Įkraunama...
Įkraunama...

Muitinė, mokesčiai

QUOTE(Stichija @ 2012 04 23, 13:06)
na as tokiu atveju uzsispyrus bandyciau irodineti, kad tai dovana, bet tik tuo atveju, jei buciau garantuota, kad ant voko parasyta gift ir i vidu neidejo saskaitos, nes amerikonai nesupranta musu bedu ir sugeba prie gift ieti ir saskaita  lotuliukas.gif  doh.gif , bet jei esat garantuota, kad nera invoiso, kad tikrai uzrase gift , net jei zinot siuntejo varda pavarde - tada supildykit dokumentus, kad tai dovana, o paypalo jusu niekas nesutikrins, gi gal uz jus is vis koks dedes tetos vyro seserers brolio draugo draugas  lotuliukas.gif  sumokejo, cia jau galu niekaip neatkapstys  4u.gif

tai cia is kinu, tas pardavejas jau mano draugas :DDD siuncia kelinta karta visada gift buna ir jokiu saskaitu smile.gif tai bandysiu rizikuoti gal smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(matrioshkyte @ 2012 04 23, 13:07)
tai cia is kinu, tas pardavejas jau mano draugas :DDD siuncia kelinta karta visada gift buna ir jokiu saskaitu smile.gif tai bandysiu rizikuoti gal smile.gif)))

tai jei draugas, kodel nesusitari, kad rasytu kokia suma, neapmokestinama, pvz koki 15 usd, ir nieks prie tokos sumos nekibs
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 04 23, 13:48)
tai jei draugas, kodel nesusitari, kad rasytu kokia suma, neapmokestinama, pvz koki 15 usd, ir nieks prie tokos sumos nekibs

tai ant siuntos maza suma uzrasyta smile.gif nzn kodel prikibo
Papildyta:
hmmmm, paaiskejo kad sulaike ne ta siunta apie kuria galvojau, sulaike laikrodi, o ten garsios firmos kopija. gavau laiska :
Sveiki,
> siuntoje yra rankinis laikrodis, emporio armani.
> Muitinei reikia pateikti prekių pirkimo dokumentą, kuriame būtų pilna
> informacija apie prekes: pilnas prekių pavadinimas ir Item kodas
> parduotuvėje, kurioje pirkote, prekių kaina, siuntimo išlaidos. Nurodykite
> kokioje internetinėje parduotuvėje pirkote, kad būtų galima identifikuoti
> prekes.
> Prašome atsiųsti Invoisą su pilna informacija apie prekes.
> Kol neturėsime reikalingų dokumentų negalėsime siuntos perduoti
> išmuitinimui.
tai ir nusisut viska?
Atsakyti
QUOTE(matrioshkyte @ 2012 04 23, 13:01)
tai ant siuntos maza suma uzrasyta smile.gif nzn kodel prikibo
Papildyta:
h
tai ir nusisut viska?

bijau prikarkset, bet cia gali buti kaip tai panelei, kur pirko batus ala timberland - sunaikino ateme ir dar uzdejo visas islaidas apmoketi, nes buvo feikas, ne originalas
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 04 23, 14:06)
bijau prikarkset, bet cia gali buti kaip tai panelei, kur pirko batus ala timberland - sunaikino ateme ir dar uzdejo visas islaidas apmoketi, nes buvo feikas, ne originalas

**** biggrin.gif net karstis ispyle!!!! bet tai ten irgi dovana, nera jokiu irodymu kad as susimokejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrioshkyte: 23 balandžio 2012 - 13:13
greiciausiai jau pamirskit ta laikrody,o ypac jai jis is kinijos pirktas.
koks skirtumas kad dovana,nebukim naivus,ne tie laikai su tom dovanom,muitininkai tai irgi zino jau labai gerai.
Tai irodymu nera kad jus sumokejot,bet jus gavejas,galima pagal mane rasyt laiska muitinei kad man cia siunte dovana as cia ne prieko ir geriausiu atveju issiustu atgal ta preke siuntejui,bet kitu atveju gali parasyt nurodyt kas jums ta dovana norejo padovanot,kitu atveju jus liksit kalta ir teks sumoket uz siuntos sunaikinima ir dar busit itraukta i juodus sarasus kaip padielku importuotoja i lietuva
Dar del prekiu sunaikinimo,jei muitine naikins gausit laiska is to zenklo atstovu lietuvoje kad apmoketumet visa procedura,kadangi tai yra tik prasymas,jie neturi jokios teises reikalauti to padaryti,nebent kreiptusi i teisma,tada teismas nusprestu,ar tikrai jus turit sumoket uz viska
Atsakyti
QUOTE(nerka105 @ 2012 04 23, 15:03)
greiciausiai jau pamirskit ta laikrody,o ypac jai jis is kinijos pirktas.
koks skirtumas kad dovana,nebukim naivus,ne tie laikai su tom dovanom,muitininkai tai irgi zino jau labai gerai.
Tai irodymu nera kad jus sumokejot,bet jus gavejas,galima pagal mane rasyt laiska muitinei kad man cia siunte dovana as cia ne prieko ir geriausiu atveju issiustu atgal ta preke siuntejui,bet kitu atveju gali parasyt nurodyt kas jums ta dovana norejo padovanot,kitu atveju jus liksit kalta ir teks sumoket uz siuntos sunaikinima ir dar busit itraukta i juodus sarasus kaip padielku importuotoja i lietuva
Dar del prekiu sunaikinimo,jei muitine naikins gausit laiska is to zenklo atstovu lietuvoje kad apmoketumet visa procedura,kadangi tai yra tik prasymas,jie neturi jokios teises reikalauti to padaryti,nebent kreiptusi  i teisma,tada teismas nusprestu,ar tikrai jus turit sumoket uz viska

nu shakes kaip baisu su tom klastotem prasidet g.gif vyras cia to laikrodzio uzsimane! nu bus pamoka biggrin.gif geriau jau issiustu tam pardavejui ir rami galva, nes dabar.....
Atsakyti
nieko baisaus siuskit kita kart per Uk kokius pazistamus ir neturesit problemu
Atsakyti
QUOTE(nerka105 @ 2012 04 23, 15:15)
nieko baisaus siuskit kita kart per Uk kokius pazistamus ir neturesit problemu

aciuka, zinosiu kitam kartui smile.gif) nu parasysiu kaip cia man baigsis.... su kiek milijonu baudom biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip čia nelabai man aišku su muitinės antifeikine politika, kaip nori, taip daro. Vieniem iškart klastotę inkriminuoja, kitų net neliečia... Visų pirma, jų "įtarimai" neturintys jokios ekspertinės išvados, tėra įtarimai ir logiška reikalauti pagrįsti, iš kur jie ištraukė, kad tai feikas. Kitas variantas nutiko man - įrodžiau, kad nežinojau, jog siunčiuosi feiką, nes internetinėje parduotuvėje visi logotipai buvo užphotoshopinti ir aprašyme jokio firmos paminėjimo ar žodžio replica nebuvo. Ir kukavo muitinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2012 04 23, 23:04)
Kažkaip čia nelabai man aišku su muitinės  antifeikine politika, kaip nori, taip daro. Vieniem iškart klastotę inkriminuoja, kitų net neliečia... Visų pirma, jų "įtarimai" neturintys jokios ekspertinės išvados, tėra įtarimai ir logiška reikalauti pagrįsti, iš kur jie ištraukė, kad tai feikas. Kitas variantas nutiko man - įrodžiau, kad nežinojau, jog siunčiuosi feiką, nes internetinėje parduotuvėje visi logotipai buvo užphotoshopinti ir aprašyme jokio firmos paminėjimo ar žodžio replica nebuvo. Ir kukavo muitinė smile.gif

hm,tai kaip man elgtis sad.gif nu gaila pinigeliu...
Atsakyti
QUOTE(matrioshkyte @ 2012 04 23, 23:28)
hm,tai kaip man elgtis sad.gif nu gaila pinigeliu...

Na, jei situacija kaip mano, kur nesimato, kad feikas, tai lyg niekur nieko pateikti visus dokumentus. Jei ne, tuomet bandyti skambintis jiems ir vesti diplomatines derybas smile.gif Beje, man smalsu, ar jūsų aukščiau cituotas laiškas yra gautas iš muitinės? Ar tai jūsų interpretacija laiško turinio? Nes pvz. aš niekad nesu gavusi iš jų emailo, visada tik popierinius kreipimusis (nors galėjo pasikeisti tvarka, nesu tikra)
Atsakyti