QUOTE(iloniki @ 2011 10 19, 14:36)
Geras, net nežinojau. Geras gydytojas, gaila kad Tauragėj nebedirba
o man jis nepatiko su pirmaja patekau pas ji-toks grubus,kietas,nzn as jo bairiu nesupratau ar ka-toks jausmas kad jis pas mane eidavo su kitos moters sveikatos istorija
QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 20, 09:07)
o man jis nepatiko su pirmaja patekau pas ji-toks grubus,kietas,nzn as jo bairiu nesupratau ar ka-toks jausmas kad jis pas mane eidavo su kitos moters sveikatos istorija
jo taip jau šiais laikais yra jei moki $
tai ir maloniai žiūri , jei ne tai ......
gaila , kad taip yra
Sveiki,
ieškau atsiliepimu apie Vidriene. Taip ir nesusidarau nuomonės, kaip ši daktarė?
ieškau atsiliepimu apie Vidriene. Taip ir nesusidarau nuomonės, kaip ši daktarė?
QUOTE(iloniki @ 2011 11 04, 14:29)
Vidriene. Lankausi pas šią gydytoją šį nėštumą, po kolkas priekaištų neturiu:) Gydytoja kompetetinga, bendraujanti lengvai. Su pirmu vaiku lankiaus pas Striperikienę. Pas vidrienę man patinka labiau
Buvau ir as pas ja pora kartu... Gaila, bet man ji tokia nepasirode Kiekviena karta pas ja ligos deagnoze vis kita... o kai pasakiau, kad pati ieskau informacijos, duomiuosi, kas man galetu buti, tai uzveme, kas "dar ne vienas medicinos eksternu nebaige..." Supratau, kad nepatiko mano jau turimos zinios Po to karto, daugiau pas ja nebegrizau.
Gailiuosi, kad pas ja tik laika gaisau, nes jos nieko nedarymo deka, mano leliukas uztruko metus laiko... Kai nuejau pas kita gydytoja, ji is karto emeti gydymo ir po kokiu 3 men jau laukiausi
QUOTE(AstukasM @ 2011 12 29, 19:13)
Sveikos mamytes, esu naujoke siame forume, noriu pasiteirauti, gal kas susidyrete su planine cezario peracija? Noreciau cezario kad ilgai nesikankinti. Lankausi pas Gyd. Vidriene gal kas pas ja jau gimdete?
Aciu uz atsakymus
Aciu uz atsakymus
http://www.supermama...?...6974&st=264
QUOTE(AstukasM @ 2011 12 29, 18:13)
Sveikos mamytes, esu naujoke siame forume, noriu pasiteirauti, gal kas susidyrete su planine cezario peracija? Noreciau cezario kad ilgai nesikankinti. Lankausi pas Gyd. Vidriene gal kas pas ja jau gimdete?
Aciu uz atsakymus
Aciu uz atsakymus
Labas,kodėl manai,kad ilgai kankinsiesi?manau,kad cezario šiaip nedaro,turi būti pagrindas tam,nors kas ten žino,žinau tik tiek kad po cezario yra tikrai daug blogiau,nei pagimdžius natūraliai,po gimdymo praėjus porai valandų savijauta buvo tokia,lyg nebūčiau gimdžiusi,jaučiausi puikiai,galėjau vaikščioti ir sėdėti,pati pasirūpinti savo vaiku,o po cp būsi kaip ligonis,linkiu tau sėkmės gimdant pačiai.