na dabar papasakosiu savo gimdymo istoriją
. Mano dukrai jau 8 m., o jetau tai buvo tai seniai
, bet nenukrypkim, tai va pradėjau lankytis pas Batutienę ( mano uošvienikės didi draugė tipo buvo, tai atceit "blata" turėsiu) privačiai. Na nėštumas buvo superinis, išvis nesijaučiau nėščia, na tik dvi sav. prieš gimdymą, nes priaugau labai mažai , o dukra buvo coliukė ( gimė 2780g, 50 cm), mūsų giminėj visi naujagimiai mažyčiai. Taigi kol neatėjo 8 nėštumo mėnuo, o pasirodo kad mano coliukė sėdi pilvelyje ir verstis neketina, Batutienė ( visa laikė ėmusi pinigus normaliai) pasakė , kad galiu eit kur noriu atceit tavo gimdymas komplikuotas, ir ji nusiplaunanti rankas . norėjosi jai
, puoliau į paniką , čia ramiai sau lankais visa nėštumą tikiesi , o čia bac varyk kur nori ir pas ką nori....bet ačiū dievui viskas baigėsi laimingai , susiradome KLP gydytoją, kuri atliko CP.
Dar noriu pasisakyti apie Narbutienę, mano nuomone kol ji nebuvo vedėja buvo normali boba, o dabar jei jai paskambini, ji paklausia - ar nėščia? jei ne teškia ragelį , net neatsisveikinus , nu kultūros stoka tai pas ją ryški.
mano dauguma draugių lankosi pas Kalinauską ir jį lb giria. tai sakiau eisiu ir aš pas jį