Įkraunama...
Įkraunama...

Muitinė, mokesčiai

QUOTE(delice @ 2011 04 14, 15:00)
tai jei perku iš uk, nesvarbu už kokią sumą, nereiks nieko mokėt, ania.. gerai  4u.gif

taip 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos gal galit kokia nuorodele imesti ka galima siustis i LT?
pvz: as vaikui noreciau kedute automobiline parsiust is kinijos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2011 04 19, 11:03)
Sveikos merginos gal galit kokia nuorodele imesti ka galima siustis i LT?
pvz: as vaikui noreciau kedute automobiline parsiust is kinijos? smile.gif

Galit siustis, kas neleidzia? ax.gif Sumokesit PVM, muitus ir kedute jusu ax.gif
Atsakyti
Tiek visko prisiskaiciau, kad jau nebezinau ka galvot blink.gif
Siunciuosi siuntinuka is UK per DHL, kadangi tik toks pasirinkimas. Nebesuprantu, tai ar apmuitins mane ar ne? unsure.gif Siaip rase shipping 0, bet gal DHL kazka paskaiciuos uz pristatyma doh.gif Help merginos, paaiskinkit, nieko nebesuprantu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2011 04 19, 16:33)
Tiek visko prisiskaiciau, kad jau nebezinau ka galvot  blink.gif
Siunciuosi siuntinuka is UK per DHL, kadangi tik toks pasirinkimas. Nebesuprantu, tai ar apmuitins mane ar ne? unsure.gif Siaip rase shipping 0, bet gal DHL kazka paskaiciuos uz pristatyma  doh.gif Help merginos, paaiskinkit, nieko nebesuprantu  verysad.gif

Ka cia daug galvot- UK yra Europos Sajungos salis ir muitu is UK siunciantis nera ax.gif Atrodo, jau simtus kartu apie tai rasineta, ale naujokem kazkaip vis sunkiai sekasi atsakymus rast 4u.gif
Atsakyti
Ot nuraminot, aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helenee @ 2011 04 14, 11:42)
nesenai apmokestino. virsijo keliais litais ta limita. tai muitine negailestingai apmokestino 15lt pvm ir dar pastas pridejo 15lt uz savo paslaugas  biggrin.gif

nu tai dar ne taip baisiai(aisku vos ne puse pirkinio sumos smile.gif ),bet galutine kaina gausis,tokia pati kaip per tarpininkes buciau pirkus(aisku jau geriau joms tuos litukas tada moket,negu muitinei doh.gif ),bet betkuriuo atveju bus pigiau,negu LT pirkt ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmma: 19 balandžio 2011 - 16:49
Cha, atejo ir mano eile muitinei prisiduot (cia JAV) biggrin.gif Bet ramiai priimu, nesinervuoju ir tik truputi pykstu, bet ne ant muitines, o ant prancuzu. Na o istorija tokia....

Pirkau is aroma-zone.com visokiu hidrolatu (t.y. geliu ar augalu istraukos vandenyje), siuntimas i JAV beveik $22 (siuncia per FedEx) nepriklausomai nuo sumos (na nuo 150EUR nemokamai siuncia), tai prisikroviau daugiau, gavosi bendroj sumoj su siuntimu $66 su centais. Siuntinuka gavau greitai, dar i ta tarpa kai pasieke JAV gavau skambuti is muitines arba FedEx (nespejau tada sureaguot kas kaip), nes norejo pasitikslint kas siunciama, kokios pakuotes ir tiek. O vat siandien, t.y. po kokiu geru 2 savaiciu nuo siuntinuko gavimo, gaunu is FedEx laiska, kad turiu sumoket $39 doh.gif Vos nenugriuvau, nes realiai muito tik $3, bet dar visokie dokumentu tvarkymai, FDA (maisto ir vaistu administracijos) leidimai ir tt, tai bendra suma nekokia gavosi. Bet kas mane supykde, kad viskas skaiciuota pagal siuntejo invoice'a, o siuntejas (t.y. aroma-zone.com) nurode, kad tie $66 yra 66EUR, kad siusta 'vegetable oils' - zodziu, klaidingai surase ir to pasekoj turiu moket, kai butu nieko nereikeje moket. doh.gif doh.gif doh.gif

Bet priimsiu tai kaip pamoka ir kitakart siusiu i LT (vistiek siuntimas nuo 59EUR nemokamas, o ir SM'e cia kooperuojasi merginos siuntimams, tai galima ir su maziau ilist), o is ten seimyna persius man i JAV kaip paprasta dovanele.
Atsakyti
Gal zinote ar tokiu firmu kaip DHL,Fedex ir kitu panasaus tipo siuntimo kompaniju muitines proceduros yra tokios pat?Nes kaip suprantu per jas siunciant reciau apmokestinamos siuntos.Kokia cia ju siuntimo paslaptis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Andraja @ 2011 04 07, 21:00)
Nuo pirmadienio ryto mano siunta jau gauta LT, bet nei is muitines nei is pasto dar jokiu ziniu. Kiek pas juos gali taip guleti, kai sistema rodo, kad gauta, bet ziniu jokiu?

Mano siunta muitinėj gauta kovo 13 d ir sėkmingai iki šios dienos ten tebeguli gun_bandana.gif Jokios tvarkos ten nėra ir jau nebeįsivaizduoju kaip čia ka ir kada bus mad.gif

QUOTE(Ievenko @ 2011 04 20, 21:14)
Gal zinote ar tokiu firmu kaip DHL,Fedex ir kitu panasaus tipo siuntimo kompaniju muitines proceduros yra tokios pat?Nes kaip suprantu per jas siunciant reciau apmokestinamos siuntos.Kokia cia ju siuntimo paslaptis?  g.gif

Nieko panašaus schmoll.gif Jei siunta iš trečiųjų šalių tai muitą gauti yra lygiai tokia pat tikimybė kaip ir siunčiant paprastu paštu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2011 04 20, 22:41)
Mano siunta muitinėj gauta kovo 13 d ir sėkmingai iki šios dienos ten tebeguli gun_bandana.gif Jokios tvarkos ten nėra ir jau nebeįsivaizduoju kaip čia ka ir kada bus mad.gif

Nebaisu, kad atgal issius? kazkur skaiciau, kad po menesio jie atgal issiuncia, jei niekas dokumentu nepateikia. Esat tikra, kad jie juos gavo, jei teiket? Nenoriu gasint, bet ar ne laikas ieskot pvz. virsininko telefono?
Atsakyti
Sveikos merginos, reikia pagalbos blush2.gif noriu uzsisakyti si laikroduka http://www.atomic-cl...atch-ES2345.php tik bijau kad kokiu mokesciu nepriskaiciuotu, gal galit padeti? angliskai nelabai kertu gerai blush2.gif
Atsakyti