QUOTE(nerka105 @ 2012 08 21, 23:42)
tai eina juk viskas per rengena ir mato viska jie,kilus itarimui atsidaro ta siuntiny,aišku tai daro paskutiniu atveju,o kainas jie žino,jei nežino tuoi kokiam ebay patikrinti gali.o dar iš visokiu parduotuviu pvz focalprice buna palikti ant ipakavimo prekiu sku numeriai tai jy ivedei ir viskas kaip ant delno.Juk jie nuo padielku radimo ar apmokestinimu premijas gauna,užtai ir stengiasi .Dėl gift tai yrodykit kad kinijoi buvot ir kad ten turit draugų kurie jums tas prekes kai dovana siunte ir nereikes nieko moket
nu, žinot, atsiprašau. Patikrinti kainas ebay
. Tai gal tegul tikrina kokiose prestižinėse parduotuvėse, tai ras dar didesnes ir galės brangiau įkainot
. O ebay kainos tai žinot visokios... Ir kiek žinau, jie kainų ten netikrina.
O dėl gift tai tegul jie man įrodo, kad aš draugų Kinijoj neturiu, jei jiems taip reikia. Kaip jūs įsivaizduojat turėčiau tą įrodyt? Susirašinėjimų ar telefoninių pokalbių išklotines pateikti? O jei man draugas/meilužis apmokėjo iš savo sąskaitos ir atsiuntė kaip dovaną? Ką, man prašyti jo sąskaitos išrašo? Nekaltas esi tol, kol neįrodoma tavo kaltė. Reiškia, jie tegul ir įrodinėja.
Suprantu, kad taip nei bus, nei ką. Kiek bandžiau įvairius klausimus su muitine ir deklarantais oficialiais raštais išsiaiškinti - beviltiškas reikalas. O jų kai kuriuos atsakymus į jumoro skyrelį galima dėt. Bet yra kaip yra. Vis neturiu kantrybės eit iki galo...