Įkraunama...
Įkraunama...

Muitinė, mokesčiai

Ar muitine teberaganeja kaip anksciau? bigsmile.gif Vis dar reikia laukt ilgiausiai kol ismuitins, stabdo kiekviena siuntini ir pan? ax.gif Pirkau si ta is USA, virsiju visas ribas, tai kazi kiek sansu praslyst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 28, 23:02)
Siunciantis paprastu pastu ismuitinimo paslauga 14 ar 15 Lt kainuoja, siunciantis per visokais siuntu tarnybas, ismuitina jie patys ir ta kaip jau patyret, kainuoja daug.

Bet jeigu siuntinukas ne daugiau 2kg ir i leistina suma 150lt itilpu,bet per siuntu tarnyba DHL,tai kaip tada reikalai su ismuitinimu?
Atsakyti
sveikutes gal kas buvot susidurusios su tai .man viena siunta(batus du dirzai) sulaikyta jau 2savaites pagal track koda rodo kad roduvos toj gatveje bet nei laisko nieko negavau taip pat sulaikytas laikrodis jau 2savaites irgi jokio laisko patirkinu treningus adidas irgi sulaikyti nuo 1d roduvos gatveje jokio laisko nebesuprantu kas cia darosi... doh.gif verysad.gif kiek sulaikydavo atsiuncia invoisa apmuitino ir viskas o kas dabar ???prisiskambint neimanoma kiek rasau jiems i emaila paraso laukite muitines nutarimo... blink.gif kokio nutarimo???jau trecia savaite eina verysad.gif
Atsakyti
Ramunlele netyciom i mano klausima atsake lotuliukas.gif Reiskia muitineje vis dar toks pat bezpredielas doh.gif

Neisivaizduoju, ka daryt, jei neatsiliepia i skambucius ir emailu niekas neatraso. Ieskociaus pacio virsininko telefono, o jei vilniete buciau, tai nuvaziuociau asmeniskai. Kaip sau norit, bet laikyt siuntas po kelias savaites yra nesamone.
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 09 07, 19:48)
Ramunlele netyciom i mano klausima atsake lotuliukas.gif Reiskia muitineje vis dar toks pat bezpredielas doh.gif

Neisivaizduoju, ka daryt, jei neatsiliepia i skambucius ir emailu niekas neatraso. Ieskociaus pacio virsininko telefono, o jei vilniete buciau, tai nuvaziuociau asmeniskai. Kaip sau norit, bet laikyt siuntas po kelias savaites yra nesamone.

nieko nepavyktų jums nuvažiuot schmoll.gif
nepateksi taip paprastai pas juos, geriausiu atveju administrotorę ar kaip ji ten vadinas sėdinčią stiklinėj būdoj pro langelį galėtumėt iškoneveikt.
Atsakyti
Tai tuom ir naudojasi zalciai! Jau seniausiai butu supermamos stogus nunese lotuliukas.gif Bet siaip kad ir pas administratore, vistiek issireikalauciau telefonu kokiu ar bent jau uzklausima oficialu parasyciau. Aisku, mandagiu tonu bigsmile.gif Pacios panasus siaubas laukia, nes laukiu prekes is treciosios salies doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 09 07, 20:45)
Tai tuom ir naudojasi zalciai! Jau seniausiai butu supermamos stogus nunese lotuliukas.gif Bet siaip kad ir pas administratore, vistiek issireikalauciau telefonu kokiu ar bent jau uzklausima oficialu parasyciau. Aisku, mandagiu tonu bigsmile.gif Pacios panasus siaubas laukia, nes laukiu prekes is treciosios salies doh.gif

parašyt galima ir nenuvažiavus, o telefonas nekelia ir iš administratorės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 09 07, 21:35)
parašyt galima ir nenuvažiavus, o telefonas nekelia ir iš administratorės  biggrin.gif

As kalbu apie tai, kad muitineje tikrai daugiau telefonu, nei tas vienintelis ofiacialus bigsmile.gif Gal asmeniskai nuvykus duotu koki kita ax.gif Nes kaip sau norit, muitine ne kalejimas, kad tokio saugumo reiketu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 09 08, 10:56)
As kalbu apie tai, kad muitineje tikrai daugiau telefonu, nei tas vienintelis ofiacialus bigsmile.gif Gal asmeniskai nuvykus duotu koki kita ax.gif Nes kaip sau norit, muitine ne kalejimas, kad tokio saugumo reiketu biggrin.gif

muitinėj viskas laisviau, bet mūsų siuntiniai sustoja pašto paskirstymo centre, kuris sakyčiau ganėtinai užsibarikadavęs ir jei gerai pamenu, ten net į pastato vidų galima įeit tik paskambinus skambutį. Iki muitinės pareigūnų iš tikrųjų lengviau dasimušt negu iki tų deklarantų.
Bet būtent pas deklarantus mūsų siuntiniai (bent jau kaip aš suprantu), muitinė tik popieriukų tvarkymui.
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 09 07, 18:48)

ne is panevezio ka ten vaziuot manau vistiek likciau nieko nepesusi ...mane labiausiai nervuoja kad jokio laiskelio visiskai tyla jokio skambucio ir pan...jau 6prekes pas juos ir tyla viena 3savaites kitos 2savaites kitos savaite 2metus siusdavausi is treciu saliu ir nebuvo problemu ...ateina laiskas uzdeda muita ir viskas o db....
Atsakyti
QUOTE(xramunelex222 @ 2011 09 08, 17:53)
ne is panevezio ka ten vaziuot manau vistiek likciau nieko nepesusi ...mane labiausiai nervuoja kad jokio laiskelio visiskai tyla jokio skambucio ir pan...jau 6prekes pas juos ir tyla viena 3savaites kitos 2savaites kitos savaite 2metus siusdavausi is treciu saliu ir nebuvo problemu ...ateina laiskas uzdeda muita ir viskas o db....

Na, kadangi as gavau laiskeli del informacijos pateikimo, tai gal tamstai mano laiskelyje nurodytas tlf padetu 8700 55400? Cia, kaip suprantu, pasto informcija, bet jie man nurodo, kad tokiu nr. kreipciausi, jei kiltu neaiskumu. Siulau pabandyt, jei nebandet.

Dabar klausimelis kazkam smile.gif Gal kas nors buvo susidure. Preke man siuncia fizinis asmuo. As irgi fizinis asmuo. Aisku, as uz ja sumokejau, bet galbut galiu "netureti" dokumentu ir sakyti, kad preke siuncia drauge ir tiek. Surasysiu, kas ten turi buti ir pan. Nors neparase, kad dovana, bet gal dovana cia ax.gif Kazin, kiek sansu yra issisukt nuo mokesciu, nes visgi juk ne komercinio pobudzio siunta cia doh.gif
Papildyta:
Ir dar, jei siuntinio verte apie 350Lt, tai muito neskaiciuos, nes siuntejas fizinis asmuo, o muitai skaiciuojami nuo 150EUR tokiais atvejais. O PVM? PVM skaiciuoja nuo 75Lt, tai ta 21proc. skaiciuoja nuo (350-75) sumos? Gal kas zino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 09 13, 11:41)

išsisukti galima
PVM skaičiuoja nuo visos sumos, ne nuo skirtumo.
Atsakyti