Įkraunama...
Įkraunama...

Muitinė, mokesčiai

QUOTE(I'm love @ 2013 02 27, 20:36)
Sveikos. Duota nuoroda neatsidaro. Bet protu nesuvokiu kaip siuntini galima isdalinti i dvi dalis, jei siuntejas viska yra sudejas i viena siunta blush2.gif ???

Nu jei dar neissiunte, skubiai rasot, kad del muitines mokesciu isvengimo labai prasot padalinti siunta i dvi dalis, dar prasot, kad ant siuntos uzrasytu " value kokiu 10-15 zaliu " , nes jei ikals 100, tai ne dalijimas nepades . Pries perkant visu pirma tokius dalykus issaiskint, o ne po fakto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 02 10, 11:35)
reiktų vežt į muitinę, bet jie nenori priimt pačių parengtų, tipo tam yra deklarantai.
Turėtumėt pasiaiškint su jais, ar tiks jūsų rengtas, nes gali tekt paskui sumokėt žymiai daugiau.

Man deklarantas rašė paštu nurodydamas kontaktus tai as tiesiog reikiamus dokumentu jiems nusiunčiau el. paštu, ten patikslino ko jiems reikia, teko pakariaut ir išaiškinti kad nieko kitaip negaus nes čia banko išrašas ir pay pal saskaita, tai apdorojus informaciją po savaitės atgavau siuntinį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muonika: 28 vasario 2013 - 19:49
tai jei mano siuntinukas virsys tuos 518LT, tai kokio dydzio ta muita rekia moketi???
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2013 02 28, 23:16)
tai jei mano siuntinukas virsys tuos 518LT, tai kokio dydzio ta muita rekia moketi???

Priklausys nuo prekiu grupes, bet muitas keli % buna. Prie viso to dar PVM 21% ir 30Lt uz dokumentu tvarkyma.
Atsakyti
Mergaitės, noriu pasitarti 4u.gif Pirkau iš aliexpress ir įvedus siuntos sekimo nr. rodo, jog reikia pateikti papildomus dokumentus, kad siunta būtų išmuitinta. Ką tokiu atveju jiems siunčiate? Banko pavedimuose neatseku, kuris nurašymas yra būtent už šią prekę, nes pavedimuose pirkinio vienokie numeriai, o puslapyje jau kitokie g.gif (prekių pirkau nemažai kelias dienas iš eilės, tai pavedimų irgi keletas). Ką patartumėte daryti?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 02 28, 21:22)
Priklausys nuo prekiu grupes, bet muitas keli % buna. Prie viso to dar PVM 21% ir 30Lt uz dokumentu tvarkyma.

jei tai rubai?
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2013 03 05, 15:11)
jei tai rubai?

Tikrai nezinau konkreciu % - man atrodo gal net priklauso nuo to, kokie rubai, bet galiu ir klyst. Taigi atsiverskit muitines puslapi ir rasit visus skaiciukus.
Atsakyti
sveikos paaiskinkite man kur reik ziureti kada bus siuntinis man atiduotas
item No. Year Status Location Destination Country Date
RA513191191CN 2013 Dispatching 51003100 LT 20130304 1457
ka tai gali reiksti?
Atsakyti
Turiu ir as klausima.Kiek laiko paprastai uztrunka ismuitinimas?Ar informuoja kaip nors-pvz.el.pastu ar tiesiog gauni lapuka is pasto ateit atsiimt?ar po dokumentu pateikimo post.lt puslapi galima toliau sekti siunta?
Atsakyti
QUOTE(Daniela20 @ 2013 03 06, 09:53)
sveikos paaiskinkite man kur reik ziureti kada bus siuntinis man atiduotas
item No.   Year   Status   Location   Destination Country   Date
RA513191191CN  2013  Dispatching  51003100  LT  20130304 1457
ka tai gali reiksti?

Galit nevargt, vargu, ar kazka rodys. Man jau antra siunta is Kinijos nieko nerodo nei kinu, nei LT paieska. Laukit apie tris savaites ir sulaukt turetumet ax.gif Siuntos is Kinijos keliauja apie 3-4 savaites, bylai iskelt (bent jau ebay) laiko turit 45 dienas. Apsisarvuojat kantrybe ir laukiat. Nesulaukiat, kreipiates i pardaveja ir keliat byla, jei tai imanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 08 kovo 2013 - 17:25
QUOTE(2M_mama @ 2013 03 08, 17:23)
Turiu ir as klausima.Kiek laiko paprastai uztrunka ismuitinimas?Ar informuoja kaip nors-pvz.el.pastu ar tiesiog gauni lapuka is pasto ateit atsiimt?ar po dokumentu pateikimo post.lt puslapi galima toliau sekti siunta?

Mano atveju, gavau laišką, lygtais iš pašto, apie siuntos sulaikymą muitinėje ir ilgas tekstas ką ir kur siūsti. Nusiunčiau internetu skanuotus dokumentus ir už kelių dienų gavau pranešimą atsiimti pašte siuntinį žinoma su priskaičiuotais mokesčiais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2013 03 08, 18:23)
Galit nevargt, vargu, ar kazka rodys. Man jau antra siunta is Kinijos nieko nerodo nei kinu, nei LT paieska. Laukit apie tris savaites ir sulaukt turetumet ax.gif Siuntos is Kinijos keliauja apie 3-4 savaites, bylai iskelt (bent jau ebay) laiko turit 45 dienas. Apsisarvuojat kantrybe ir laukiat. Nesulaukiat, kreipiates i pardaveja ir keliat byla, jei tai imanoma.

Keletą siuntų iš Kinijos gavau per 14 dienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 03 08, 18:32)
Keletą siuntų iš Kinijos gavau per 14 dienų  4u.gif

Esu ir as per tiek gavusi, bet visada is CN pirkdama nusiteikiu laukt bent 3 savaites ax.gif Bunu maloniai nustebinta kai ateina anksciau.
Atsakyti