treciadieni,12 val,gimdymo namuose,bus paskaitele apie zindyma
gal kam pravers si info
sveikos jungiuosi prie jūsų būrio. nors nėštumas dar nedidelis jau pagalvoju apie gimdymą . pirmą dukrytę gimdžiau Kaune, dabar galvoju jog antrąjį reiktų gimdyti Tauragėje. kadangi planuojamas cezaris norėčiau pasidomėti ar Tauragėje daro pusinį cezarį? kokios kainos jei nori susitarti su gydytoju pvz. Urbonavičiu?
QUOTE(iloniki @ 2011 06 28, 17:43)
sveikos jungiuosi prie jūsų būrio. nors nėštumas dar nedidelis jau pagalvoju apie gimdymą . pirmą dukrytę gimdžiau Kaune, dabar galvoju jog antrąjį reiktų gimdyti Tauragėje. kadangi planuojamas cezaris norėčiau pasidomėti ar Tauragėje daro pusinį cezarį? kokios kainos jei nori susitarti su gydytoju pvz. Urbonavičiu?
na cp be priezasties niekas cia nedarys
kiek kalbejo db per kursus urbonavicius,ligonine siekia palankaus naujagimiui ligonines statuso,tai viskas vyksta kuo naturaliau db cia
nebent tau butinas cp
o ka reiskia pusinis cp
QUOTE(iloniki @ 2011 06 30, 15:56)
pas mane būtinas cp o pusinę narkozę turėjau omenyje , jog visiškai neužmigdytų o tik pilvo apačią.
manau daro jei reikia cp,ir su pusine narkoze turi susitikti su urbonavicium ir pakalbeti
man dare su pusine narkoze... paklause kokios narkozes noreciau, tai pasirinkau pusine....
QUOTE(TYNNA @ 2011 07 01, 10:03)
kaip jus gyevnat?
ateik i tauragiskes
Sveikos, nėštukės, gulėjau porą dienų ligoninėj, tai baisus bardakas dabar ten. Gręžia, dunda, viskas trata, pacientės sugrūstos į vieną korpusą, tai kaip konvejeriu visas varo namo, staigiai keičiaisi veidai palatose.
Man vakar ryte tyrimams paėmė šlapimą,kraują, ir nesulaukę atsakymų išvarė namo, nes reikėjo guldyt tas kam staigiai gimdyt laikas.
Kažkokią gerą naujovę turi, prieš gimdymą tabletėlę kažkokią įdeda, kad viskas greičiau suminkštėtų ir pradėdum gimdyti.
Prirašiau, gal kam bus naudinga ar įdomu
Man vakar ryte tyrimams paėmė šlapimą,kraują, ir nesulaukę atsakymų išvarė namo, nes reikėjo guldyt tas kam staigiai gimdyt laikas.
Kažkokią gerą naujovę turi, prieš gimdymą tabletėlę kažkokią įdeda, kad viskas greičiau suminkštėtų ir pradėdum gimdyti.
Prirašiau, gal kam bus naudinga ar įdomu
QUOTE(Alegro @ 2011 07 01, 15:10)
ne naujove cia,skatinamieji tokie as taip gimdziau dukra,nes velavo gimdymas nieko fainaus zinok skatinamieji-su jais skausmingesni saremiai buna nei be ju butu
o tavo kodel pagulde i ligonine? kazkas blogai?
o kad bardaskas ten,tai tiesa buvau paskaitoj apie maitinima,tai maciau
klausiau,ar iki rudens issikels jau i ligonine ar ne dar-tai sake patys dar nezino
o tai zada isikelti i ligonine? tai kam tada ten remontuoja?
QUOTE(TYNNA @ 2011 07 01, 22:25)
o tai zada isikelti i ligonine? tai kam tada ten remontuoja?
kai renovuos pastata,tada gn issileks i ligonine,o visas psichijatrinis skyrius parsikels cia
QUOTE(Fifux'e @ 2011 07 02, 09:10)
kai renovuos pastata,tada gn issileks i ligonine,o visas psichijatrinis skyrius parsikels cia
tai kad as asmeniskai girdejau is pazistamu kurie ten dirba, kad bus ten kazkoks privatus prieziuros centras na bet kokiu atveju gimdymo namu ten nebebus jau