Įkraunama...
Įkraunama...

Taurage2

QUOTE(IN @ 2011 07 14, 08:10)
peg perego ax.gif

gali buti kad siandien lukstensiuosi, nes pernakt pilva, nugara skaudejo, ryte kas 15-10min nuo 6 valandos skauda.Jeigu nebus "loznaja trevoga"tai kentesiu siandien doh.gif

oi.. tai gal jau snd tikrai ta didzioji diena bus wub.gif laikykis mamyte 4u.gif labai lauksim ziniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2011 07 14, 10:47)
oi.. tai gal jau snd tikrai ta didzioji diena bus  wub.gif laikykis mamyte  4u.gif labai lauksim ziniu  ax.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif nu sveikos mamytes mirksiukas.gif labai aciu uz linkejimus wub.gif
mes jau gimem thumbup.gif jau ir namo grizti sugebejom, nes ligonine remontuoja, gimdyviu daug, tai kas pasirode stipresni ir sveikesni ant rytojaus iskeliavo namo.

per ketvirtadienio para gime 5 leliai. O palatos tik dvi tongue.gif biggrin.gif

tai va, stirpybes ir sekmes jums pilveliai kuo didziausios 4u.gif
Po gimdymo liko pora dideliu pampersu, diclofenac zvakuciu-jei kuriai reikia,rasykit az, perleisiu pigiau mirksiukas.gif

Ai,tiesa-pagimdziau 4kg90g vorio, 56 cm ugio suneli doh.gif doh.gif labai daug vandenu buvo,daktare stebejosi kur pas mane tiek visko tilpo doh.gif
Gimdziau vel pas Lukaviciene, dar paechoskopavo Narbutiene, ir vandenis ji nuleido.
Akusere Adele, pavardes nepamenu. tongue.gif reiks pazuret korteleje.
Daktare esu patenkinta, rupestingai priziurejo, padejo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IN: 16 liepos 2011 - 12:51
QUOTE(IN @ 2011 07 16, 12:46)

sveikinimai jums su seimos pagausejomu wub.gif aukit stipruciai db,sveikuciai,ir grazuciai thumbup.gif wub.gif daug saldaus peinelio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 17 liepos 2011 - 10:44
QUOTE(IN @ 2011 07 16, 14:46)
wub.gif nu sveikos mamytes mirksiukas.gif labai aciu uz linkejimus wub.gif
mes jau gimem thumbup.gif jau ir namo grizti sugebejom, nes ligonine remontuoja, gimdyviu daug, tai kas pasirode stipresni ir sveikesni ant rytojaus iskeliavo namo.

per ketvirtadienio para gime 5 leliai. O palatos tik dvi tongue.gif  biggrin.gif

tai va, stirpybes ir sekmes jums pilveliai kuo didziausios 4u.gif
Po gimdymo liko pora dideliu pampersu, diclofenac zvakuciu-jei kuriai reikia,rasykit az, perleisiu pigiau mirksiukas.gif

Ai,tiesa-pagimdziau 4kg90g vorio, 56 cm ugio suneli doh.gif  doh.gif labai daug vandenu buvo,daktare stebejosi kur pas mane tiek visko tilpo doh.gif
Gimdziau vel pas Lukaviciene, dar paechoskopavo Narbutiene, ir vandenis ji nuleido.
Akusere Adele, pavardes nepamenu. tongue.gif reiks pazuret korteleje.
Daktare esu patenkinta, rupestingai priziurejo, padejo wub.gif

sveikinimai sulaukus sunaus wub.gif mano dukra pries metus irgi gime nemaza: 4280g ir 56cm blink.gif
Atsakyti
aciuuuuuu mirksiukas.gif sekmytes jums gimdymuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IN @ 2011 07 17, 19:58)
aciuuuuuu mirksiukas.gif sekmytes jums gimdymuose 4u.gif

aciu mieloji mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes, norejau paklausti ar pas Narbutienia norint nueiti privaciai reikia registruotis? aciu
Atsakyti
QUOTE(mandarin4 @ 2011 07 25, 13:52)
sveikutes, norejau paklausti ar pas Narbutienia norint nueiti privaciai reikia registruotis? aciu

reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 07 25, 15:09)

4u.gif aciukas. o gal zinai kaip registruotis
Atsakyti
QUOTE(mandarin4 @ 2011 07 25, 16:38)
4u.gif  aciukas. o gal zinai kaip registruotis

registruotis reikia telefonu. Narbutienes privataus kabineto darbo laikas I,III,V 15.00-18.00, tel.: 8 (699) 30118, 8 (446) 51886
Atsakyti
QUOTE(mandarin4 @ 2011 07 25, 14:38)
4u.gif  aciukas. o gal zinai kaip registruotis

wilma jau parase wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 26 liepos 2011 - 10:46