Įkraunama...
Įkraunama...

Muitinė, mokesčiai

QUOTE(evru @ 2012 01 31, 17:40)
gal kas susidūrėt - atėjo pranešimas iš muitinės kad tokiu ir tokiu numeriu gauta siunta iš JAV. Laukiu tik vieno siuntinuko iš JAV, bet tracking number visiškai ne toks, nesutampa net raidės.
Tai galvoju ar siųsti to kur laukiu išrašą (nors numeris ir nesutampa) ar rašyti kad pagal jų nurodytą siuntos numerį nežinau kas per siuntinys.
šiaip paypal išrašas būtų nemažas, apie 400 lt, tai mokesčius uždės tikrai.

man atrodo, kad tas numeris, parasytas jums lasike, yra muitines numeracijos numeris, kad jus atskirtu, o ne trackingas, kuris turetu buti. tiesiog, kai siusit israsa, turesit nurodyti ta numeriuka jiems, kaz zinotu, kad butent del jo ir rasote.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 01 31, 17:52)
man atrodo, kad tas numeris, parasytas jums lasike, yra muitines numeracijos numeris, kad jus atskirtu, o ne trackingas, kuris turetu buti. tiesiog, kai siusit israsa, turesit nurodyti ta numeriuka jiems, kaz zinotu, kad butent del jo ir rasote.

taip ir yra... kiekvienai sulaikytai siuntai suteikia numeriuką , ir ji nieko bendro su trakingu neturi smile.gif
Atsakyti
skaičiau,skaičiau ir gal vistiek galit paaiškint?

Jeigu siųsčiaus iš Sigmos (vertė 40$ + 18$ ) siuntimas, tai gali užkliūti muitinėj?
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2012 01 31, 22:30)
skaičiau,skaičiau ir gal vistiek galit paaiškint?

Jeigu siųsčiaus iš Sigmos (vertė 40$ + 18$ ) siuntimas, tai gali užkliūti muitinėj?

na taip nuo 75LT kliūna , reikia pasidauginti dolerius iš einamo kurso muitinės puslapį ir bus aišku smile.gif
p.s. siuntimas ir skaičiuojamas deja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 01 vasario 2012 - 00:51
jo, jau supratau sad.gif
buvau prisisapnavus,kad iki 150 nekliūna
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2012 01 31, 22:04)
taip ir yra... kiekvienai sulaikytai siuntai suteikia numeriuką , ir ji nieko bendro su trakingu neturi  smile.gif

nevisada nesutampa. esu gavusi ne vieną pranešimą, kai numeris pranešime ir trackingas sutapdavo. iš USA su tom JL raidėm.

Šį kartą susiekiau su muitine ir išsiaiškinau kas ten

Atsakyti
sveiki, gal kas žinot kiek % muitas taikomas kolekciniams daiktams?
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2012 02 02, 12:37)
sveiki, gal kas žinot kiek % muitas taikomas kolekciniams daiktams?

manau priklauso nuo to, kas yra kolekcinis daiktas, nes gal kažkas pašto ženklus kolekcionuoja rolleyes.gif čia nebent gal antikvariniams daiktams bendras muitas būtų g.gif
Atsakyti
poto atkaliau sistemą kaip ieškoti ten muitinė kur nukreipia į tą psl, tai dabar jei nelystu 0 % g.gif bet irgi mane domina pvz banknotas, bet aiškiai neparašyta ten
Atsakyti
Gal kas nors pades ir atsakys man i klausimus unsure.gif
Siunciausi siuntini, kurio verte didele, taciau ant muitines deklaracijos lapelio uzrasyta "dovana".
Jei as nenurodysiu visos reikalaujamos info. kaip sask., kaina ir t.t., o parasyciau, kad, tai tikrai dovana, per tarpininkaujanti asm. ar kazka panasaus.. Muitinine vistiek mane apmokestins? Idomu ar imanoma isvengti mokescio.. nes gausis brangiau, nei Lt, kad buciau pirkus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2012 02 10, 16:09)
Gal kas nors pades ir atsakys man i klausimus  unsure.gif
Siunciausi siuntini, kurio verte didele, taciau ant muitines deklaracijos lapelio uzrasyta "dovana".
Jei as  nenurodysiu visos reikalaujamos info. kaip sask., kaina ir t.t., o parasyciau, kad, tai tikrai dovana, per tarpininkaujanti asm. ar kazka panasaus..  Muitinine vistiek mane apmokestins? Idomu ar imanoma isvengti mokescio.. nes gausis brangiau, nei Lt, kad buciau pirkus  doh.gif

cha,bandziau ir as gincytis, o muitine man atrase, kad internetines parduotuves dovanu nesiuncia, teko susimoket schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 02 11, 18:03)
cha,bandziau ir as gincytis, o muitine man atrase, kad internetines parduotuves dovanu nesiuncia, teko susimoket schmoll.gif

Tai koki irodyma siuntet? Sask. israsa? Ar jie ivertino lyginamuoju budu? pagal save..?
Atsakyti