nauja tema apie gydytojus ir gimdyma taurageje
as gimdziau pas Urbanaviciu ir nzn man jo bajeriai patiko. kai siuvo juokavom, kai ilgai siuvo po gimdymo as jam sakau: ka ten taip ilgai siuvat, gelytes gal jau siuvinejat, tai jis sako, viska uzsiusiu, juk sakiai nenori daugiau vaiku, as jam- ne ne dar palikit maza skylute kaku , jis- sako turiu uzsiuti nes kitaip vyras vaikscios stacias
man jis labai patiko ateidavo i palata pajuokavom, sako tu tiek daug kalbi super daktars visa stresa nuima, net parode bajerius su leliuku, kaip jie moka vaikscioti, kaip ji kukulinti rengti
man jis labai patiko ateidavo i palata pajuokavom, sako tu tiek daug kalbi super daktars visa stresa nuima, net parode bajerius su leliuku, kaip jie moka vaikscioti, kaip ji kukulinti rengti
pirma sena tema damusti reikia
laba,
jau galim pletoti nauja tema
tik db susimasciau,tai kaip is tikruju su tais gydytojais? nu tikrai jei nepamirsiu,sio menesio gale einu pas gine ir paklausti teks
del kursu,tai jauciu eisiu koki birzely nes liepa man neiseina-draugai gryzta is uzsienio,planu daug,o ir seip kazkaip visko man liepa susikrove planuose o rugpjuty jau nebenoreisu manau-bus visako galop,manau ilsetis tik noresis tad tek geguze
o tynna-tau tikrai mazia jau liko lyty zinai?
jau galim pletoti nauja tema
tik db susimasciau,tai kaip is tikruju su tais gydytojais? nu tikrai jei nepamirsiu,sio menesio gale einu pas gine ir paklausti teks
del kursu,tai jauciu eisiu koki birzely nes liepa man neiseina-draugai gryzta is uzsienio,planu daug,o ir seip kazkaip visko man liepa susikrove planuose o rugpjuty jau nebenoreisu manau-bus visako galop,manau ilsetis tik noresis tad tek geguze
o kazin seimos gydytojas negali parasyti siuntimo echoskopijai pas Urbonaviciu?
kas liepos vidury turit gimdyti? gal ne as viena
QUOTE(Alegro @ 2011 03 03, 14:27)
kiek zinau seimos gydytojas neraso siuntimu pas urbanaviciu echo, nes urbanavicius daro tik gimdos, t.y. tik is moteriskos puses echo. siuntima is gines turetum gauti, jie neduoda, tuomet privaciai 40 lt ir dar gauni nujotraukyte
QUOTE(Alegro @ 2011 03 03, 13:27)
jei ri eitu su siuntimu,as neprasysiu gines,nes paskui sakys-va,nepasitiki ir pn nueisiu jei nieko nesakiusi-ir jei sirdies neskaudes-ir as suzinosiu ka noriu o jis daro paprasta echo ar vaginaliny? cia seip klausimas
o del gimdymo,tai man jis teoriskai rugsejo 7,bet visiems sakau,vasaros gale
`
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 03, 15:36)
jei ri eitu su siuntimu,as neprasysiu gines,nes paskui sakys-va,nepasitiki ir pn nueisiu jei nieko nesakiusi-ir jei sirdies neskaudes-ir as suzinosiu ka noriu o jis daro paprasta echo ar vaginaliny? cia seip klausimas
`
`
echo daromas paprastas (per pilvo siena).
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 03, 11:36)
na tau tai tikrai dar daug laiko... spesi su tais kursais...
Man paskaita apie gimdyma visai patiko... kaip pirmakartei tai labai idomu susipazinti su tuo, kaip ten kas vyksta... sio menesio gale, jei nepagimdysiu anksciau, vel butinai eisiu
va man jau paskutines savaiteles prognozuojama mergaite bet 100 % isitikinsiu kai gims
QUOTE(TYNNA @ 2011 03 03, 17:19)
man tai tikrai dar daug-bet kai is laimes mirsti -tai kiekviena akimirka norisi tik apie kalbeti
o del prognozes tai as irgi esu tokios nuomenoes,jei gydytojas negali pasakyti garantuotai,akd 100proc mergaite ir tik ji,tai geriau nesisvajoti per daug,kad nebutu paskui sokas pamacius mergaite su pimpaliuku o zinau kam yra taip buve ilgai reikejo atsigauti,kai visa laika ruosesi tik mergaitei,rubeliai tiki mergaitiski,ir va bact-bernuzelis
del kursu tai galeciau neiti kaip ir-viena karta gimdziua,jau zinau kas kaip -bet taip gaunasi,kad pas amne to laisvo laiko per daug-tai reikia akzkokiu uzsiemimu
sveikos
tik va kad pas mus Tauragej galetu buti daugiau visokiu paskaiteliu ir tt... kad ir mokamu ivairiu... butu veiklos daugiau laukiancioms mamytems