Įkraunama...
Įkraunama...

Muitinė, mokesčiai

QUOTE(Salt @ 2012 08 19, 17:38)
...ir pažymėta, kad dovana. Tai kodėl jie sustabdė?

Dabar ta 'dovana' visi zymi, bet realiai gi ne dovana, ane? Va todel ir sustabde paziuret kas per 'dovanos' viduje ir ar sutampa siuntejo deklaracija su jusu moketa suma.
Atsakyti
Bet ant dežės buvo parašyta tik electronics, o jie tą dėžę tik sustabdę atidarė! Ar jie taip gali elgtis? Atidaryt dėžę dar man net neišsiuntus laiško dėl invoice ir pan?
Atsakyti
QUOTE(Salt @ 2012 08 20, 08:43)
Bet ant dežės buvo parašyta tik electronics, o jie tą dėžę tik sustabdę atidarė! Ar jie taip gali elgtis? Atidaryt dėžę dar man net neišsiuntus laiško dėl invoice ir pan?

Gali, jeigu siunta jiems itartina 4u.gif Tokių dovanotojų pilna rinka, o biudžetė skylė biggrin.gif Iš įmonių net prekių paima po kelis vienetus tos pačios rūšies išdrąske pakuotes, net nesivargina sutvarkyt po to, tipo ekspertizei, lyg vienos neužtektu 4u.gif
Atsakyti
O kaip jie atsirenka kokias stabdyti, o kokias ne?
Atsakyti
tai eina juk viskas per rengena ir mato viska jie,kilus itarimui atsidaro ta siuntiny,aišku tai daro paskutiniu atveju,o kainas jie žino,jei nežino tuoi kokiam ebay patikrinti gali.o dar iš visokiu parduotuviu pvz focalprice buna palikti ant ipakavimo prekiu sku numeriai tai jy ivedei ir viskas kaip ant delno.Juk jie nuo padielku radimo ar apmokestinimu premijas gauna,užtai ir stengiasi .Dėl gift tai yrodykit kad kinijoi buvot ir kad ten turit draugų kurie jums tas prekes kai dovana siunte ir nereikes nieko moket
Atsakyti
QUOTE(nerka105 @ 2012 08 21, 23:42)
tai eina juk viskas per rengena ir  mato viska jie,kilus itarimui atsidaro ta siuntiny,aišku tai daro paskutiniu atveju,o kainas jie žino,jei nežino tuoi kokiam ebay patikrinti gali.o dar iš visokiu parduotuviu pvz focalprice buna palikti ant ipakavimo prekiu  sku numeriai tai jy ivedei ir viskas kaip ant delno.Juk jie nuo padielku radimo ar apmokestinimu premijas gauna,užtai ir stengiasi .Dėl gift tai yrodykit kad kinijoi buvot ir kad ten turit draugų kurie jums tas prekes kai dovana siunte ir nereikes nieko moket

nu, žinot, atsiprašau. Patikrinti kainas ebay doh.gif. Tai gal tegul tikrina kokiose prestižinėse parduotuvėse, tai ras dar didesnes ir galės brangiau įkainot biggrin.gif. O ebay kainos tai žinot visokios... Ir kiek žinau, jie kainų ten netikrina.
O dėl gift tai tegul jie man įrodo, kad aš draugų Kinijoj neturiu, jei jiems taip reikia. Kaip jūs įsivaizduojat turėčiau tą įrodyt? Susirašinėjimų ar telefoninių pokalbių išklotines pateikti? O jei man draugas/meilužis apmokėjo iš savo sąskaitos ir atsiuntė kaip dovaną? Ką, man prašyti jo sąskaitos išrašo? Nekaltas esi tol, kol neįrodoma tavo kaltė. Reiškia, jie tegul ir įrodinėja.
Suprantu, kad taip nei bus, nei ką. Kiek bandžiau įvairius klausimus su muitine ir deklarantais oficialiais raštais išsiaiškinti - beviltiškas reikalas. O jų kai kuriuos atsakymus į jumoro skyrelį galima dėt. Bet yra kaip yra. Vis neturiu kantrybės eit iki galo...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 08 22, 11:26)
nu, žinot, atsiprašau. Patikrinti kainas ebay doh.gif. Tai gal tegul tikrina kokiose prestižinėse parduotuvėse, tai ras dar didesnes ir galės brangiau įkainot biggrin.gif. O ebay kainos tai žinot visokios... Ir kiek žinau, jie kainų ten netikrina.

Tai jie savo kainynus turi ir jei nepateiki dokumentu, o jiems pasirodo vertingas siuntinukas, tai gali apmokestint pagal save. O ebay pagal item number gali paziuret ar sutampa su preke siuntoj, nors is kitos puses, tai kainos nematys turbut.... g.gif
Atsakyti
sveiki, užsisakiau is kinijos smulkmenelę, pagal tracking number tarptautiniame siuntų sekimo puslapyje matau, kad jau savaitę trunyja Rodunios 9. Ar taip gali būti? gal man kur skambinti pasiteirauti, nes su manimi niekas nesusisiekia.. Ar gali buti, kad sekimo puslapis nesamones rodo?
Atsakyti
QUOTE(Elafonisse @ 2012 09 19, 07:41)
sveiki, užsisakiau is kinijos smulkmenelę, pagal tracking number tarptautiniame siuntų sekimo puslapyje matau, kad jau savaitę trunyja Rodunios 9. Ar taip gali būti? gal man kur skambinti pasiteirauti, nes su manimi niekas nesusisiekia.. Ar gali buti, kad sekimo puslapis nesamones rodo?

pabandykit dar pasukt i pasta, post.lt yra nurodytas nemokamas tel, nes man dazniausiai nerodo, kaip siuntinys is Rodunios atsiduria paste, gal paste kur uzmete 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 19 rugsėjo 2012 - 08:20
mergaites turu klausimuka pirma karta perku is srawbery.com dbr raso kad man reikia pateikti dokumentus kad mano preke butu ismuitinta jau suzinojau kokius bet ar rasyti skiltyje kad pirktas tonikas veidui ar nieko tokio ar rasyti kazka kita? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perliuke86 @ 2012 09 20, 17:41)
mergaites turu klausimuka pirma karta perku is srawbery.com dbr raso kad man reikia pateikti dokumentus kad mano preke butu ismuitinta jau suzinojau kokius bet ar rasyti skiltyje kad pirktas tonikas veidui ar nieko tokio ar rasyti kazka kita? 4u.gif

Kas sąskaitoje ir siuntinyje, tą ir rašykit, juk gali atidaryti ir patikrinti 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės gal esat susidūrę su tokia situacija:
pirkau 8 kosmetikos rinkinukus, 1vertė 12 USD, pirkta po 2 rinkinukus, t.y. daryti 4 mokėjimai po 24 USD.
Prikibo muitinė, prašo dokumetų.
Pardavėjas matau visus 8 išsiuntė vienam pakete.
Man dabar muitinei kaip pateikt? visus 4 pavedimus? ar siųst 1 pavedimą ax.gif
1 mokėjimas neviršija 75 Lt, bet va visus sudėjus verysad.gif
Ką patarsit?
Atsakyti