Įkraunama...
Įkraunama...

Taurage2

QUOTE(wilmaa @ 2011 07 02, 09:48)
tai kad as asmeniskai girdejau is pazistamu kurie ten dirba, kad bus ten kazkoks privatus prieziuros centras  g.gif  na bet kokiu atveju gimdymo namu ten nebebus jau

ne,turetu perkelti is ligonines prichijatrijos skyriu i dabartine GN,o GN perkelti i ligonine,berodz trecias aukstas bsu skirtas g.gif nzn tiksliai,bet uosvis mano ten darbus priziuri,taip sake g.gif
o ir klausiau db per paskaita gydytojo,kada isikelia,tais sake dar nezino,bet siemet tikrai ax.gif
bet kaip bus pamatysim kai prades perkelineti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 02 liepos 2011 - 10:11
QUOTE(Fifux'e @ 2011 07 02, 11:59)
ne,turetu perkelti is ligonines prichijatrijos skyriu i dabartine GN,o GN perkelti i ligonine,berodz trecias aukstas bsu skirtas g.gif nzn tiksliai,bet uosvis mano ten darbus priziuri,taip sake g.gif
o ir klausiau db per paskaita gydytojo,kada isikelia,tais sake dar nezino,bet siemet tikrai ax.gif
bet kaip bus pamatysim kai prades perkelineti lotuliukas.gif

niu va man dar teko dabartiniuose gimdymo namuose gimdyti.. liks nostalgija ax.gif o ir gal db kai persikels gimdymo skyrius i ligonine, bus galimybe gauti epidura, toms mamytems kurioms jo reikia.. nes db epiduro nedarydavo, del to kad reikedavo kviesti anesteziologa is ligonines
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2011 07 02, 12:49)
niu va man dar teko dabartiniuose gimdymo namuose gimdyti.. liks nostalgija  ax.gif o ir gal db kai persikels gimdymo skyrius i ligonine, bus galimybe gauti epidura, toms mamytems kurioms jo reikia.. nes db epiduro nedarydavo, del to kad reikedavo kviesti anesteziologa is ligonines

aha,anesteziologas tai bus jau salia,ir operacijom bus lengviau ruostis kai jo jau reikes ir nereiks nieko derinti su juo drinks_cheers.gif
as irgi dukra gimdziau dabartiniame pastate,jauciu spesiu ir si karta cia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 07 01, 16:40)
ne naujove cia,skatinamieji tokie mirksiukas.gif as taip gimdziau dukra,nes velavo gimdymas 4u.gif nieko fainaus zinok skatinamieji-su jais skausmingesni saremiai buna nei be ju butu 4u.gif

o tavo kodel pagulde i ligonine? kazkas blogai?

o kad bardaskas ten,tai tiesa doh.gif buvau paskaitoj apie maitinima,tai maciau biggrin.gif

klausiau,ar iki rudens issikels jau i ligonine ar ne dar-tai sake patys dar nezino 4u.gif

nu mane per pirma gimdyma per laselines pumpavo skatinamaisiais, zinau ta saremiu malonuma, kai per prievarta skatina, bet jokiu tableteliu man nesiule g.gif

as girdejau kad liepa jau turi issikelti gimdymo namai, o ta pastata seneliu globai kazkokiai atiduos, o psichiatrijos skyriu zadejo kelt i darzeli renovuojama Donelaicio gatvej, tai kazin kur cia teisybe bus biggrin.gif

o pagulde mane todel, kad skaudet labai nugara ir kirsnius, pilva pradejo, paeiti nejo, tai gulima rezima kai gavau pagerejo, dabar namuose istisai guliu.Dar liko dvi geros savaites iki gimdymo, o as jau kaip kiausinis, nepajudu doh.gif doh.gif doh.gif nekenciu guleti
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 07 02, 08:10)
kai renovuos pastata,tada gn issileks i ligonine,o visas psichijatrinis skyrius parsikels cia 4u.gif

aisku... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alegro @ 2011 07 02, 15:17)
nu mane per pirma gimdyma per laselines pumpavo skatinamaisiais, zinau ta saremiu malonuma, kai per prievarta skatina, bet jokiu tableteliu man nesiule g.gif

as girdejau kad liepa jau turi issikelti gimdymo namai, o ta pastata seneliu globai kazkokiai atiduos, o psichiatrijos skyriu zadejo kelt i darzeli renovuojama Donelaicio gatvej, tai kazin kur cia teisybe bus biggrin.gif

o pagulde mane todel, kad skaudet labai nugara ir kirsnius, pilva pradejo, paeiti nejo, tai gulima rezima kai gavau pagerejo, dabar namuose istisai guliu.Dar liko dvi geros savaites iki gimdymo, o as jau kaip kiausinis, nepajudu doh.gif  doh.gif  doh.gif nekenciu guleti

na as gimdziau pries 5 metus,tai su tablete skatino g.gif

del issikelimo,tai ziuriu visur skirtingai ima jau sneketi lotuliukas.gif nei patys man atrodo nezino ka cia ikelti lotuliukas.gif

na o tau jau mazai liko ir iki gimdymo,tai ilsekis kiek tik eina,saugok save-paskui lelius bus-turesi ka veikti biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 07 02, 21:22)

na o tau jau mazai liko ir iki gimdymo,tai ilsekis kiek tik eina,saugok save-paskui lelius bus-turesi ka veikti biggrin.gif  wub.gif

aciu labai uz linkejimus, jau isivaizduoju kaip nervai pakriks ir kiek reiks papildomai vargti su nauju zmogeliu. Kaip nenoriu naktiniu verkimu ir kelimusi naktimis doh.gif doh.gif doh.gif Galetu but iskart toks protingas kaip 5-metis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alegro @ 2011 07 03, 16:49)
aciu labai uz linkejimus, jau isivaizduoju kaip nervai pakriks ir kiek reiks papildomai vargti su nauju zmogeliu. Kaip nenoriu naktiniu verkimu ir kelimusi naktimis doh.gif  doh.gif  doh.gif Galetu but iskart toks protingas kaip 5-metis biggrin.gif

lotuliukas.gif tada visos mamos butu laimingos thumbup.gif
na bet reikia tiketis bent geriausio-kad kelsis per nakty tik viena karta ir leis issimiegoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 07 03, 22:08)
lotuliukas.gif tada visos mamos butu laimingos thumbup.gif
na bet reikia tiketis bent geriausio-kad kelsis per nakty tik viena karta ir leis issimiegoti biggrin.gif

as pamenu kai sunus leliukas buvo vis skundziausi kad neramus, kad sunku man ir pan biggrin.gif o kai gime durka, tai is tikruju pamaciau ka reiskia "vargti" naktim... pirmus 2 men miegojo naktim gana neblogai, o paskui prasidejo sokdinimai nakti... ir dar dabar, kai durkai jau virs metuku, naktim vis dar buna, kad nubunda pasukauti.. doh.gif
Atsakyti
as kazkaip su dukra neturejau bedu,keldavosi veina karta tik valgyti,tai buvo manau nosmalu ir tikrai liuks drinks_cheers.gif
db irgi tikiuosi,na kad nebent tik du kartus kelsis blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
oi as tai sudukryte vargelio maciau tris metus doh.gif ir naktim nemiegojo tris metus ir sirgo labai, ir operaciju, narkoziu tuejom po to su nervukais problemu, psichologiniu. Esam visu miestu ligonines aplanke.
Tai dabar taip noriu ramybes ir dziaugsmingos motinystes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alegro @ 2011 07 04, 13:36)
oi as tai sudukryte vargelio maciau tris metus doh.gif ir naktim nemiegojo tris metus ir sirgo labai, ir operaciju, narkoziu tuejom po to su nervukais problemu, psichologiniu. Esam visu miestu ligonines aplanke.
Tai dabar taip noriu ramybes ir dziaugsmingos motinystes unsure.gif

na jei jums teko daug iskesti,tada suprantama,kaip norisi ramybes 4u.gif bet kaip sakoma-viltis durniu motina-tiketis visada reikia 4u.gif o gerom mintim,ne negatyviom,prisaukti sekme galima blush2.gif
Atsakyti