Įkraunama...
Įkraunama...

Muitinė, mokesčiai

Nuo pirmadienio ryto mano siunta jau gauta LT, bet nei is muitines nei is pasto dar jokiu ziniu. Kiek pas juos gali taip guleti, kai sistema rodo, kad gauta, bet ziniu jokiu?
Atsakyti
QUOTE(44123 @ 2011 04 04, 21:56)
Yra žinoma, bet lengvos asmeninės siuntos dažniausiai praeina be jų. Na nekalbu apie tas dideles po 4-10xxxxxxxkilogramų.

oi,skaudzios patirties turiu su UK doh.gif siunciausi UGG'us is Australijos i Londona ir gavau muita tik 97 svarus doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2011 04 09, 18:52)
oi,skaudzios patirties turiu su UK doh.gif siunciausi UGG'us is Australijos i Londona ir gavau muita tik 97 svarus  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai vat kad kartais su savais biurokratais lengviau perprast tam tikrus niuansus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2011 04 09, 18:52)
oi,skaudzios patirties turiu su UK doh.gif siunciausi UGG'us is Australijos i Londona ir gavau muita tik 97 svarus  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Vajeee. Kai dziaugiuosi, kad sita zinute skaitau jau tada, kai mano siunta gauta UK be mokesciu smile.gif Muitineje laike gal pora valandu ir viskas biggrin.gif Bet ateity jau galvosiu, kaip cia atsiuntus, kad jiems neikliuvus, nes muitai musu litais verciant zveriski doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

gal žinote telefono numerį, kuriuo reikia skambinti į tą pašto skirstymo punktą, esantį Rodūnios g. Pamečiau jų laišką, o praėjo jau 2 savaitės, kaip nusiunčiau dokumentus dėl siuntinio doh.gif

Atsakyti
Sveikos,

gal kas galit man patarti, noreciau ebay nusipirkti treningus is Kinijos uz 70 doleriu ar gresia man dar kazkokie muitai Lietuvos muitineje.

Skaiciau muitines ats., kuris pateiktas auksciau, bet gal teko kam susidurti konkreciai?

Ar nereiks papildomai sumoketi pvm?

Dekui.

Atsakyti
Radau senoje temoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Minixe @ 2011 04 11, 12:26)
Sveikos,

gal kas galit man patarti, noreciau ebay nusipirkti treningus is Kinijos uz 70 doleriu ar gresia man dar kazkokie muitai Lietuvos muitineje.

Skaiciau muitines ats., kuris pateiktas auksciau, bet gal teko kam susidurti konkreciai?

Ar nereiks papildomai sumoketi pvm?

Dekui.

laimės dalykas, jei muitinė patikrins, teks mokėt.

čia atsakytų išsamiau
Atsakyti
QUOTE(irmma @ 2011 04 06, 17:09)
laba smile.gif ,iskilo ir man del tu muitu klausimukas g.gif ,nesenai vyrui per ebay USA pirkom crocsus ir su visu siuntimu gaunasi 77-78lt. gali del tu keliu litu irgi prikibt?

nesenai apmokestino. virsijo keliais litais ta limita. tai muitine negailestingai apmokestino 15lt pvm ir dar pastas pridejo 15lt uz savo paslaugas biggrin.gif
Atsakyti
gal galit pasakyt už kiek galima siustis, kad muitinėj nereiktų mokėt?
iš ES ir iš trečiųjų šalių. ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delice @ 2011 04 14, 13:57)
gal galit pasakyt už kiek galima siustis, kad muitinėj nereiktų mokėt?
iš ES ir iš trečiųjų šalių. ačiū! 4u.gif

Is ES muitu nera, is treciuju saliu iki 75Lt (iskaitant siuntima) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 04 14, 14:18)
Is ES muitu nera, is treciuju saliu iki 75Lt (iskaitant siuntima) ax.gif

tai jei perku iš uk, nesvarbu už kokią sumą, nereiks nieko mokėt, ania.. gerai 4u.gif
Atsakyti