Įkraunama...
Įkraunama...

Muitinė, mokesčiai

QUOTE(mozaikaa @ 2012 09 21, 09:28)
Mergaitės gal esat susidūrę su tokia situacija:
pirkau 8 kosmetikos rinkinukus, 1vertė 12 USD, pirkta po 2 rinkinukus, t.y. daryti 4 mokėjimai po 24 USD.
Prikibo muitinė, prašo dokumetų.
Pardavėjas matau visus 8 išsiuntė vienam pakete.
Man dabar muitinei kaip pateikt? visus 4 pavedimus? ar siųst 1 pavedimą  ax.gif
1 mokėjimas neviršija 75 Lt, bet va visus sudėjus  verysad.gif
Ką patarsit?

Dar papildau, kad pats užsakymas toks: daikto vertė vienam užsakyme 14 USD, siuntimas 10 USD.
ir viso tokie 4 užsakymai.
help
help.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2012 08 10, 11:01)

atejo mano siuntinukas, tik kaip idomiai. pilna suma 14dolciu, o ant saskaitos raso tik 7dol  biggrin.gif

Netaikė jokių mokesčių?
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2012 09 22, 12:34)
Netaikė jokių mokesčių?

nea smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas galėsite padėti 4u.gif . Muitinė sustabdė siuntinį iš Kinijos, gavau laišką iš Lt pašto, kad turiu pateikti dokumentus.
Dabar man kyla klausimas, prekės vertė mažesnė nei 75lt, tad manau, gavę dokumnetus tikrai neapmokestins, bet kaip su tais 30lt deklarantamas? Aš vis tiek juos turėsiu sumokėti, net jei mano siuntinys tvarkingas, vien todėl, kad jį sustabdė?

Taip pat,
Invoice galiu pateikti iš tinydeal.com nukopinus į wordą? Ar reikia kažkaip ypatingai ją paverst dokumentu?
Taip pat reikia apmokėjimo dokumentų, laiške rašoma, jog "„PayPal“ mokėjimo išrašas gali būti pateikiamas muitinei tik tuo atveju, jeigu jame nurodyti reikiami duomenys: pašto siuntos gavėjas, siuntėjas, prekių pavadinimai, vertė, transportavimo (siuntimo) išlaidos bei pateiktas tos operacijos išrašas iš el. bankininkystės sistemų.
Tai ar tinka tas paprastas invoice iš paypal, kurį gaunu kai apmoku prekę?

Labai lauksiu atsakymų... vaiko dovana užstrigo doh.gif , tikiuosi pavyks susitvarkyti ir nekainuos daugiau nei Lt būčiau pirkus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vyyšnia @ 2012 10 10, 12:56)
Sveiki,

gal kas galėsite padėti 4u.gif . Muitinė sustabdė siuntinį iš Kinijos, gavau laišką iš Lt pašto, kad turiu pateikti dokumentus.
Dabar man kyla klausimas, prekės vertė mažesnė nei 75lt, tad manau, gavę dokumnetus tikrai neapmokestins, bet kaip su tais 30lt deklarantamas? Aš vis tiek juos turėsiu sumokėti, net jei mano siuntinys tvarkingas, vien todėl, kad jį sustabdė?

Taip pat,
Invoice galiu pateikti iš tinydeal.com nukopinus į wordą? Ar reikia kažkaip ypatingai  ją paverst dokumentu?
Taip pat reikia apmokėjimo dokumentų, laiške rašoma, jog "„PayPal“ mokėjimo išrašas gali būti pateikiamas muitinei tik tuo atveju, jeigu jame nurodyti reikiami duomenys: pašto siuntos gavėjas, siuntėjas, prekių pavadinimai, vertė, transportavimo (siuntimo) išlaidos bei pateiktas tos operacijos išrašas iš el. bankininkystės sistemų.
Tai ar tinka tas paprastas invoice iš paypal, kurį gaunu kai apmoku prekę?

Labai lauksiu atsakymų... vaiko dovana užstrigo  doh.gif , tikiuosi pavyks susitvarkyti ir nekainuos daugiau nei Lt būčiau pirkus  doh.gif

as visada is tinydeal nukopino savo pirkimo orderi,ir is paypalo ta inovice ar kaip ten jis, visada praejo, tik karta, pirkau per akcija, o kai jie paprase dok, kaina buvo didesne,nes pasibaigus akcija, tai i mano mokejimus nezejo, uzdejo muita pagal dabartine kaina
o gal kas zino, nuo kokios sumos is 3 saliu siunciant i Uk, pradeda muitint, ar pvm skaiciuot?
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 10 21, 20:58)
as visada is tinydeal nukopino savo pirkimo orderi,ir is paypalo ta inovice ar kaip ten jis, visada praejo, tik karta, pirkau per akcija, o kai jie paprase dok, kaina buvo didesne,nes pasibaigus akcija, tai i mano mokejimus nezejo, uzdejo muita pagal dabartine kaina
o gal kas zino, nuo kokios sumos is 3 saliu siunciant i Uk, pradeda muitint, ar pvm skaiciuot?

nuo 18 svaru 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
ar niekas nesidomėjote rimtesnių papuošalų (su dirbtinai išaugintais perlais ar deimantais, ar iš tauriųjų metalų) siuntimu iš ES valstybių? kaip ir muitų neturi būti, tačiau jie lyg patenka į draudžiamus siųsti paštu daiktų sąrašus.. Kaip tada rimtos įmonės prekiauja internetu?
Atsakyti
mergaites reikia patarimo smile.gif

Drauge parsisiunte is Kinijos siuntinuka. Jo verte be keliu centu 30$, bet ji susitare su siunteju, kad jis uzrasys maziau. Muitine sustabde jos siuntini ir praso dokumentu. Tai ka, sakes? Nes jei nusius paypalo duomenis jie matys kiek sumoketa. Ar galima prasyt siuntejo, kad atsiustu invoice kuri jis idejo i deze, su ta mazesne kaina? Ar yra kokia iseitis???

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2012 12 03, 18:31)
mergaites reikia patarimo smile.gif

Galima prasyt invoice su mazesne kaina, bet neaisku ar dezeje kazka idejes pardavejas, t.y. jei ir idejes, tai gali but normalus invoice viduje, o tik ant isores muitines deklaracijoj parases mazesne verte. Siaip mergaites buna ir pacios i reikiama suma pasikoreguoja invoice'us...
Atsakyti
Sveiki, gal žinote kiek kainuotų atsisiųsti per paštą telefoną iš uk į Lietuvą, tai būtų dovana.Ar galima apdrausti, ir kiek tai kainuotų? Ir ar Lietuvoje apmokestintų siuntinį? Nežinau tos virtuvės, todėl ir teiraujuosi?
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2012 12 04, 01:35)
Sveiki, gal žinote kiek kainuotų atsisiųsti per paštą telefoną iš uk į Lietuvą, tai būtų dovana.Ar galima apdrausti, ir kiek tai kainuotų?  Ir ar Lietuvoje apmokestintų siuntinį? Nežinau tos virtuvės, todėl ir teiraujuosi?

Iš UK tikrai neapmokęstintų schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinote, į kokią Lietuvos muitinę pareina siuntinukai iš Amerikos? Ar visuomet į Vilnių, o jau po to skirsto i kitus miestus? ax.gif
Atsakyti