Įkraunama...
Įkraunama...

Muitinė, mokesčiai

QUOTE(fruttys @ 2011 10 05, 14:13)
nematau nieko juokingo  smile.gif muitinei irgi ne durniai sedi ir joks cia lendimas i privacia sfera, cia ju darbas  rolleyes.gif  jeigu kila itarimu, jie turi teise apziureti o jeigu neaiski kaina tai paima rinkos kaina ir nuo jos skaiciuoja pvm  smile.gif net jei tai ir dovana. taip kad baterija atskirai siustis bus pigiau nei moketi 21 proc. as visikai nepersu savo nuomones, autore paklause, as pasakiau ka galvoju ir tiek  cool.gif
galit bandyt, aisku  ax.gif  gal neuzklius

šypsenėlės suklaidino, čia nebuvo jokios ironijos, aš ir pritariu tai minčiai, kad siųst bateriją ir kompiuterį atskirai mirksiukas.gif kad jie turi teisę atidaryti siuntas tai faktas, bet aš vistiek linkus abejoti ar jie gali įjungti kompiuterį ir žiūrėt kas jo viduje...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 10 04, 16:56)
O tarpininkes taigi JAV gyvena, tai jos persiunciant I LT raso ka nori mutiines deklaracijoj... Nors buna kartais, kad ir ju siuntas apmuitina.

Suprantu, kad rašo, ką nori, bet gi čia merginos rašo, kad ir tada, kai privatus asmuo privačiam asmeniui siunčia, muitinė dažniausiai apmokestina... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leda @ 2011 10 07, 11:00)
Suprantu, kad rašo, ką nori, bet gi čia merginos rašo, kad ir tada, kai privatus asmuo  privačiam asmeniui siunčia, muitinė dažniausiai apmokestina...  g.gif

Ne dazniausiai, o tada kai virsija 160Lt. Tarpininkes vienu metu paprastai isuncia sunkesnius, didesnisu siuntinukus, kur ne vienos pirkejos daiktai buna, suma raso maza, tai jei praslysta, tai praslysta, o jei tenka muitus/PVM moket, tai susimoka pirkejos (issidalina ta suma).
Atsakyti
Sveiki , gal kas žino koks ilgiausias terminas sulaikytos siuntos gali būti mutinėje? ir koks straipsnis tai numato? smile.gif
Atsakyti
labutis, gal kuri buvo susidurusi ir gali patarti kaip elgtis: pirkau preke is usa suma apie 85lt. tai jau tikrai bus papildomi mokesciai....o kaip daryti jei as tos prekes jau nebenoriu tiesiog parasyti muitinei, kad muito nemokesiu ir tegu siuncia atgal ar kaip.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egi @ 2011 10 10, 22:06)
labutis, gal kuri buvo susidurusi ir gali patarti kaip elgtis: pirkau preke is usa suma apie 85lt. tai jau tikrai bus papildomi mokesciai....o kaip daryti jei as tos prekes jau nebenoriu tiesiog parasyti muitinei, kad muito nemokesiu ir tegu siuncia atgal ar kaip.... ax.gif

tai jeigu pirkot.. tai gal ir susimokėt reikėtų... jei parašysit nemanau ,kad muitinė suplos rankutėm.. Muitnėje kažkurį laiką guli siuntiniai.. paskui jei neatsiliepia siunčia atgal.. tai tokiu atveju apsimesti ,kad negavot laiško ir tiek. Bet nelabai korektiška.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 10 08, 15:20)
Sveiki , gal kas žino koks ilgiausias terminas sulaikytos siuntos gali būti mutinėje? ir koks straipsnis tai numato?  smile.gif

Vieną mano siuntą pralaikė 1.5 mėn gun_bandana.gif bash.gif Ir jokie straipsniai nieko nenumato schmoll.gif Pasakys, kad atlieka autentiško ekspertizę ar pan. ir psio dry.gif
Papildyta:
QUOTE(egi @ 2011 10 10, 21:06)

O kaip čia taip blink.gif Pirkot ir nebenorit blink.gif Aš tai kai jau perku, tai tikrai žinau, kad noriu biggrin.gif
Atsakyti
na baikt nepulkit taip, tikrai pas visus buna visko smile.gif , ir nesu as koks baubas paprasciausiai taip atsitiko ir viskas, zinau net kad ir pasiemusi preke ja tureciau grazinti , tai jei as sumokeciau mokescius ir paskui grazinciau preke pardavejui tai ir mokescius man turetu muitine grazinti, turbut taip ir reikes daryti nors popierizmo tikriausiai nemazai bus...(tai dovana zmogui kurio salia jau nera, issiskyre keliai...)
Atsakyti
QUOTE(egi @ 2011 10 10, 23:21)
na baikt nepulkit taip, tikrai pas visus buna visko smile.gif , ir nesu as koks baubas paprasciausiai taip atsitiko ir viskas, zinau net kad ir pasiemusi preke ja tureciau grazinti , tai jei as sumokeciau mokescius ir paskui grazinciau preke pardavejui tai ir mokescius man turetu muitine grazinti, turbut taip ir reikes daryti nors popierizmo tikriausiai nemazai bus...(tai  dovana zmogui kurio salia jau nera, issiskyre keliai...)

Nieko neatsakius i laiskus gali muitine apmokestinti patys ir issiusti siuntinuka i pasta. Jei atsisakysite moketi muita, pastas siuntinio neatiduos ir issius siuntejui.
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2011 10 11, 00:47)
Nieko neatsakius i laiskus gali muitine apmokestinti patys ir issiusti siuntinuka i pasta. Jei atsisakysite moketi muita, pastas siuntinio neatiduos ir issius siuntejui.

aciu mergyt 4u.gif , bet uz tai man nieko nebus? zinoma man toks variantas butu puiki iseitis, nebutu ir grazinimo islaidu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egi @ 2011 10 11, 08:56)
aciu mergyt 4u.gif , bet uz tai man nieko nebus? zinoma man toks variantas butu puiki iseitis, nebutu ir grazinimo islaidu... ax.gif

Jums reiketu pasidometi parduotuves grazinamu daiktu politika, nes per kazkiek laiko galima grazinti peke ir atgauti pinigelius. siuo atveju Jus galite ir netilpti i ta laiko limita, tai yra nemaza tikimybe, kad pinigu moketu uz preke galit ir neatgauti...
Atsakyti
QUOTE(thinktwice @ 2011 10 11, 08:37)
Jums reiketu pasidometi parduotuves grazinamu daiktu politika, nes per kazkiek laiko galima grazinti peke ir atgauti pinigelius. siuo atveju Jus galite ir netilpti i ta laiko limita, tai yra nemaza tikimybe, kad pinigu moketu uz preke galit ir neatgauti...

Grazinti pinigelius uz prekes siaip turetu, bet greiciausiai be siuntimo islaidu. Aisku, pasidometi ju pirkimo/pardavimo salygomis reiketu.
Atsakyti