Įkraunama...
Įkraunama...

Taurage2

treciadieni,12 val,gimdymo namuose,bus paskaitele apie zindyma 4u.gif
gal kam pravers si info smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif jungiuosi prie jūsų nestuke.gif būrio. nors nėštumas dar nedidelis jau pagalvoju apie gimdymą g.gif . pirmą dukrytę gimdžiau Kaune, dabar galvoju jog antrąjį reiktų gimdyti Tauragėje. kadangi planuojamas cezaris norėčiau pasidomėti ar Tauragėje daro pusinį cezarį? kokios kainos jei nori susitarti su gydytoju pvz. Urbonavičiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(iloniki @ 2011 06 28, 17:43)
sveikos 4u.gif  jungiuosi prie jūsų  nestuke.gif  būrio. nors nėštumas dar nedidelis jau pagalvoju apie gimdymą g.gif . pirmą dukrytę gimdžiau Kaune, dabar galvoju jog antrąjį reiktų gimdyti Tauragėje. kadangi planuojamas cezaris norėčiau pasidomėti ar Tauragėje daro pusinį cezarį? kokios kainos jei nori susitarti su gydytoju pvz. Urbonavičiu? g.gif

na cp be priezasties niekas cia nedarys schmoll.gif
kiek kalbejo db per kursus urbonavicius,ligonine siekia palankaus naujagimiui ligonines statuso,tai viskas vyksta kuo naturaliau db cia ax.gif
nebent tau butinas cp 4u.gif
o ka reiskia pusinis cp g.gif
Atsakyti
pas mane būtinas cp ax.gif o pusinę narkozę turėjau omenyje doh.gif , jog visiškai neužmigdytų o tik pilvo apačią. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iloniki @ 2011 06 30, 15:56)
pas mane būtinas cp ax.gif o pusinę narkozę turėjau omenyje  doh.gif , jog visiškai neužmigdytų o tik pilvo apačią.  mirksiukas.gif

manau daro jei reikia cp,ir su pusine narkoze mirksiukas.gif turi susitikti su urbonavicium ir pakalbeti 4u.gif
Atsakyti
man dare su pusine narkoze... paklause kokios narkozes noreciau, tai pasirinkau pusine....
Atsakyti
QUOTE(TYNNA @ 2011 07 01, 10:03)

kaip jus gyevnat?
ateik i tauragiskes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, nėštukės, gulėjau porą dienų ligoninėj, tai baisus bardakas dabar ten. Gręžia, dunda, viskas trata, pacientės sugrūstos į vieną korpusą, tai kaip konvejeriu visas varo namo, staigiai keičiaisi veidai palatose.

Man vakar ryte tyrimams paėmė šlapimą,kraują, ir nesulaukę atsakymų išvarė namo, nes reikėjo guldyt tas kam staigiai gimdyt laikas.

Kažkokią gerą naujovę turi, prieš gimdymą tabletėlę kažkokią įdeda, kad viskas greičiau suminkštėtų ir pradėdum gimdyti.

Prirašiau, gal kam bus naudinga ar įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alegro @ 2011 07 01, 15:10)

ne naujove cia,skatinamieji tokie mirksiukas.gif as taip gimdziau dukra,nes velavo gimdymas 4u.gif nieko fainaus zinok skatinamieji-su jais skausmingesni saremiai buna nei be ju butu 4u.gif

o tavo kodel pagulde i ligonine? kazkas blogai?

o kad bardaskas ten,tai tiesa doh.gif buvau paskaitoj apie maitinima,tai maciau biggrin.gif

klausiau,ar iki rudens issikels jau i ligonine ar ne dar-tai sake patys dar nezino 4u.gif
Atsakyti
o tai zada isikelti i ligonine? tai kam tada ten remontuoja?
Atsakyti
QUOTE(TYNNA @ 2011 07 01, 22:25)
o tai zada isikelti i ligonine? tai kam tada ten remontuoja?

kai renovuos pastata,tada gn issileks i ligonine,o visas psichijatrinis skyrius parsikels cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 07 02, 09:10)
kai renovuos pastata,tada gn issileks i ligonine,o visas psichijatrinis skyrius parsikels cia 4u.gif

tai kad as asmeniskai girdejau is pazistamu kurie ten dirba, kad bus ten kazkoks privatus prieziuros centras g.gif na bet kokiu atveju gimdymo namu ten nebebus jau
Atsakyti