Įkraunama...
Įkraunama...

Muitinė, mokesčiai

QUOTE(kosmoone @ 2011 11 13, 14:10)
Aciu uz atsakyma smile.gif, bei noreciau pasiteirauti , jeigu siunciu is anglijos kamera, reiktu jau siusti turbut registruotu pastu , taip? gal galetumet patart kokia nors pasto kompanija? Ir ka reiketu uzrasyti ant siuntinio, ar tiesiog nieko? Net nereikia rasyti , kad dovana?

iš UK siunčiat visiškai tas pats ką rašysit.
O registruotas gerokai patikimiau, nors ir ne 100 proc garantija.
Atsakyti
Gal kas gali padėti išmuitinti siuntinį? blush2.gif arba žino kas tai daro??? 4u.gif
Atsakyti
mergaites, drauge nori pirkt is Turkijos. Pardavejai rasys $15, pakeis ir prekiu sarasa (surasys mazas kainytes) tik va siuntinys apie 15 kg ir deze ar ipokavimas turetu bus didelis smile.gif sius per DHL. kaip jus galvojat klius muitinei??? g.gif rizikuot??? g.gif

labai aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2011 11 22, 18:53)
mergaites, drauge nori pirkt is Turkijos. Pardavejai rasys $15, pakeis ir prekiu sarasa (surasys mazas kainytes) tik va siuntinys apie 15 kg ir deze ar ipokavimas turetu bus didelis  smile.gif sius per DHL. kaip jus galvojat klius muitinei???  g.gif rizikuot???  g.gif

labai aciu uz atsakymus  4u.gif

siunciant DHL siuntejas tures nurodyti draudziama prekiu suma, atrodo kaip ir nieko, bet man asmeniskai kai siunte is JAV su DHL, nepaisant, kad ir saskaitos pakeistos buvo ir verte buvo nurodyta tik 15 zaliu, bet buvo nurodytas tipo draudimas 150 zaliu, tai muitine prie to prisikabino ir mokejau muita doh.gif , nors po to mane paprotino kitos paneles, kad sicia galima issireikalauti, kad nebutu muito, tai as apie DHL galiu tiek pasakyt, o vat del svorio.... gal geriau www.cust.lt ka paskaityt ar kokiu nemokamu numeriu pasukti....
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2011 11 22, 19:53)
mergaites, drauge nori pirkt is Turkijos. Pardavejai rasys $15, pakeis ir prekiu sarasa (surasys mazas kainytes) tik va siuntinys apie 15 kg ir deze ar ipokavimas turetu bus didelis  smile.gif sius per DHL. kaip jus galvojat klius muitinei???  g.gif rizikuot???  g.gif

labai aciu uz atsakymus  4u.gif

man šiandie išmuitino siuntinį iš Kinijos. Siuntinys apie 20 kg. suma 120 dol. ant siuntinio, siuntė per DHL. uždėjo PVM 97 lt. ir už popierių tvarkymą 160 lt.

siūlyčiau labai smarkiai nenuklysti nuo realios sumos. Na neparašyti nerelios ant siuntinio, nes jei LT užklius, gali siuntą įvertinti tokiai sumai, kiek jiems atrodo.

Beje, jei prašys dokumentų, pavedimo kopijos iš banko, tai 15 dol sumai, ką pateiksite? g.gif

pagalvokite apie viską, kad paskui būtų lengviau, o ne kaip aš, aki siunta muitinėj, tada suku galvą doh.gif
Atsakyti
Kaip man kompa parsisiust is JAV?
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2011 12 02, 09:59)
Kaip man kompa parsisiust is JAV?

per tarpininkes
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 12 02, 11:16)
per tarpininkes

Nesutiko nei viena.
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2011 12 02, 16:02)
Nesutiko nei viena.

keista, gal kokių ypatingų salygų norit, nes šiaip tai perka kompus, kiek girdėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 12 02, 17:33)
keista, gal kokių ypatingų salygų norit, nes šiaip tai perka kompus, kiek girdėjau  unsure.gif

Sake deda muita ant kompu arba gali sudauzyti. Man idomu kaip jos pacios isvengia tu muitu tiek siusdamos?
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2011 12 03, 16:42)
Sake deda muita ant kompu arba gali sudauzyti. Man idomu kaip jos pacios isvengia tu muitu tiek siusdamos?

bijo sudaužyt. Nes gi gausit neveikiantį, reikalausit gražinti pinigus tongue.gif

o kokie JOMS Muitai??? Muitai čia mokami. Kas priima prekes, gauna naudą, tas ir apmokestinamas.
Atsakyti
Sveikos.
Pirkau iš Honkongo crocs papuošimus. Siuntinuko vertė gal tik 10-15Lt. Ir pirmą kartą nutiko taip, kad muitinė sulaikė siuntinuką. Net nesupratau kodėl. Laiške nurodyta, kad atsiųsčiau reikalingas dokumentus ir informaciją, bet aš nieko neturiu. Nurodyta tuo atveju pildyti forma: www.post.lt/dokumentai/prasymas.doc . Bet nerandu tokio reikalo. Padėkit kuri žinot - kur rasti tą prašymą, kad galėčiau užpildyti. 4u.gif
Atsakyti