Įkraunama...
Įkraunama...

Muitinė, mokesčiai

QUOTE(shopingas @ 2013 01 15, 13:57)
Bet juk nare nerase kas siunte - ne sunus siunte, o siuntesi sunus, t.y. kazkas jam siunte. Tai va cia neaisku kas realiai siunte ir ar 75Lt ar 160Lt suma eina...

Ačiū už patarimus. Paleido siuntinuką be jokių muitų ir paaiškinimų thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau patarimo. Drauge gyvena USA, noriu, kad man nupirktu rubu, daiktu, vienas is ju yra 300$ verte. Siustu man i UK. Aisku, kad siuntini apmokestintu, nes suma butu didele, bet gal imanoma to isvengti. Ar butinai reika daiktu vertes surasyti? Ir jei taip, negi jie cia ardys ta siuntini ir ziures kek uz ka moketa. Galima turbut paradyti kad viskas naudota, bet ispokavus juk matysis kad nauja. Kaip tokiu atveju geriau pasielgti? Is anksto aciu
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2013 01 16, 00:18)
Sveikos, norejau patarimo. Drauge gyvena USA, noriu, kad man nupirktu rubu, daiktu, vienas is ju yra 300$ verte. Siustu man i UK. Aisku, kad siuntini apmokestintu, nes suma butu didele, bet gal imanoma to isvengti. Ar butinai reika daiktu vertes surasyti? Ir jei taip, negi jie cia ardys ta siuntini ir ziures kek uz ka moketa. Galima turbut paradyti kad viskas naudota, bet ispokavus juk matysis kad nauja. Kaip tokiu atveju geriau pasielgti? Is anksto aciu

UK man rodos iki 18 svaru galima siustis, nors pasitikslinkit muitines puslapyje kaip yra su privaciom siuntom (manau turetu kaip ir LT but daugiau). Tai arba per kelis siuntinukus siust, kad nevirsytu sumu, arba muitines deklaracijoj drauge surasys mazesnes sumas. Juk neprivaloma tiksliai tiksliai rasyt kas viduje, t.y. tokios ir anokios firmos kelnes ir pan. - parasys 'suknele 1vnt $10, sijonas 1vnt 6$, bliuskutes 3vnt $12' ir pan arba isvis 'rubai 5vnt $30'.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 16, 02:06)
UK man rodos iki 18 svaru galima siustis, nors pasitikslinkit muitines puslapyje kaip yra su privaciom siuntom (manau turetu kaip ir LT but daugiau). Tai arba per kelis siuntinukus siust, kad nevirsytu sumu, arba muitines deklaracijoj drauge surasys mazesnes sumas. Juk neprivaloma tiksliai tiksliai rasyt kas viduje, t.y. tokios ir anokios firmos kelnes ir pan. - parasys 'suknele 1vnt $10, sijonas 1vnt 6$, bliuskutes 3vnt $12' ir pan arba isvis 'rubai 5vnt $30'.

o kažin ar nereiktu tokiu atveju etikeciu su kainom nukarpyt? pati galvoju siustis is aukciono daiktų. sakykim visų daiktų suma aukcione 100$. bet daiktai su etiketėm, kuriuos sudėjus gautųsi 1000$. tai jei deklaruosi, kad mokėjai 100 pinigų, o atidarius muitinėj dėžę ras etiketes su didesne suma, tikriausiai muitininkai maloniai nustebs. smile.gif o šiaip gal kas žino, kiek procentų daugiausiai muitinėje užsideda? įskaitant elektroniką, kvepalus ir visa kitą?
Atsakyti
Toks klausimas, noriu siustis pastoviai is Kinijos kai kurias prekes, neapmokestinama jokiais mokesciais kaip suprantu jei nevirsyja 75 lt. O kas kiek laiko galima uzsakineti, kad nesusumuotu tu mano prekiu ir neskaiciuotu pvm. Ar galima pvz kasdien ar kas kelias dienas uzsisakyti ?

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusiausvyra @ 2013 01 16, 14:36)
Toks klausimas, noriu siustis pastoviai is Kinijos kai kurias prekes, neapmokestinama jokiais mokesciais kaip suprantu jei nevirsyja 75 lt. O kas kiek laiko galima uzsakineti, kad nesusumuotu tu mano prekiu ir neskaiciuotu pvm. Ar galima pvz kasdien ar kas kelias dienas uzsisakyti ?

smile.gif

sumuoja tai, kas vieno siuntinio viduj.
Per dieną gali būt ir keli, svarbu, kad kiniečiai nesugalvotų supakuot kartu
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2013 01 16, 11:40)
o kažin ar nereiktu tokiu atveju etikeciu su kainom  nukarpyt?  pati galvoju siustis is aukciono daiktų.  sakykim visų daiktų suma aukcione 100$.  bet daiktai su etiketėm, kuriuos sudėjus gautųsi 1000$.  tai jei deklaruosi, kad mokėjai 100 pinigų, o atidarius muitinėj dėžę ras etiketes su didesne suma, tikriausiai muitininkai maloniai nustebs. smile.gif  o šiaip gal kas žino, kiek procentų daugiausiai muitinėje užsideda?  įskaitant elektroniką, kvepalus ir visa kitą?

Va va, as irgi galvojau, kas jei atples ir patikrins kainas doh.gif tiesa, o nagu lakus ir valiklius galima siusti? Jei ne, gal iseitu kazkaip gudriai parasyt kad ten kazkas kitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2013 01 16, 21:12)
tiesa, o nagu lakus ir valiklius galima siusti? Jei ne, gal iseitu kazkaip gudriai parasyt kad ten kazkas kitas  g.gif

Man rodos negalima, net pvz parduotuves nesiuncia daznai nagu laku... Bet parasyt galit - nieko gudriai labai nereikia, rasai 'kosmetika' ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 16, 20:45)
Man rodos negalima, net pvz parduotuves nesiuncia daznai nagu laku... Bet parasyt galit - nieko gudriai labai nereikia, rasai 'kosmetika' ir viskas.

Oi, aciu, jauciu rizikuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2013 01 17, 00:13)
Oi, aciu, jauciu rizikuosiu smile.gif

mano kosmetika patikrino. atplese dėžutę.
Atsakyti
oi, o kiek laiko pasto paskirstymo departamentas/muitine gali laikyti mano siuntini, nes jie gavo jau sausio 8 diena, o iki siandien nieko is ju negaunu, jokio informavimo lapelio ir pan?
Atsakyti
oi idomiai su tais lakais, pasidomejau dabar tai vienur raso kad negalima, o kitur, kad turi buti labai gerai supokuoti smile.gif zinok cia dabar pralys ar ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo conve®se: 18 sausio 2013 - 20:15