Įkraunama...
Įkraunama...

Taurage2

QUOTE(Alegro @ 2011 06 19, 17:04)
aha,dukryte turiu 5 metukuuzsisake dabar dar viena, jau nesiruosiau antro gimdyti, bet dukrytes gaila, tai aukojuosi.Dabar sako bus berniukas, gimdyt nenuiteikus visai biggrin.gif butu geriau negimdyt,bet jauciu neiseis taip tongue.gif

buvaukomise kur prie muzikos mokyklos neissirimkau irgi doh.gif gal pati nezinau ko noriu blush2.gif

o isparduotuvej nebuvai? baznyciu gatvej.ten irgi nemazai ju yra g.gif

maniskei irgi jau 5 metai,tai va turesim greit pagranduka taip pat biggrin.gif lb musu pana laukia jau wub.gif o jusu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 06 19, 19:56)
o isparduotuvej nebuvai? baznyciu gatvej.ten irgi nemazai ju yra g.gif

maniskei irgi jau 5 metai,tai va turesim greit pagranduka taip pat biggrin.gif lb musu pana laukia jau wub.gif o jusu? ax.gif

maniske irgi labai laukia, visiems giriasi, kad cia jos uzsakymas tongue.gif snekasi kasdien su pilvu biggrin.gif
o kur baznyciu gatvej isparduotuve?
Atsakyti
QUOTE(Alegro @ 2011 06 20, 15:59)
maniske irgi labai laukia, visiems giriasi, kad cia jos uzsakymas tongue.gif snekasi kasdien su pilvu biggrin.gif

o tu nebandei ieskoti per skelbiu.lt, ten kartais buna neblogu ir uz normalia kaina.. mes vezimuka savo parduoti norim, bet kaina nlb jau pigi... bet mes vien uz lopsi naujagimiui mokejom i LTL pavertus 350lt... musu vezimukas atrodo sitaip: http://hannauutelasv...py-classic.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmaa: 20 birželio 2011 - 14:39
QUOTE(Alegro @ 2011 06 20, 13:59)

kur prie ravitos yra baldu parduotuve,tai i ja iejus,antram aukste yra vaikiski daiktai ir pn 4u.gif nueik,paziurek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 06 20, 14:40)
kur prie ravitos yra baldu parduotuve,tai i ja iejus,antram aukste yra vaikiski daiktai ir pn 4u.gif nueik,paziurek mirksiukas.gif

ai, sita zinau doh.gif , reiks nueit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 06 20, 16:40)

jo, tikrai pabandyk ten nueiti, ten kartais neblogu buna
Atsakyti
db maciau yra fainu wub.gif
man seip nera labai isrankumas didelis ant ju.jei imciau nauja,tai tik akd ratai menavringi butu,kad aukstas butu ir rankom patogu butu ir kad losyje vaikui iseitu pakelti gala (na kaip naujuose db buna)....o visa kita nzn....nelabai man svarbu smile.gif man svoris irgi nesvarbus,nes gyvenam pirmam aukste smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 21 birželio 2011 - 10:50
Sveikutes, pries pusmeti gimdziau Tauragej. Su niekuom nesitariau ir galiu pasakyti, kad esu super patenkinta. Gimdymas nieko nekainavo ir po 4 dienu grizom su suneliu sveiki ir laimingi. Gimdziau pas Urbonaviciu, bet jis tik ateidavo bukle paziureti, siaip gimdyma prieme akusere Zvirbliene smile.gif

QUOTE(Fifux'e @ 2011 06 21, 10:50)
db maciau yra fainu wub.gif
man seip nera labai isrankumas didelis ant ju.jei imciau nauja,tai tik akd ratai menavringi butu,kad aukstas butu ir rankom patogu butu ir kad losyje vaikui iseitu pakelti gala (na kaip naujuose db buna)....o visa kita nzn....nelabai man svarbu smile.gif man svoris irgi nesvarbus,nes gyvenam pirmam aukste smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Siukas4 @ 2011 06 21, 19:51)
Sveikutes, pries pusmeti gimdziau Tauragej. Su niekuom nesitariau ir galiu pasakyti, kad esu super patenkinta. Gimdymas nieko nekainavo ir po 4 dienu grizom su suneliu sveiki ir laimingi. Gimdziau pas Urbonaviciu, bet jis tik ateidavo bukle paziureti, siaip gimdyma prieme akusere Zvirbliene smile.gif

as irgi pas Zvirbliene akusere gimdziau, o gydytoja buvo Narbutiene 4u.gif likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmaa: 21 birželio 2011 - 18:38
QUOTE(Siukas4 @ 2011 06 21, 17:51)

nu smagu girdeti tokius atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
As pirma gimdziau pas Lukaviciene, o akuseres nepamenu vardo, kazkoks rusiskas man atrodo. Labai faina akusere buvo, svelni, paslaugi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alegro @ 2011 06 22, 17:27)
As pirma gimdziau pas Lukaviciene, o akuseres nepamenu vardo, kazkoks rusiskas man atrodo. Labai faina akusere buvo, svelni, paslaugi thumbup.gif

pas ka si karta gimdysi? ar nesitarei su niekuo?
Atsakyti