Įkraunama...
Įkraunama...

Taurage2

QUOTE(Fifux'e @ 2011 09 08, 13:44)
viena eina pas ja pazystama,sako einu kad reikia,nieko daugiau-tai nzn ne ka apsakyti,pati nesusiduriau g.gif

Ačiu Fifux'e, rytoj keliausiu pas Narbutienę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2011 09 08, 11:31)
Gal kas parekomenduotumėt ginekologe Tauragėj, jau tiek visokio blogio prisiklausiau apie visas, kad nebežinau kurią rinktis doh.gif  Kemeklienę jau peržegnojau, tai ieškau pas kurią dabar registruotis unsure.gif

Sveikute, aš tau patarčiau tik pas gydytoją Narbutienę kreiptis. Aš pas ją jau seniai lankausi ir tikrai labai gerai išmano savo darbą, esu labai patenkinta. Buvau kažkada ir pas Vidrienę, tai nieko prieš ją neturiu, tik man ji tokia nelabai maloni buvo. Tai va, siūlau pas Narbutienę.
Atsakyti
laba,

vis neturiu laiko prisesti (arba kai yra,tai pamirstu) parasyti cia apie savo gimdyma blush2.gif
taigi,gimdziau pas narbutiene 4u.gif zinokit,pasitaike ta diena geros nuotaikos,tai labai faina pasirode.... biggrin.gif nors buvau girdejusi,akd nuotaikos zmogus ji 4u.gif bet si karta nenuvyle thumbup.gif

vitalma,buvai pas ja? 4u.gif

gimdymas buvo sklandus,greitas ir be traumu thumbup.gif personalas savaitgalinis pasitaike liuks thumbup.gif akuseres pavarde labai jau idomi buvo,tai nepamenu blush2.gif bet irgi labai faina thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKINU PANELĖS.... 4u.gif
Smagu kai taip viskas nusiseka, paskui pradedi ir dar apie broliuką svjoti po kiek laiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JurGa & UgnĖ @ 2011 09 16, 07:45)
SVEIKINU PANELĖS.... 4u.gif
Smagu kai taip viskas nusiseka, paskui pradedi ir dar apie broliuką svjoti po kiek laiko  blush2.gif

aciu 4u.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kas lankotes privaciai? Kiek kainuoja apziura echoskopu pas Narbutiene ir pas Urbanaviciu? Kazin ar kaklo rausklyte matuoja jie?
Dekui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leja06: 01 spalio 2011 - 11:48
QUOTE(leja06 @ 2011 10 01, 12:47)
Sveikos,
Kas lankotes privaciai? Kiek kainuoja apziura echoskopu pas Narbutiene ir pas Urbanaviciu? Kazin ar kaklo rausklyte matuoja jie?
Dekui.

sveika,
pas Kalinauską kainuoja 300 lt visas nėštumo periodas, o gimdymas arba cezaris 400 lt.
o apie kaklo raukšlę tai manau , kad nedaro tyrimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(leja06 @ 2011 10 01, 11:47)
Sveikos,
Dekui.

rauksles tikrai tauragej niekas nematuoja g.gif na arba ten jei tipo pasiriuri,jei butu kokiu itarimu siustu kitur kur rimtai tai ziuri. is esme pasiziuri tik ar kas kaip.

pas narbutiene ar ne 500 lt kainuoja viso nestumo prieziura g.gif
vieno vizito kaina apie 50 lt.su ecko jau cia.

as lankiausi pas batutiene,tai nera nestukes jokio mokescio,bet kiekvienas vizitas kainuoja 30 lt (su echo cia jau kartu) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 03 spalio 2011 - 14:26
QUOTE(leja06 @ 2011 10 01, 12:47)
Sveikos,
Dekui.

Urbanavicius matuoja, su siuntimu nemokamai 4u.gif
Atsakyti
Kažkas rašė apie Kalinauską. Esu girdėjusi kad nei gimdymų nei cezarių jis nebepriiminėja smile.gif gal aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(iloniki @ 2011 10 18, 20:51)
Kažkas rašė apie Kalinauską. Esu girdėjusi kad nei gimdymų nei cezarių jis nebepriiminėja smile.gif gal aš klystu?

Tkrai panelės priima ir daro cezarius, nes pati šiuo metu lankausi pas jį ir dėl cezario jau viskas sutarta. Tik aišku blogai tai, kad jis arba Kretingoj arba Mažeikiuose daro operacijas, nes kaip žinia Tauragės gimdymo namuose nebedirba soske.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(iloniki @ 2011 10 18, 19:51)

daro,tik ne trg kaip ir jurga minejo 4u.gif
Atsakyti