Įkraunama...
Įkraunama...

Muitinė, mokesčiai

QUOTE(Agotukas @ 2011 06 06, 16:23)
Bet prekę jau turiu  blink.gif Tai nuo ko nuskaičiuos?  unsure.gif

Tai nepaskaiciavo matyt, nes kitaip nebutumet gavus prekes, pries pasiimant butu teke susimoket paste.
Atsakyti
Iskilo klausimelis.
per kiek laiko mazdaug nueina siuntinys jai viskas tvarkoj...is Rodunios kelias 9,Vilnus - i Svedija ?
rodo kad 22d., 00:20 siuntinys issiustas is Vilniaus. Tai kada jau mazdaug svedijoi butu siuntinys ?
Atsakyti
gavau kvietimą į muitinę,turiu paštu invoice nusiųst ir pan, bet šiaip iš braškių dariau 2 užsakymus skirtingomis dienomis, vieno vertė viršija 75lt, kito-ne.
spėju, kad siuntinyje yra abi mano prekės nes užsakinėjau 18d,po to 19d.
bet gal jiems invoice tik to pigesnio siųsti?ar jie apžiūri siuntinį?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2011 07 03, 10:23)
gavau kvietimą į muitinę,turiu paštu invoice nusiųst ir pan, bet šiaip iš braškių dariau 2 užsakymus skirtingomis dienomis, vieno vertė viršija 75lt, kito-ne.
spėju, kad siuntinyje yra abi mano prekės nes užsakinėjau 18d,po to 19d.
bet gal jiems invoice tik to pigesnio siųsti?ar jie apžiūri siuntinį?

Jei darot skirtingus uzsakymus, tai ir prekes eina pagal uzsakymus - niekas nedesto i viena bendra siuntini visu jusu prekiu, tai visko viename tikrai nebus.

Paziurekit tame laiske turetu but nurodyta siuntos nr - pagal ja ir siuskit invoice'a.
Atsakyti
oi ta muitine bjaurus dalykas.... man kiek siuntiniu uzlaiko..... buvo del laikrodziu React firma prisikabinus... bet atlipo...aisku, prekiu i negavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(intiux @ 2011 07 04, 12:41)
oi ta muitine bjaurus dalykas.... man kiek siuntiniu uzlaiko..... buvo del laikrodziu React firma prisikabinus... bet atlipo...aisku, prekiu i negavau  verysad.gif

Ir man teko su jais susidurti ax.gif Dar gan ilgai laukiau, kad atsius saskaita uz prekiu sunaikinima, bet neatejo karsta.gif
Atsakyti
Sveiki!
Turiu ir as klausima. Uzsakiau is fragrancex.com (jav) kvepalus uz 100$+16& siuntimas i LT. Po 11 dienu gavau savo prekes tiesiai i namus,likau laiminga ir patenkinta:)
Klausimas: ar gali taip but kad dar gausiu zyniu is muitines ar galiu miegoti ramiai? Planuoju uzsakyti dar kvepalu, bet pradedu abejuoti ar apsimokes.
Gal kas turite patitries butent su fragrancex.com?
aciu!
Atsakyti
Sveikutės, kilo ir man čia toks klausimas, kiek skaičiau atsakymo niekur neradau..buvo gera nuorodėlė įdėta, kur buvo pvz fotoaparatas, bet ir tai man netinka..
Tarkim noriu iš amerikoniško ebay siųstis laptopą, sumelė susidarys žinoma nemaža. ar žinot koks muitas taikomas tokioms prekėms? jų tam puslapy visai nesigaudau, tai gal kas susidūrę smile.gif
nors jau pradedu galvot kad siųstis iškart iš angliško ramia galva..
Atsakyti
QUOTE(Chupa_Cabra @ 2011 07 04, 22:47)
Klausimas: ar gali taip but kad dar gausiu zyniu is muitines ar galiu miegoti ramiai? Planuoju uzsakyti dar kvepalu, bet pradedu abejuoti ar apsimokes.!

Jei prekes gavot, tai jau nieko nebesulauksit daugiau, t.y. jei uzdetu muita/pvm ir pan, tuomet iskart apie tai suzinotumet ir prekiu neatgautumet kol neapmoketumet.
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2011 07 05, 01:34)
Sveikutės, kilo ir man čia toks klausimas, kiek skaičiau atsakymo niekur neradau..buvo gera nuorodėlė įdėta, kur buvo pvz fotoaparatas, bet ir tai man netinka..
Tarkim noriu iš amerikoniško ebay siųstis laptopą, sumelė susidarys žinoma nemaža. ar žinot koks muitas taikomas tokioms prekėms? jų tam puslapy visai nesigaudau, tai gal kas susidūrę smile.gif
nors jau pradedu galvot kad siųstis iškart iš angliško ramia galva..

siųskitės per tarpininkę
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_arbanele: 05 liepos 2011 - 22:28

Uj koks prikolas man buvo eina sau, susinervavau!! skambinu į paštą sako: lyg tai sulaikyta siunta jūsų. sakau nu geras... skambinu į muitinę, sako: tai jei sulaikyta tai turbūt padirbtą prekės ženklą užsisakėt! sakau: ką???? sako: tai pati žinot ką pirkote! nu sakau joooo, pasakiau numeriuką siuntos sakė patikrins dar ji kas su siunta.. žodžiu ... arba sako tai gal blogai informavo jus, gal ji nesulaikyta. sakau:tai ką daryt? tai sako: jei padirbtą užsisakėt tai su to prekės ženklo savininkais reikia kalbėt. sakau, nu geras!! žodžiu sakė ji dar žiūrės, skambinsiu po valandos, duos daugiau info, nu bet siaubas, nervas ima sad.gif prekės iš wholesale-dress sad.gif
Atsakyti