Įkraunama...
Įkraunama...

Taurage2

QUOTE(TYNNA @ 2011 03 04, 13:53)
tik va kad pas mus Tauragej galetu buti daugiau visokiu paskaiteliu ir tt... kad ir mokamu ivairiu... butu veiklos daugiau laukiancioms mamytems wink.gif

ir as vis pagalvoju taip rolleyes.gif
ir galetu buti mamoms su mazais vaikais kazkokiu pramogu-kad ir joga g.gif
Atsakyti
Kadangi pati prieš gimdymą skaičiau šią temą, tai ir po gimdymo nusprendžiau parašyti kaip mums sekėsi Tauragėje smile.gif
Pirmąjį vaikutį gimdžiau KMUK tai galiu palyginti smile.gif Pirmiausiai Tauragės pliusai akušerės ir vaikų "sesutės" buvo malonesnės ir tikrai daugiau laiko skyrė klausimams atsakyti ir paaiškinti kas ir kaip, nei Kaune. Kaina palatos žymiai pigesnė, nors ji mums teko be dušo.
Maistas toks pats, kadangi mėgstu košes ir makaronus tai mane maistas tenkino ir jo buvo pakankamai, netgi buvo naktipiečiai kokie sausainukai ar meduoliai ir pan. smile.gif
Minusai: šiltas vanduo.....
Kad reikia naudotis bendru dušu nėra tokia jau didelė tragedija jis suremontuotas tvarkingas, tačiau reikia 20 min. laukti kol atbėgs šiltas vanduo, tai per keturias dienas aš tik vieną kartą sulaukiau to šilto vandens smile.gif visą laiką teko praustis vos šiltu vandenėliu...
Gimdžiau pas gyd. A. Urbonavičių, tikrai labai patiko, ir juokeliai patiko, nu gal kiek "pošloki" bet netrikdė, atvirkščiai atpalaidavo smile.gif

P.s. tikrai yra daugiau nei du gydytojai, bet jau I. Stripeikienė tai tikrai yra 4u.gif o kiek tiksliai tai nežinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjurgius: 04 kovo 2011 - 20:26
jurgiau-aciu uz kometara ir palyginima 4u.gif

del gdyytoju ,manau reikes gerai dar pasidometi g.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes 4u.gif
Vaikštinėju po temas ir užmačiau jūsų namukus.
Noriu pasakyti, kad ko gero Tauragėje pati bjauriausia gydytoja yra I. Narbutiene. Neseniai mano drauge pagimdė dukryte. Ir teko gimdyti pas ja. Sakė, kad buvo baisu, draugei ir taip komplikacijų buvo, o dar gydytoja ant jos rėkė, kad blogai stumia, kad pilvas vien lašiniai,nei vieno raumens, tai kaip jau pati gali pagimdyti. doh.gif ( nors tai visiškas melas, ji kūdutė, mažytė) Aš neįsivaizduoju kaip taip galima, juk ir taip yra patiriamas stresas, kaip tik manau turėtu raminti kalbinti, o čia... siaubas.... doh.gif Tikrai baisu pas ja papulti būtų schmoll.gif
Atsakyti
narbutiene tai nuotaikos zmogus,ir nezinosi kokia jis bus kai teks gimdyti doh.gif nzn,nei pas ja,nei pas urbonaviciu nenroeciau gimdyti-bet pas ka jau klius pas ta-teks iskenteti biggrin.gif

laba
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 14, 11:06)
narbutiene tai nuotaikos zmogus,ir nezinosi kokia jis bus kai teks gimdyti doh.gif nzn,nei pas ja,nei pas urbonaviciu nenroeciau gimdyti-bet pas ka jau klius pas ta-teks iskenteti biggrin.gif

laba

o ko pas Urbonaviciu nenori? Super daktariukas, as pas ji gimdziau.
Atsakyti
QUOTE(Širše @ 2011 03 15, 15:03)
o ko pas Urbonaviciu nenori?  Super daktariukas, as pas ji gimdziau.

nzn g.gif ,nes vyras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 15, 18:09)
nzn g.gif ,nes vyras blush2.gif

kaip tik pas vyra geriau, supratingesni ir geresni buna nei babses biggrin.gif apie ji tik gerus atsiliepimus esu girdejusi mirksiukas.gif praradau as ta geda, kai ligoninej gulej ir nusprende paskraidinti ant lektuvo, po to nebeliko gedos jausmo lotuliukas.gif
as jau kalbejau su urbanavicium del gimdymo pas ji, nes kiek pasiskaiciau, narbutiene ziezula lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lapute* @ 2011 03 15, 19:06)
kaip tik pas vyra geriau, supratingesni ir geresni buna nei babses    biggrin.gif apie ji tik gerus atsiliepimus esu girdejusi  mirksiukas.gif  praradau as ta geda, kai ligoninej gulej ir nusprende paskraidinti ant lektuvo, po to nebeliko gedos jausmo  lotuliukas.gif
as jau kalbejau su urbanavicium del gimdymo pas ji, nes kiek pasiskaiciau, narbutiene ziezula  lotuliukas.gif

biggrin.gif

na as kai dukra gimdziau,jis amne yra apziurejes,nors ne pas ji gimdziau,tai aju tada a turejau pamesti ta geda hihihi.gif bet nzn,kazkaip neapsvarstyta dar pas amne neikas biggrin.gif
db su gine sprendziu problema g.gif einu pas batutiene.man ji patinka.bet beda,akd tyrimams negali duoti siuntimu,o mokamus a neoriu daryti.tai gali tekti poliklinikoj registruotis kad tyrimus bent padarytu verysad.gif o taip as nenoriu pas kitas vaikscioti blush2.gif nzn...suku galva ka cia daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 04, 16:26)
ir as vis pagalvoju taip rolleyes.gif
ir galetu buti mamoms su mazais vaikais kazkokiu pramogu-kad ir joga g.gif

Va va Tauragėje tikrai trūksta tokių pamokėlių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lapute* @ 2011 03 15, 19:06)
kaip tik pas vyra geriau, supratingesni ir geresni buna nei babses    biggrin.gif apie ji tik gerus atsiliepimus esu girdejusi  mirksiukas.gif  praradau as ta geda, kai ligoninej gulej ir nusprende paskraidinti ant lektuvo, po to nebeliko gedos jausmo  lotuliukas.gif
as jau kalbejau su urbanavicium del gimdymo pas ji, nes kiek pasiskaiciau, narbutiene ziezula  lotuliukas.gif

tai jau tikrai kad geda dingsta. As ir maniau bus geda, bet kai suriecia pamirsi visas gedas, nejaukumus, gali ir 100 zmoniu zeti, kad tik nuo to geriau butu. O kad vyrais atidesni svelnesi tai jo. Bobos jau tai prejusios ir joms dzin, vyrai mato ta skausma bet jo nezino tad ir svelnesni. Babilius ir labai svelnus, sake isglosto is popina.
Atsakyti
QUOTE(Širše @ 2011 03 18, 08:39)
tai jau tikrai kad geda dingsta. As ir maniau bus geda, bet kai suriecia pamirsi visas gedas, nejaukumus, gali ir 100 zmoniu zeti, kad tik nuo to geriau butu. O kad vyrais atidesni svelnesi tai jo. Bobos jau tai prejusios ir joms dzin, vyrai mato ta skausma bet jo nezino tad ir svelnesni. Babilius ir labai svelnus, sake isglosto is popina.

4u.gif

o merginos,gal zinot kokie gydytojai like yra dirbti GN? g.gif na kokie gydytojai ir akuseriai? g.gif nes vienos sako viena,kitos kita....ar gali buti kad tik narbutiene ir urbonavicius like? blink.gif
Atsakyti