, vaikelio is karto neduoda, ant šono pasiverst sunku, jau nekalbu, kad atsistot teko patirt du CP (tikrai ne dėl to, kad norėjau - buvo kilę bėdų, pirmą sykį dėl vaikelio, kitą sykį pačios spaudimas pradėjo kadrilį šokt ), tai ojojoj.... po paros gauni vaikelį, ir turi juo pati rūpintis, maitint, vystyt, perrengt, o skauda siaubingai, kol išsiriti iš lovos, eini susirietęs (ypač iš po nakties, dieną dar prasivaikštai )
Natūralus gimdymas gal atrodo baisia, bet tikrai po jo sustiprėji greitai ir iš karto vaikelį gauni, o tie plyšimai... daug moterų nepatiria jokių plyšimų, nieko. čia nežinosi...
Natūralus gimdymas gal atrodo baisia, bet tikrai po jo sustiprėji greitai ir iš karto vaikelį gauni, o tie plyšimai... daug moterų nepatiria jokių plyšimų, nieko. čia nežinosi...
Sveikos,
teko ir man susidurti su vidriene - nemaloni ji man ejau tik karta, drauge pas ja lankes, tai pabego irgi nuo jos. urbonavicius matuoja sprando rauksleles. as norejau pas ji gimdyti, bet neteko, nes maziuke nusprende gimti anksciau, tai gimdziau klp as lankiausi pas kemekliene, man ji tikrai gerai ziurejo ir tyrimus dare kelis kartus (na cia man papildomai reikejo), tikrai gera daktare. o stripeikiene - tai irgi nieko gero as pas ja lankiausi kelis metus, bet begau is jos. dariausi tyrimus, jie rode nekokius rezultatus, o ji tik vitaminus skirdavo tada nuejau pas kemekliene, jai iskart nepatiko rezultatai tyrimu, dave siuntimus ir tyrimams ir pas kitus gyd, ko pasekoje ir susilaukiau savo dukrytes na mano tokia patirtis su trg medikais
teko ir man susidurti su vidriene - nemaloni ji man ejau tik karta, drauge pas ja lankes, tai pabego irgi nuo jos. urbonavicius matuoja sprando rauksleles. as norejau pas ji gimdyti, bet neteko, nes maziuke nusprende gimti anksciau, tai gimdziau klp as lankiausi pas kemekliene, man ji tikrai gerai ziurejo ir tyrimus dare kelis kartus (na cia man papildomai reikejo), tikrai gera daktare. o stripeikiene - tai irgi nieko gero as pas ja lankiausi kelis metus, bet begau is jos. dariausi tyrimus, jie rode nekokius rezultatus, o ji tik vitaminus skirdavo tada nuejau pas kemekliene, jai iskart nepatiko rezultatai tyrimu, dave siuntimus ir tyrimams ir pas kitus gyd, ko pasekoje ir susilaukiau savo dukrytes na mano tokia patirtis su trg medikais
QUOTE(AstukasM @ 2012 01 02, 18:11)
Aciu mergytes uz info. kazkaip man sirdis jaucia kad ir man teks gimdyti klp, net jau pradejau dometis apie klp ginekologus. Pas mus cia trg kazkaip sunku ir susitarti ir apsilankyti pas gydytojus kurie priima gimdymus.
kodel sunku? urbonavicius mielai priima.narbutiene irgi
aciu uz paratimus ir patirties pasidalinimu, bet manau cia nuo organizmo priklauso, mano drauge ir turejo 2 CP pirmas nebuvo planuotas nes galvojo kad pati pagimdys, o kai pradejo matyti kad vaikelis uzdus tada greit dare CP, aisku buvo komplikaciju nes kai gimde buvo karta vasara, o antra vaikuti kai CP dare jau po 3 dienu isleido namo ir ji jautesi tikrai puikiai, manau cia kiekvienai skirtingai buna.
bet pas juos uzsiregistruoti vizitui ar imanoma? Narbutiene tai su savotisku charakteriu zinau jau , drauge pas ja privaciai lankesi o kai prasidejo gimdymas menesiu anksciau tai issiunte i kauna ir dar su 3 cm atsidariusiu kakleliu, tai gerai kas uosviens pazystama jurbarke ginekologe o tai kazi kaip butu pasibaige.
O Urbanavicius kur turi kabineta?
QUOTE(AstukasM @ 2012 01 02, 18:36)
bet pas juos uzsiregistruoti vizitui ar imanoma? Narbutiene tai su savotisku charakteriu zinau jau , drauge pas ja privaciai lankesi o kai prasidejo gimdymas menesiu anksciau tai issiunte i kauna ir dar su 3 cm atsidariusiu kakleliu, tai gerai kas uosviens pazystama jurbarke ginekologe o tai kazi kaip butu pasibaige.
eina
narbutiene tai jei ne kokio nuotaikos,tai jo,priekbi labai bet va mazyle savo patekau pas ja gimdyti,tai labai linksma buvo,labai faina
o urbonavicius tai turi kabineta kur yra respublikos gatvej jurates vaistine.tai virs jos as jauciu jei tarciausi,tai tik su juo
QUOTE(AstukasM @ 2012 01 02, 19:49)
O tai ne ten pat kur Vidrienes kabinetas? ar as maisau jau tas vaistines.
ten pat, tik urbonaviciaus dabar yra pirmam aukste, o vidriene antram aukste
QUOTE(AstukasM @ 2012 01 02, 19:36)
jei gimdymas vyksta anksčiau nei 36 sav visada siunčia į Kauną, mantaip sakė mano ginekologė, nes tauragėj neturi sąlygų tokio amžiaus naujagimiams prižiūrėt mano pirmąjį sūnų iš karto išvežė į Klaipėdą tik gimusį, nes buvo kilę sveikatos problemų