Cha, atejo ir mano eile muitinei prisiduot (cia JAV)
Bet ramiai priimu, nesinervuoju ir tik truputi pykstu, bet ne ant muitines, o ant prancuzu. Na o istorija tokia....
Pirkau is aroma-zone.com visokiu hidrolatu (t.y. geliu ar augalu istraukos vandenyje), siuntimas i JAV beveik $22 (siuncia per FedEx) nepriklausomai nuo sumos (na nuo 150EUR nemokamai siuncia), tai prisikroviau daugiau, gavosi bendroj sumoj su siuntimu $66 su centais. Siuntinuka gavau greitai, dar i ta tarpa kai pasieke JAV gavau skambuti is muitines arba FedEx (nespejau tada sureaguot kas kaip), nes norejo pasitikslint kas siunciama, kokios pakuotes ir tiek. O vat siandien, t.y. po kokiu geru 2 savaiciu nuo siuntinuko gavimo, gaunu is FedEx laiska, kad turiu sumoket $39
Vos nenugriuvau, nes realiai muito tik $3, bet dar visokie dokumentu tvarkymai, FDA (maisto ir vaistu administracijos) leidimai ir tt, tai bendra suma nekokia gavosi. Bet kas mane supykde, kad viskas skaiciuota pagal siuntejo invoice'a, o siuntejas (t.y. aroma-zone.com) nurode, kad tie $66 yra 66EUR, kad siusta 'vegetable oils' - zodziu, klaidingai surase ir to pasekoj turiu moket, kai butu nieko nereikeje moket.
Bet priimsiu tai kaip pamoka ir kitakart siusiu i LT (vistiek siuntimas nuo 59EUR nemokamas, o ir SM'e cia kooperuojasi merginos siuntimams, tai galima ir su maziau ilist), o is ten seimyna persius man i JAV kaip paprasta dovanele.