cituotas,man raso lajskus db i pasta, rasiau kad taj dowana.atrase kad siuntejas juridinis asmuo ir kad turiu pateikt saskaita. Ka daryt?? Saskajtoj tiesiog parasyta goods. Nera nk daugiau.. Laikrodis kur pas juos su ale tikraj dokumentajs ir dezute. Kajp man elgtis?
Papildyta:
o jums kajp bajgesi? Ar grazino preke?
QUOTE(matrioshkyte @ 2012 04 24, 11:58)
cituotas,man raso lajskus db i pasta, rasiau kad taj dowana.atrase kad siuntejas juridinis asmuo ir kad turiu pateikt saskaita. Ka daryt?? Saskajtoj tiesiog parasyta goods. Nera nk daugiau.. Laikrodis kur pas juos su ale tikraj dokumentajs ir dezute. Kajp man elgtis?
Papildyta:
Papildyta:
Man perdavė po kiek laiko į paštą ir tiek.
Šiaip jiems reikia užsakymą patvirtinančio laiško iš siuntėjo + Paypal išrašo + laiško, kad prekės išsiųstos. Kai pirkote, vistiek gavote kažkokį laišką su užsakymo patvirtinimu, tai pasižiūrėkite, kaip jame rašo prekės pavadinimą ir aprašymą
QUOTE(wgs @ 2012 04 23, 23:04)
Kažkaip čia nelabai man aišku su muitinės antifeikine politika, kaip nori, taip daro. Vieniem iškart klastotę inkriminuoja, kitų net neliečia... Visų pirma, jų "įtarimai" neturintys jokios ekspertinės išvados, tėra įtarimai ir logiška reikalauti pagrįsti, iš kur jie ištraukė, kad tai feikas. Kitas variantas nutiko man - įrodžiau, kad nežinojau, jog siunčiuosi feiką, nes internetinėje parduotuvėje visi logotipai buvo užphotoshopinti ir aprašyme jokio firmos paminėjimo ar žodžio replica nebuvo. Ir kukavo muitinė
o tai atidave ir baigesi? gal ir man taip bus... muito irgi neuzdejo?
greiciausiai duos uzklausima to zenklo atstovams lietuvoje ar tai tikrai orginali preke ir pagal gauta atsakyma arba naikins arba sius jums
Jeigu teta atsiunte is JAV didoka deze drabuziu dovanu, o juos sulaike muitine, yra sansu isvengt kazkokiu mokesciu (nelabai isivaizduoju net nuo ko juos reiktu skaiciuot), ar vis tiek apmokestins taip kaip jiems reikes?
Dabar muitine laukia siuntinio vertes ir siuntimo islaidu sumos. Bet is kur GAVEJUI gaunanciam lauktuviu is uz Atlanto zinoti ta verte? Galu gale kazkokia verte neabejotinai ir pati teta turejo nurodyt, tai kam dar gavejui ka rasyt? Ar cia tikrinadi tokiu budu, nesuprantu? Dezej apart smutkiu nieko nera..
Tai idomu apibilietuos dabar ar dar gali ir paleist uz dyka?
Dabar muitine laukia siuntinio vertes ir siuntimo islaidu sumos. Bet is kur GAVEJUI gaunanciam lauktuviu is uz Atlanto zinoti ta verte? Galu gale kazkokia verte neabejotinai ir pati teta turejo nurodyt, tai kam dar gavejui ka rasyt? Ar cia tikrinadi tokiu budu, nesuprantu? Dezej apart smutkiu nieko nera..
Tai idomu apibilietuos dabar ar dar gali ir paleist uz dyka?
QUOTE(Siges @ 2012 04 28, 10:44)
Jeigu teta atsiunte is JAV didoka deze drabuziu dovanu, o juos sulaike muitine, yra sansu isvengt kazkokiu mokesciu (nelabai isivaizduoju net nuo ko juos reiktu skaiciuot), ar vis tiek apmokestins taip kaip jiems reikes?
Na priklausys nuo muitines, t.y. jums nieko kito nelieka, tik jiems pasakyt, kad nezinot vertes, nes nezinot ka teta siuncia dovanu. O tada laukt belieka ir ziuret duos pvm ar ne. Jei muitinei kyla itarimu, kad siunta komercine, tai ir praso gavejo, kad pateiktu duomenis (na siuntem su vyrui seimoms per sventes dovaneliu ir sulaike - pati internete uzpildziau, kad dovanos, nurodziau ka siunciau ir praleido). Tas sulaikymas nereiskia, kad iskart moket reikes, tiesiog jie pasitikrina. Tik jau daug sukciautoju atsirado, kad sako 'nieko nezinau, dovana cia', o realiai kitaip yra Na aisku nesinori niekam papildomai moket uz siunta, bet taip ir labiau tikrint dabar pradejo....
Siaip muitine gali patiket jumis ir skaiciuot (jei suma virsijama, siuo atveju verte turi but iki 160Lt, nes siunta nekomercine) arba ne pvm. Bet gali netiket ir tikrint deze, t.y. pradaryt ir paziuret kas is tikruju viduje - o tada jie turi teise paskaiciuot siuntos verte pagal save. Na manau tai ne deveti rubai, tai jei su etiketem ir ju daug, gali kabintis, jei deveti ar be etikeciu, tai jau nuo muitines priklausys.
sveikos, neradau naujos temos apie paypal, tai bandysiu cia isipaisyti, nes tikrai, manau, bus zinanciu susikurus paypal accounta ir pridejus kreditine kortele reikia i ja pervedineti pinigus ar ne? nes as per paypal moku uz internetine tv. pirma karta pinigus nuskaiciavo be problemu, dabar atejo sekantis kartas moketi ir man nutrauke abonementa, tai galvoju, kame saknys... ar mano kreditine kortele tiesiogiai susijusi su paypal saskaita, ar ne? zalia as tame dalyke...
QUOTE(*agnyte* @ 2012 04 28, 19:28)
sveikos, neradau naujos temos apie paypal, tai bandysiu cia isipaisyti, nes tikrai, manau, bus zinanciu susikurus paypal accounta ir pridejus kreditine kortele reikia i ja pervedineti pinigus ar ne? nes as per paypal moku uz internetine tv. pirma karta pinigus nuskaiciavo be problemu, dabar atejo sekantis kartas moketi ir man nutrauke abonementa, tai galvoju, kame saknys... ar mano kreditine kortele tiesiogiai susijusi su paypal saskaita, ar ne? zalia as tame dalyke...
jei toj kreditinej kortelej nebuvo pinigu, tai ir nenuskaiciavo.... kortele ir paypalas suristi vienas su kitu, norint moketi paypalu toj kortelej visada turi but pinigeliu
QUOTE(Stichija @ 2012 04 28, 19:57)
jei toj kreditinej kortelej nebuvo pinigu, tai ir nenuskaiciavo.... kortele ir paypalas suristi vienas su kitu, norint moketi paypalu toj kortelej visada turi but pinigeliu
toje korteleje yra pinigu, tik as suabejojau, gal is jos turiu atskirai persivesti i paypal sask, jei tai isvis imanoma ir jie, smikiai, man nutrauke abonementa... na nieko... kaip nors aciu uz ats.
Sveiki, na ka per kvailuma prisidirbau. Radau interneti puslapi su svarais, tai pagalvojau, kad is anglijos yra, o pasirodo is Amerikos. Tai va padariau uzsakyma is ten, tai kelis siuntinukus gavau as is jusu, supakuoti atskyrai visi, ne kartu. O kiti 6 paketai sulaikyti muitinei, praso dokumentu, suma nesieka kiekvieno paket 75lt, bet ka daryti jei uzsakymas darytas bendrai, kitas prekes gavau jau, o kitus sulaike, visa suma sumoketa bendra.
QUOTE(*agnyte* @ 2012 04 28, 20:03)
toje korteleje yra pinigu, tik as suabejojau, gal is jos turiu atskirai persivesti i paypal sask, jei tai isvis imanoma ir jie, smikiai, man nutrauke abonementa... na nieko... kaip nors aciu uz ats.
o gal tarkim truko keliu centu? na as nezinau kokia valiuta jus laikote pinigus koreteleje ir kokia mokate uz televizija, bet jei tai skirtingos valiutos, tai geriau isimesti keliais pinigeliais daugiau, nes paypalas kai konvertuoja valiuta , saves nenuskriaudzia
Papildyta:
QUOTE(jurates1 @ 2012 04 29, 17:39)
Sveiki, na ka per kvailuma prisidirbau. Radau interneti puslapi su svarais, tai pagalvojau, kad is anglijos yra, o pasirodo is Amerikos. Tai va padariau uzsakyma is ten, tai kelis siuntinukus gavau as is jusu, supakuoti atskyrai visi, ne kartu. O kiti 6 paketai sulaikyti muitinei, praso dokumentu, suma nesieka kiekvieno paket 75lt, bet ka daryti jei uzsakymas darytas bendrai, kitas prekes gavau jau, o kitus sulaike, visa suma sumoketa bendra.
as tai pasidarbuociau su tam tikrom programom prie kopiju , ypac jei jau zinot kas ateina....
QUOTE(Stichija @ 2012 04 29, 18:54)
o gal tarkim truko keliu centu? na as nezinau kokia valiuta jus laikote pinigus koreteleje ir kokia mokate uz televizija, bet jei tai skirtingos valiutos, tai geriau isimesti keliais pinigeliais daugiau, nes paypalas kai konvertuoja valiuta , saves nenuskriaudzia
Papildyta:
as tai pasidarbuociau su tam tikrom programom prie kopiju , ypac jei jau zinot kas ateina....
Papildyta:
o kokiomis prigramomis galima pasidarbuoti?