Įkraunama...
Įkraunama...

Muitinė, mokesčiai

QUOTE(Mangale @ 2012 02 12, 00:02)
Tai koki irodyma siuntet? Sask. israsa? Ar jie ivertino lyginamuoju budu? pagal save..?

siunciau paypalo srasa,bet to neuzteko,tada dar pirkimo orderi...
bet ir tai, jie parase,kad mano pirkinio suma,neatitinka real, ar rinkos kainu(kaip atitiks, jei sedejau visa nakti,ir gaudziau pigiau, na isejo taip,kad telefona,pirkta uz 56, ivertino 108 berods, ir dar 37 turejau susimoket paste atsiimant, 24 uzmuitinimas, ir plius 14lt uz pasto islaidas doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri turite informacijos apie Rusijos pasto ir muitines darba?

Laukiu registruotos priority siuntos is JAV i LT, jau praejo daugiau kaip dvi savaites. Nuo pirmadienio siunta atvykusi i Rusija ir sedi Rusijos muitineje doh.gif Nesuprantu kaip ji ten atsidure ir kodel sulaikyta (siunciami rubai ir batai) ir kodel nepersiunciama i LT blink.gif Karta yra buve, kad siunta is JAV atsidure Lenkijoje, bet jau sekancia diena buvo persiusta i Lietuva, o dabar sedi visa savaite ir jokiu ziniu...

Ar tai reiskia, kad siunta galejo pasimesti? (nezinau ka ir galvoti, apie RS pasta tiek prisiskaiciau, kad ten vagia viska...) Gal zinot kur kreiptis reikia tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 02 11, 23:59)
siunciau paypalo srasa,bet to neuzteko,tada dar pirkimo orderi...
bet ir tai, jie parase,kad mano pirkinio suma,neatitinka real, ar rinkos kainu(kaip atitiks, jei sedejau visa nakti,ir gaudziau pigiau, na isejo taip,kad  telefona,pirkta uz 56, ivertino 108 berods, ir dar 37 turejau susimoket paste atsiimant, 24 uzmuitinimas, ir plius 14lt uz pasto islaidas doh.gif

Jo jo, panaglejo muitine, pamenu sedejau ir puse nakties gaudziau nemokama siuntima ir pigesnes kainas , nu aisku jie paprase pirkimo dokumentu, as jiems paypal israsa, saskaita - o jie man atraso, vat tipo tos prekes internete kainuoja daugiau, imeta dar man nuoroda, kur brangiau ir paskaiciuoja taip, kaip jiems patinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 02 12, 22:17)
Jo jo, panaglejo muitine, pamenu sedejau ir puse nakties gaudziau nemokama siuntima ir pigesnes kainas , nu aisku jie paprase pirkimo dokumentu, as jiems paypal israsa, saskaita - o jie man atraso, vat tipo tos prekes internete kainuoja daugiau, imeta dar man nuoroda, kur brangiau ir paskaiciuoja taip, kaip jiems patinka  doh.gif

As pirma karta susiduriau, na tiksliau antra.. bet pirma nesukau galvos ir nesigilinau, sumokejau ir tiek. O dabar kadangi suma 10kart didesne.. doh.gif
Reikes jauciu eiti pasikonsultuoti su kuo nors teisiskai, jei siuncia kaip dovana fizinis asmuo, taip nurodyta ir muitines deklaracijos lapelyje, plius nurodyta dovana kuri ivertinta maza suma... Jie vistiek turi teise uzdeti muitus savo nuoziura?

Jum vietoj 56lt paskaiciavo 100+lt? ar cia kita valiuta?
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2012 02 13, 00:06)
As pirma karta susiduriau, na tiksliau antra.. bet pirma nesukau galvos ir nesigilinau, sumokejau ir tiek. O dabar kadangi suma 10kart didesne..  doh.gif
Reikes jauciu eiti pasikonsultuoti su kuo nors teisiskai, jei siuncia kaip dovana fizinis asmuo, taip nurodyta ir muitines deklaracijos lapelyje, plius nurodyta dovana kuri ivertinta maza suma... Jie vistiek turi teise uzdeti muitus savo nuoziura?

Jum vietoj 56lt paskaiciavo 100+lt? ar cia kita valiuta?

neskubek, gal dar viskas praeis, buvo prekes uz kelis simtus doleriu ateidavo, net nesulaikydavo ir nieko neprasydavo
o man telefonas, su naujamete 50% nuolaida, kainavo 56lt, bet mokescius skaiciavo nuo kainos,kuri buvo tuo metu,kai tel pasieke LT
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 02 13, 01:16)
neskubek, gal dar viskas praeis, buvo prekes uz kelis simtus doleriu ateidavo, net nesulaikydavo ir nieko neprasydavo
o man telefonas, su  naujamete 50% nuolaida, kainavo 56lt, bet mokescius skaiciavo nuo kainos,kuri buvo tuo metu,kai tel pasieke LT

Gavau laiska su nurodymais, siuntinys sulaikytas :] Oi.. skupus moka du kartus biggrin.gif
Atsakyti
Klausimelis sekancioms siuntu judejima post.lt puslapyje:
ar dabar visada, kai siunta pateikiama muitinei, rasoma, kad reikia papildomu dokumentu???? Jei siunta deklaruota kaip gift g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 02 16, 23:32)
Klausimelis sekancioms siuntu judejima post.lt puslapyje:
ar dabar visada, kai siunta pateikiama muitinei, rasoma, kad reikia papildomu dokumentu???? Jei siunta deklaruota kaip gift g.gif

tas Gift jiems nelabai idomus
ivedus koduka, matai, ar siunta tik randasi Radunios 9, arba buna prierasas,kad sulaikyta, ir reikia pristatyti dok, siaip 5d begyje, ir laiska is pasto gauni
Atsakyti
Gal kas gali papasakoti kaip vyksta ismuitinimo procedura per DHL.Ar reik su muitines tarpininkais kokia sutarti pasirasyti?
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2012 02 26, 19:26)
Gal kas gali papasakoti kaip vyksta ismuitinimo procedura per DHL.Ar reik su muitines tarpininkais kokia sutarti pasirasyti?

jei tik jiems sumokėsit, tai jie ir išmuitins.
Jei taip per brangu pasiimat iš jų dokumentus ir ieškot pigesnio muitinės tarpininko.
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2012 01 31, 22:30)
skaičiau,skaičiau ir gal vistiek galit paaiškint?

Jeigu siųsčiaus iš Sigmos (vertė 40$ + 18$ ) siuntimas, tai gali užkliūti muitinėj?

kaip tik pirkau is ju uz 56 dol. parejo muitines rastas doh.gif
Atsakyti
Gavau siuntą iš Kinijos per UPS. Aišku kartu ir sąskaitą už PVM, muitą ir dar muitinimo paslaugą. Įdomu kaip jie tą PVM skaičiuoja ir ar galima su muitininkais pasiginčyti g.gif Galutinė suma su siuntimu 447,68 PVM 276 Lt apskaičiuotas unsure.gif
Atsakyti